ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Той Черепа ако пусне оздравителен план тия дни така ще ви го набабани на етрополската простотия отзад, че няма да разберете откъде ви е дошло...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
-
petko.h.markov
- Контакти:
Evil23 написа:Beladona написа:Абе , какво става ? Прав ли излязох като писах преди всички, Гришата пак е пушил на Черепа ....пурата ???
ЦСКА няма да фалира , Дора ще е Синдик ......ххахахаха ! Беладоната е завинаги номер едно , ей Етрополцииии !
Прав ли съм пак ?
Колега, този резултат е бил предвиден, затова е измислен план Б- прекратяване на членството.
По този начин фалитът ще се позабави, но пак е неизбежен. Не се радвайте на спечелена битка, след като войната може да бъде загубена.
Това ли е твоята война! Да се обяви фалит.
Evil23 написа:Beladona написа:Абе , какво става ? Прав ли излязох като писах преди всички, Гришата пак е пушил на Черепа ....пурата ???
ЦСКА няма да фалира , Дора ще е Синдик ......ххахахаха ! Беладоната е завинаги номер едно , ей Етрополцииии !
Прав ли съм пак ?
Колега, този резултат е бил предвиден, затова е измислен план Б- прекратяване на членството.
По този начин фалитът ще се позабави, но пак е неизбежен. Не се радвайте на спечелена битка, след като войната може да бъде загубена.
Кой по ред план Б е този?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Прав ли съм пак ?
Хахаах ! Засега тъпия борец яде дървото, където то хванем ...не мисля да променяме тая тенденция !
icko65 написа:Няма отчайване-трябва да морим гадовете като Микренския!Иди ти убий собствения си отбор и по нечестен начин ше праиш къщички в София!?Ма кой ща пусне бе охлюв!
Този колега няма ли някой модератор да го спре да обижда? Това е десетата му обида за днес към други колеги, и към хора извън форума.
sin4ec написа:Той Черепа ако пусне оздравителен план тия дни така ще ви го набабани на етрополската простотия отзад, че няма да разберете откъде ви е дошло...
Не тия дни , ще им пусне плана 20 минути преди крайния срок , да може набабанването да им е болезнено !!!
Beladona написа:Evil23 написа:Колега, този резултат е бил предвиден, затова е измислен план Б- прекратяване на членството.
Хахаах ! Засега тъпия борец яде дървото, където то хванем ...не мисля да променяме тая тенденция !
Колега, освен че обичате да послъгвате и да обиждате, сте и голям мечтател. Вече всичко е в ръцете на старото ПФК.
Няма синдик и няма съд, който да го спре.
Beladona написа:Evil23 написа:Beladona написа:Абе , какво става ? Прав ли излязох като писах преди всички, Гришата пак е пушил на Черепа ....пурата ???
Прав ли съм пак ?
ЦСКА ще пусне молба за напускане на БФС в близките часове. Така старото дружество ще бъде извадено окончателно от играта. Това се налага, за да се използва схемата, която направи „Лепая" шампион на Латвия и участник в евротурнирите само сезон след фалита, пише вестник "24 часа".
Част от футболните дългове ще бъдат поети от новото дружество, което ще вземе лиценза на „Литекс". Ловчанлии са получили такъв дори за участие в евротурнирите от БФС. По принцип на футболистите е съобщено, че започват подготовка на 13 юни за участие в елитната ни група.
Заради това Николай Паслар изтегли от БФС всички документи, които бяха вкарани от името на ПФК ЦСКА АД от Александър Тодоров и синдика Дора Милева-Иванова.
„Наредбите няма да бъдат нарушени", написа в социалните мрежи юристът Радостин Василев, който работи по преобразуването на ЦСКА.
Абсолютно всичко е съгласувано и с УЕФА, като няколко юристи на централата са работили по точните документи, които трябва да бъдат направени около сливането на три отбора.
Развоят на ситуацията трябва да бъде ясен около 6 юни, когато трябва да се реши и окончателният формат на първенството на сбирка на всички участници в елита. След това той ще бъде утвърден и от изпълкома на БФС. Очаква се в елита да има 14 тима, като след приключването на редовния сезон ще има допълнителни мачове.
Прочети още на: http://www.gol.bg/cska/2016-06-01/tsska ... ane-na-bfs
Иначе си прав де

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Evil23 написа:icko65 написа:Няма отчайване-трябва да морим гадовете като Микренския!Иди ти убий собствения си отбор и по нечестен начин ше праиш къщички в София!?Ма кой ща пусне бе охлюв!
Този колега няма ли някой модератор да го спре да обижда? Това е десетата му обида за днес към други колеги, и към хора извън форума.
Кого обидих във форума че не разбрах?Ако си следил от 2 дена не 10 ами найси пъти съм:цаца..чайка..трол..хюмне..чируз..паламуд..и т.н.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
sin4ec написа:Той Черепа ако пусне оздравителен план тия дни така ще ви го набабани на етрополската простотия отзад, че няма да разберете откъде ви е дошло...
Колега, адвокат Василев твърди друго. Май датата беше 20.07. Оставям ви да размишлявате. Мисля, че няма нужда от повече разтягане на локуми до 7-ми юни.