Rivaldo10 написа:Новият ми се вижда леко трътлест.
Въпроса е да я пипа. Той и Зику беше трътлест, ама ... В България е важно поне да може да я спира като отскача на не повече от метър

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
blue avalanche написа:Sleepwalker написа:Хубаво, че взехме вратар, изглежда качествен и стабилен. Обаче защо освен испанеца, все още не се купуват футболисти в най-невралгичната зона - защитата!? Взимаме нападател, взимаме двама атакуващи халфове, а защитата ни е дупка и половина! Да не говорим, че и десен бек нямаме, та трябва поостарелият Ангелов да търчи и да гони крилата на противниците. Трбябваше трансферите да започнат с приоритет от защитата, а след това да се търсят халфове и нападатели. От последните попълнения (Миро Иванов, Макриев и Туре) съм доволен горе-долу, но сякаш се неглижира бедственото положение със защитата!
Може би "неглижира" не е точната дума.Сигурен съм,че ръководството не по-зле от нас знаят къде "ни стиска обувката".Но не винаги е лесно да намериш сравнително стойностен играч изгодно.Не става дума да се вземе някой ей така-заради самото вземане.Щото имаме нужда.
Sleepwalker написа:blue avalanche написа:Sleepwalker написа:Хубаво, че взехме вратар, изглежда качествен и стабилен. Обаче защо освен испанеца, все още не се купуват футболисти в най-невралгичната зона - защитата!? Взимаме нападател, взимаме двама атакуващи халфове, а защитата ни е дупка и половина! Да не говорим, че и десен бек нямаме, та трябва поостарелият Ангелов да търчи и да гони крилата на противниците. Трбябваше трансферите да започнат с приоритет от защитата, а след това да се търсят халфове и нападатели. От последните попълнения (Миро Иванов, Макриев и Туре) съм доволен горе-долу, но сякаш се неглижира бедственото положение със защитата!
Може би "неглижира" не е точната дума.Сигурен съм,че ръководството не по-зле от нас знаят къде "ни стиска обувката".Но не винаги е лесно да намериш сравнително стойностен играч изгодно.Не става дума да се вземе някой ей така-заради самото вземане.Щото имаме нужда.
Хубаво де, но защо тогава с лека ръка отпратиха оня сърбин, забравих му името, който Йока доведе и ако не се лъжа бе именно десен бек? Ясно беше, че не е някакъв скъп чужденец, по-скоро от нашата черга, но проверен от треньора.На всичкото отгоре май беше и свободен агент, какъвто е най-предпочитаният вариант при трансферите...Отделно от това цяло лято се въртяха някакви играчи на проби, но ако не се лъжа, не доведоха нито един централен защитник да го пробват. Ето затова оставам с впечатлението, че всичките ни директори и отговорници загърбват защитата.
zlatan написа:по-моите сметки ни остават още десен бек,силен офанзивен играч-тип плеймейкър,още един до Перес.
Зимата вземаме ляв бек-продаваме или подаряваме Старокин,Пинто,Везалов,Йорданов,Пламен Димов.
За Пл.Димов така и не разбрах защо и кой го доведе,но аз не съм го гледал в нито един официален мач.
Някои казват че на Герена го довел баща му,о преди да дойде при нас този играеше в титулярна двойка заедно с Терзиев.![]()
![]()
![]()
Sleepwalker написа:Забрави МилиевИ да, като бройка централни защитници имаме за два отбора, но качеството какво е? Ако махнем Перес и Пелето (до някъде) от сметката, нивото им е за отбор от втората половина на таблицата. Нали целта е да се вдига нивото и да се гони класиране в тройката, а това с много на брой калпави защитници не става. Надали някой от изброените от теб взима много пари, та спокойно могат да замразят двама-трима и да ги разкарат през зимата, а през това време на тяхно място да играе някой читав до Перес. И да, аз искам да дойдат нови играчи, но поне с класа над настоящите, което не вярвам да е много трудно (най-вече именно заради класата на настоящите). Тъй че като имаме калпава бройка, е съвсем логично да се търсят нови попълнения, щото тия грешат във всеки мач, а това ни коства точки и респективно ни смъква в класирането!
terata написа:zlatan написа:по-моите сметки ни остават още десен бек,силен офанзивен играч-тип плеймейкър,още един до Перес.
Зимата вземаме ляв бек-продаваме или подаряваме Старокин,Пинто,Везалов,Йорданов,Пламен Димов.
За Пл.Димов така и не разбрах защо и кой го доведе,но аз не съм го гледал в нито един официален мач.
Някои казват че на Герена го довел баща му,о преди да дойде при нас този играеше в титулярна двойка заедно с Терзиев.![]()
![]()
![]()
Пламен Димов е тук по линия на баща си, всички го разбраха, само ти не. Бил играл титулярна двойка заедно с Терзиев в "мега" гранда Череноморец...е и? Тоя Терзиев не е ли същата дзвездЪ, която откакто премина в Лудогорец не е записал и минутка игра? Едно е да подритваш в мачове без смисъл и цел, кат черноморци, друго е да играеш в отбор с амбиции.
blue avalanche написа:Sleepwalker написа:Забрави МилиевИ да, като бройка централни защитници имаме за два отбора, но качеството какво е? Ако махнем Перес и Пелето (до някъде) от сметката, нивото им е за отбор от втората половина на таблицата. Нали целта е да се вдига нивото и да се гони класиране в тройката, а това с много на брой калпави защитници не става. Надали някой от изброените от теб взима много пари, та спокойно могат да замразят двама-трима и да ги разкарат през зимата, а през това време на тяхно място да играе някой читав до Перес. И да, аз искам да дойдат нови играчи, но поне с класа над настоящите, което не вярвам да е много трудно (най-вече именно заради класата на настоящите). Тъй че като имаме калпава бройка, е съвсем логично да се търсят нови попълнения, щото тия грешат във всеки мач, а това ни коства точки и респективно ни смъква в класирането!
Твоите доводи ги разбирам,но тези играчи,така или иначе са в отбора...И не си мисли,че след като ние сме се излъгали да ги вземем е много лесно да ги пробутаме на някой друг.А и виждаш какво става,когато някой се заинати и не иска да си ходи(справка Божинов)...
blue avalanche написа: А и виждаш какво става,когато някой се заинати и не иска да си ходи(справка Божинов)...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта