Laetitia написа:Пелето малко ли го въртяха и него. Само вратар не е бил...
Както се справяше с всички позиции, не бих се очудил и под рамката на вратата да е добър.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Laetitia написа:Пелето малко ли го въртяха и него. Само вратар не е бил...

Rivaldo10 написа:Прохазка не спечели ли дузпата в София?
futbolqga написа:Асен Георгиев си тръгва като свободен агент, защото нашите смешници не са му предложили договор.Няма такива олигофрени като нашите, докато не се научат да ценят собствените си юноши, ако ще и Меси да докарат, Левски ще продължава да потъва още по-дълбоко в тинята ...
blue avalanche написа:След като Милиев така и така се върна в отбора,според мен,да си играе с Иванов в средата,Ели да си мине в ляво(където му е мястото),а Старокин да си играе деф.халф,където показа добри игри...
terata написа:blue avalanche написа:След като Милиев така и така се върна в отбора,според мен,да си играе с Иванов в средата,Ели да си мине в ляво(където му е мястото),а Старокин да си играе деф.халф,където показа добри игри...
Ами Пинто дека отива? Все пак нема да е вечно контузен...надявам се
blue avalanche написа:terata написа:blue avalanche написа:След като Милиев така и така се върна в отбора,според мен,да си играе с Иванов в средата,Ели да си мине в ляво(където му е мястото),а Старокин да си играе деф.халф,където показа добри игри...
Ами Пинто дека отива? Все пак нема да е вечно контузен...надявам се
Говоря за в момента.Контроли,евромачове...Пинто ще се лекува доста време.А и докато пак влезе във форма...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост