не мен ми бяга логиката, как не се плащат заплати, има дългове за милиони евра (Лупи кои знае какво още е покрил), но се обявяват двойни премий
Ами нали и аз това питам "специалистите". Как така ще купуват и мачове? Не е ли по-важно изчистване на задълженията за да може ЦСКА да вземе лиценз за Европа, отколкото един мач в нашето първенство. Не мисля , че този мач е жизнено важен, че да се хвърлят пари на вятъра, които са толкова нужни в тоя момент. А пък "проницателните" вече купиха и следващия със Спартак Вн.
купуват се футбалери на кило ....
Относно покупките. Нормално е когато продадеш почти целия си отбор, да търсиш техни заместници. Още повече, че покупката на футболисти е в някаква степен инвестиция. Купуваш за 150 000, после продаваш за 1 000 000. Поне от доста време това е политика в ЦСКА, което означава, че парите които сега се дават (разсрочено плащане), ще се върнат поне в двоен размер, и не са хвърлени на вятъра.
И не ми говори ,че който дойде в ЦСКА ще върши същите неща, като предшествениците си (Божков).Защо примерно да не бъдат като Любомир Константинов и Петко Дудов, при които ЦСКА има 9 поредни титли. Много е лесно да даваш избирателни примери. Не е ли така.