ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Tommi » 01 юни 2016 18:53

Evil23 написа:
Tommi написа:А ти попитай някой финансист какво е банкова гаранция. Това е ангажимент на банката да извършва плащания при определени условия. При оздравяването се дават други гаранции, като те не дават 100-порцентова сигурност за изпълнението на плана, а просто дават някаква надеждност и обосновка.

Колега, да не би да сте финансист? Защото ви написах да попитате адвокат.

Ако някой адвокат нарича всяка гаранция банкова, това е съвсем отделен въпрос. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 юни 2016 18:55

PFC Litex написа:
Tommi написа:
PFC Litex написа:Убедете ме, че изобщо не става дума за измами освен ако Паслар не е завършен олигофрен:

Първо ни се тръби, че това дружество е абсурд да бъде оздраве, включително и червения шаман от Гонг, Александров.
След това подават молба за фалит.
После молба, че искат да бъдат извадени от групата.

И последно за капак обявяват, че ще оздравяват... това което първо обявиха за умряло (Милко), след това да го фалират, после да го извадят от групата.

И на всичко това голям процент от червените фенове се радват... идентичност, какво да се прави.

Ще ти кажа защо се получават такива циркове. Просто всеки пише/говори за всичко, а от нищо не разбира. :)
Само наблюдавай поведението на някои потребители тук и може да си направиш обобщени изводи за журналистиката, за футболните ръководители и т.н. До вчера заемат една позиция и се изказват като много запознати, днес вече са обърнали палачинката и също обясняват кое как трябва ще се случи. :)

Това е така, тъй като те не са фенове на ЦСКА, а са фенове на захарния и череповски, и хич не им дреме за отбора им, за тях, каквото кажат те двамата това е правилното и това ще дуднат... ей това е адски смешното, това за мен са хора без морал и чест.

Идеален пример е Тео... пееше едно, след това друго, после трето, спечелиха една тенекия и запя четвърто и сега, като чу оздравяване и леко, полеко започна да пее пето, след което ще излезе с нещо от типа "след като хора ми обясниха на дълго и широко еди, какво си, вече мисля, че това е най-правилното"

Вероятно сега някой ще изкочи да ме иронизира на тема Литекс... е няма да ме трогне, аз имам мнение, позиция и си ги отстоявам, а какви са съм ги споделил отдавна, кой чел, чел... кака се ожени.

Много грешиш моито момче, а изводите ти са типични за провокатор и въпросаджия.
Един път от 3 години съм си сменил мнението и мнението ми едвали повече ще се промени.
@ Винаги съм бил за оздравяване, но оздравяване в което влизат брутално орязване на мераците на всички чакащи - най-вече визирам хората от чужбина.
А и друго, никой няма да те иронизира за Литекс. Това е!

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 01 юни 2016 18:56

1982 написа:
Evil23 написа:Други неща визирах, вижте предишния ми пост. Но, ако ще сравняваме работата на Божков и Ганчев в ЦСКА, тогава Ганчев има огромно преимущество пред Божков. Защото Божков не е направил нищо- нито за стадиона, нито за базата.

Ами, каквото и да гледам, нищо не си разбил.

Относно другото - какво толкова е направил ГГ за базата ??! Разкопал е терена ли ??! Браво .... Илия Павлов пък тури седалки ... е, и, нещо грандиозно ли е това ?!

Колега, дайте да изчакаме и може нещата да станат грандиозни и според вашите виждания. Какво разбирате всъщност под "грандиозно"? Камп Ноу, а може би Естадио Сантяго Бернабеу?
Хайде, по-сериозно! У нас за грандиозни се приемат новата трибуна на стадиона в Герена, както и трибуна Моци в Разград.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 01 юни 2016 18:57

Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 юни 2016 18:58

Teo написа:
Един път от 3 години съм си сменил мнението и мнението ми едвали повече ще се промени.
@ Винаги съм бил за оздравяване, но оздравяване в което влизат брутално орязване на мераците на всички чакащи - най-вече визирам хората от чужбина.

Вчера не беше ли за преименуването на Етрополе? :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 юни 2016 18:59

Evil23 написа: Какво разбирате всъщност под "грандиозно"? Камп Ноу, а може би Естадио Сантяго Бернабеу?
Хайде, по-сериозно! У нас за грандиозни се приемат новата трибуна на стадиона в Герена, както и трибуна Моци в Разград.

Не, бе, просто се скъсахте да веете това разкопаване на терена, човек наистина остава с впечатлението, че е нещо грандиозно, а не поредната кръпка на Армията ..... каквато всички са правили.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 юни 2016 19:01

Домусчиев преди секунди по БНТ, като гост в предаването на Димитър Цонев го каза точно с 10 просто думички, който го е разбрал, разбрал... смеем му се, но май той сложи в малкия си джоб всички джуджета, венцита и подобни
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 юни 2016 19:01

Tommi написа:
Teo написа:

Да си ме видял да се отказвам от тоя вариант? Не.
За два варианта съм, един от които винаги си е бил оздравяването, но при определени условия спрямо кредиторите.

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 01 юни 2016 19:03

1982 написа:
Evil23 написа: Какво разбирате всъщност под "грандиозно"? Камп Ноу, а може би Естадио Сантяго Бернабеу?

Не, бе, просто се скъсахте да веете това разкопаване на терена, човек наистина остава с впечатлението, че е нещо грандиозно, а не поредната кръпка на Армията ..... каквато всички са правили.

Медиите пишат, че не е сменявано тревното покритие от 25 години, така че...
А и аз лично не съм виждал отдавна такава промяна на терена.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 юни 2016 19:03

Teo написа:
Tommi написа:
Teo написа:

Да си ме видял да се отказвам от тоя вариант? Не.
За два варианта съм, един от които винаги си е бил оздравяването, но при определено условия спрямо кредиторите.

Тео, ти си като Родоския колос-разкрачен между два варианта, та ще е интересно, ако се появи и трети, с кой крак ще стъпиш на него :lol:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”