Двете най-тежки гостувания на Ловеч бяха съпроводени от огромни скандали. След като Фреди Бобич и Балъков изказаха своето възмущение от съдийството на мача Черноморец-Литекс, същото се случи и на Герена. И все в ловешка полза.
Но ми е интересно друго - кой е този Дихонов. Някой знае ли от къде е тръгнал, каква е биографията му, защото така от нищото някакъв с фасон на зарзаватчия изведнъж се явява финансов директор на лидера в А група и дава "компетентни " футболни анализи.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue magic
- Контакти:
Re: "Да спрем байганьовщината в българския футбол"
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
mitaca написа:Вижте, ние гледама само този мач, но нека видим и другите. Общото мнение е, че Литекс беше "подпрян" и в мача с Черноморец. Ще видим как ще продължи първенството, но ако е вярно, че титлата е купена от Гриша Ганчев то ще си проличи, защото този отбор няма манталитет на победител нито е много по-добър от останалите (ако приемем, че е по-добър).Аз не смятам, че съдята е свирил тенденциозно, но не мога да приема добрата оценка за него. "Ако беше свирил всичко трябваше да се прекрати мача", ами да го прекрати бре! Толкоз фрапиращи грешки трудно се наблюдават и в 5 мача камо ли в един. Просто се шашна (че и сам си го признал пред Момиров). Като няма "топки" да не се навира. На футболистите това им е работата - да преследват победата на всяка цена, понякога и с извън футболни средства. Защото целта в този мач беше голяма. Тук е мястото на съдята. Като "обърка" картоните (т.е. не даде тези трябваше да даде и даде на тези дето не трябваше) изнерви и без това достатъчно нервния мач. Разбирам човек е и като всеки човек прави грешки, но чак толкоз много? И накрая е герой с оценка 7,9! Не съдиите са виновни, а съдийската комисия или как там и е името!
Само че твърдението на ръководството не е, че съдията е бил слаб, а че е свирил "преднамерено и тенденциозно" в полза на Литекс. И че това е най-голямата гавра с Левски в цялата история на клуба. Което, естествено е пълна глупост.
Ако просто бяха казали, че съдията е слаб, надали щеше да има толкова теми по форумите.
не знам как ще спре,докато там е самият БАЙ ГАНЬО- ГРИША ГАНЧЕВ ,и докато урежда мачове на поразия и нарежда да бъдат окастряни отборите на ЦСКА И Левски ,футбол в България няма да има
Re: Батков: Вадя Левски от А група!
lz1tmw написа:Какъв е проблема да свирят чужди съдии на Левски Сф. Заевява г-н Георги Иванов / 3&1/ , че желаят чужд съдия,плащат разходите на съдииската бригада и си играят мача. Ами ако се обърне бумеранга с/у тях. Е какво ще стане- за смях на всички и бити и ,,,,,,,,,,,,/ без парички/. Май подобре да изкара отбора от групата. Ако станат 10 отбора в групата трудно ще се задържат в нея с това ръководство и тези футболисти.
Явно си пропуснал, но като ти гледам правописа те разбирам - Левски винаги има по-добър баланс при чужди съдии. Не случайно Дихонов каза, че не иска чужди съдии, щото много губят с тях.
Колкото до мустака - той не знам защо си мисли, че има някаква власт в този клуб. Нека си говори каквото си иска.
Lyubooo написа:вече 3-ти ден глезените сини моми реват за нещо, което всъщност нямаше, но по тоя начин оправдават своята слабост!
всички са им виновни, но не и те!
Литекс си били купили шампионата, пълни глупости!
Просто Литекс биха и ЦСКА и Черноморец, а вие сини примадони не го направихте! Затова и Литекс сега са водачи в класирането! Отделен е факта че се отърваха навреме от един псевдо треньор!
Предния сезон по същия начин твърдяхте че Титан е купил титлата за ЦСКА, а всъщност вие си я гушнахте 3 кръга предварително! Дали са върнали парите на Титан, питахте ли!?!
Болни мозъци!!!
