ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Tommi » 01 юни 2016 18:31

Кашчей написа:И колко сакрални дати се смениха за 10 дена-от 25-и май, през 27-и, 31-и, а сега вече е 7-и юни. Свети Конан Божовоубиец нещо не го виждам днес да размахвал меча :roll:

Ако не го е срам, нека да се появи. :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 01 юни 2016 18:32

Tommi написа:Банковата гаранция е съвсем друго нещо и няма такова изискване.

Напротив, колега. Попитайте някой адвокат. Приет план оздравяване, но без банкова гаранция, е като чек без покритие.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 юни 2016 18:33

Evil23 написа:Аз не акцентирам върху нищо. Просто разбивам на парчета вашата теза. Иначе и двамата са непоследователни.
Но при Ганчев си личи посоката по свършената работа, докато засега Божков се изявява само на думи, при това от повече от половин година.

Коя моя теза си разбил, че нещо не се сещам ??

А Ганчев нищо не е свършил, с Инджов заедно издържаха един ЦСКА във В група, което не е голям разход. Божков 7 години издържа ЦСКА в А група, ако ще правим сравнения.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 юни 2016 18:35

Teo написа:
Tommi написа:
Teo написа:
Tommi написа:Чакаме коментара на Ганчевистите. :lol:

Сега изкарва оздравителен план с 1 милиона лева към всички мЕринджей и маймуни, ако приемат приемат, ако не да питат Любо Пенев какво да правят 8-)
@ Много силно ще ги отсвири Гришката всички маймуняци и техните последователи дето имат големи претенции.

Ама до вчера оздравяването беше невъзможно, защото намерението беше на Божков, а днес вече палачинката се обърна. :mrgreen: :lol:

ВаБо е изолиран вече. :idea:
Този ход е много прост, но трябва да имаш моз. гънки, че да се сетиш за какво е.
А именно общественото мнение спрямо несъществуващите намерения на ВаБо.

Тео, Тео, тая стипендия, дето са ти я дали е напразно хвърлени пари на вятъра! Научи се да разсъждаваш и да имаш постоянна позиция, а не да се завърташ при всяка промяна на ситуацията!
Божков пусна декларация, че ще подаде план за оздравяване, но всички припознавачи държаха да видят плана. Сега от страна на Ганчев се подава същата декларация, но припознавачите вече решихте, че е пуснат истински план за оздравяване.....мамини душички, сладки!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 01 юни 2016 18:36

Кашчей написа:
Evil23 написа:Аз не акцентирам върху нищо. Просто разбивам на парчета вашата теза. Иначе и двамата са непоследователни.
Но при Ганчев си личи посоката по свършената работа, докато засега Божков се изявява само на думи, при това от повече от половин година.

След две подадени молби за бърз фалит определено си личи посоката от свършената работа.

Колега, други неща имах предвид, като "преобразяването" на Чавдар и Литекс. Но явно вие не ги знаете тези неща.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 юни 2016 18:36

Teo написа:
Tommi написа:
Teo написа:
Tommi написа:Чакаме коментара на Ганчевистите. :lol:

Сега изкарва оздравителен план с 1 милиона лева към всички мЕринджей и маймуни, ако приемат приемат, ако не да питат Любо Пенев какво да правят 8-)
@ Много силно ще ги отсвири Гришката всички маймуняци и техните последователи дето имат големи претенции.

Ама до вчера оздравяването беше невъзможно, защото намерението беше на Божков, а днес вече палачинката се обърна. :mrgreen: :lol:

ВаБо е изолиран вече. :idea:
Този ход е много прост, но трябва да имаш моз. гънки, че да се сетиш за какво е.
А именно общественото мнение спрямо несъществуващите намерения на ВаБо.

Може би съм с малко мозъчни гънки, но това, което аз виждам са едни безкрайно непоследователни действия. А това се случва, когато работиш на принципа проба-грешка и не знаеш какво точно правиш. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

doberman
Контакти:

Мнениеот doberman » 01 юни 2016 18:36

Някой да не е хакнал тЪпспорт. Не е истина просто :mrgreen:

Изображение

РивЪ :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 юни 2016 18:38

Evil23 написа:
Tommi написа:Банковата гаранция е съвсем друго нещо и няма такова изискване.

Напротив, колега. Попитайте някой адвокат. Приет план оздравяване, но без банкова гаранция, е като чек без покритие.

Ти знаеш ли каква е професията на Томми?! Само си питам де, защото ми помогна в труден момент, и все си мисля, че доста разбира от материята :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 01 юни 2016 18:39

1982 написа:

Коя моя теза си разбил, че нещо не се сещам ??

А Ганчев нищо не е свършил, с Инджов заедно издържаха един ЦСКА във В група, което не е голям разход. Божков 7 години издържа ЦСКА в А група, ако ще правим сравнения.

Други неща визирах, вижте предишния ми пост. Но, ако ще сравняваме работата на Божков и Ганчев в ЦСКА, тогава Ганчев има огромно преимущество пред Божков. Защото Божков не е направил нищо- нито за стадиона, нито за базата.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 01 юни 2016 18:40

Да , ама се отказа и се оказа ,че не е плашщал такса смет за тези години и не само това. Продаде титлата и се гъзеше на г..е..а.

Върни се в “Архив”