Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски и Литекс-рицарите на честта!
Хайде за Лека нощ да си припомним славните отбори на МТК-Будапеща и Торпедо/носец/
-Масква ..... А и Хайдук Кула помнят една червена клизма ......

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
myuyuta написа:
Като цяло темата е малко странна, а коментарите, които тя породи - откровено тъпи. Не съм гледал днешните мачове, поради което не мога да говоря за Локо Пд-ЦСКА, но съм сигурен, че Любо Пенев нямаше да се захване с отбора, ако ролята му беше само да казва кои резерви да загряват. А и с оглед на всички задължения на клуба, едва ли Титан ще се захване да купува мачове.
..+ това Титан обявиха двойни премии за този мач ама някои хора ги е яд и така ще е до края на шампионата.. к 'во да ги правиш- рицари ама не им прави чест

CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
-
- Контакти:
Re: ГОНЗО И ПЕТКОВ АУТ ЗА ЛОКО ПД
тея от лйохо са толко слаби,че ако бях на кокала ще пусна младите лъвчета да им скъсат мрежата. нали ги видяхте днеска срещу цаца,ннищо не могат да играят
Yoda написа:Хайде за Лека нощ да си припомним славните отбори на МТК-Будапеща и Торпедо/носец/-Масква ..... А и Хайдук Кула помнят една червена клизма ......
Лека нощ и сладки синища с рицари и принцеси

CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Егати идиотите дето сте
Какви тези ми вадите само,не е истина.Значи Сливен нямат право да падат според вашите думи...Те днес са паднали ,понеже в другия кръг ГОЛЕМИЯ спартак да легни на изпадащят ЦСКА?Сега ЦСКА почна да показва що годе добра игра и вашите мозъчета веднага почват да си измислят идиощени.Еми мечтайте си ,измисляите си каквото искате.
И още едно нещо,от началото на полусезона колко победи имат Сливен?
ПП-Рицари на честта???? ХАХАХАХ,много четете сратиите от ДБ!
[video]http://vbox7.com/play:541572aa[/video]

И още едно нещо,от началото на полусезона колко победи имат Сливен?
ПП-Рицари на честта???? ХАХАХАХ,много четете сратиите от ДБ!
[video]http://vbox7.com/play:541572aa[/video]

Re: Много ми се иска Левски да печели в оспорвани мачове !!!
RED_FEN написа:Както ви изнася така е.За вас ли е свирено нещото е вярно ако е за другия отбор е подпирачка.А днес видяхме една здрава подпирачка за лецка,1-во първия гол беше от 1000%%%% засада ,2-ро имаше спестени 2 жълти картона още отначало,неправилен двоен удар и куп още подпирачки както винаги.
E по голяма глупост от това нямаше как да се каже

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Ама някак си много изненадващи резултати правят съперниците на цска в следващите кръгове
1-во Локо Пд. победи "малко" неочаквано за повечето хора цаците навън, сега Спартак пак толкова изненадащо бие Сливен, незнам
Почват да се замислят хората защо става така,още повече след днешната игра на Локо 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Re: ГОНЗО И ПЕТКОВ АУТ ЗА ЛОКО ПД
samolevski написа:тея от лйохо са толко слаби,че ако бях на кокала ще пусна младите лъвчета да им скъсат мрежата. нали ги видяхте днеска срещу цаца,ннищо не могат да играят
То в тоя мач не беше въпрос само на можене а и на желание

Re: Много ми се иска Левски да печели в оспорвани мачове !!!
Че ЦСКА в момента си ходи със съдиите всеки го вижда. Преди няколко години бяха Левски, сега на ред са червените. След няколко години пак ше се сменят.
Re: АБЕ другия кръг цска на спартак ли густува?
aftershock написа:Ще треснем чорбата в събота, помнете ми думата. По традиция играем силно срещу тях във Варна
Ще треснете вие. Колкото и локото тресна.
3:0 за чорбата.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!