Как три кръга предварително, пък завършихме с една точка? Как си с математиката?
levski55 написа:не знам как ще спре,докато там е самият БАЙ ГАНЬО- ГРИША ГАНЧЕВ ,и докато урежда мачове на поразия и нарежда да бъдат окастряни отборите на ЦСКА И Левски ,футбол в България няма да има
Пич, ти като пишеш, мислиш ли, и като го напишеш-четеш ли написаното?по-голям Бай Ганьо от Батков в нашият футбол няма, със сигурност.Оставям настрана визията му, а го възприемам само по приказките и делата му.А Гочоолу, Дочоолу и Данко Хаирсъзина....ми се мяркат иззад Г. Марков и Гонзо.
Как си я представяте вие, да излезе представител на семейство Глейзър, Абрамович, Том Хикс, пред камерите на Скай спортс и микрофоните на ВВС, и да започнат да четат подобни декларации?Каква ли ще е реакцията на ФА в такъв случай?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
- Контакти:
Re: Батков: Вадя Левски от А група!
Той този боклук да внимава какви ги дрънка,че знае ли какъв ще му извадим 

...
Абсолютно нарушение на Саидходжа срещу Миланов при втория гол на Нифлор. Ясно виждащо се и от пилота на самолета прелитащ в този момент над Георги Аспарухов.
Не знам какво е станало през останалото време на мача, защото хванах последните минути, но специално за това положение не си прав. Първо цялата работа стана след нескопосаното изчистване /на Рабех, ако се не лъжа/, после Миланов тотално не разбра къде е Саидходжа, после в някакъв момент на проблясък на Мушо му светна и ритна топката в почти вярна посока. Не искам да взимам отношение относно съдията, защото не знам какво точно се е случило, но дори и да сте прави ... какво толкова? Веднъж и Левски да е ощетен. В последно време започнаха сравнения с ощетяването на Ирландия и мисля, че имат право сравняващите. Батков щял да изважда Левски от А група и пр. Да бе! Искаме конгрес и пр. Пичове сър Фергюсън през мач мрънка срещу английските съдии и какво? Ювентус от години се знае, че е подпиран от италианските. Дори такъв капацитет като Колина си позволи да свири дузпа в последната минута на мача и ги направи шампиони. За Байерн в Немско да не говорим.
По нашите ширини открай време две-трети, че и повече от отборите и феновете мърморят, къде с право, къде без, че именно Левски е най-подкрепяния отбор в А група. Аз съм също част от тази група, но какво от това? Нещо да се е променило? А сега какво? Случило се и на вас /ако приемем, че сте прави, не съм гледал целия мач/! И какво толкова?
Я не се вързвайте на подобни глупости. Имате добри футболисти, амбициозен Гонзо и отбор, който набира скорост. До края на шампионата има достатъчно време нещата да се развият по пет-шест различни начина. А дори и да не сте шампиони, да не би да си вържете червено около вратовете. Няма! Защото истинската любов към даден отбор не се нуждае от постоянно наторяване с победи и шампионски титли. Аз съм Ботевист и го знам много добре. Всъщност от десетина години съм експерт по любов към отбора в трудни времена.
Ако наистина са по-добри вашите ще отмъстят на пролет в Ловеч. Ако не могат - има и следваща година.
Стига сте мрънкали като малки деца! Моля другарко, пък Николайчо се бие! Я се дръжте се мъжки!
Хайде живи и здрави, победи в Европа, че всички имаме нужда от тях.
Последна промяна от Ki Cho на 28 ное 2009 15:19, променено общо 1 път.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
Lyubooo написа:вече 3-ти ден глезените сини моми реват за нещо, което всъщност нямаше, но по тоя начин оправдават своята слабост!
всички са им виновни, но не и те!
Литекс си били купили шампионата, пълни глупости!
Просто Литекс биха и ЦСКА и Черноморец, а вие сини примадони не го направихте! Затова и Литекс сега са водачи в класирането! Отделен е факта че се отърваха навреме от един псевдо треньор!
Предния сезон по същия начин твърдяхте че Титан е купил титлата за ЦСКА, а всъщност вие си я гушнахте 3 кръга предварително! Дали са върнали парите на Титан, питахте ли!?!
Болни мозъци!!!
Aми тази година само това правят-феновете им реват,футболистите им реват,треньора им реве,президента им реве.Не са свикнали да играят истински мачове,трябва, който играе с тях да им легне, иначе надават вой чак до луната.Сега съдиите им виновни,не се виждат какви жаби са тръгнали да се оплакват.Да ги правят пожизнено шампиони и да спрат да реват.Егати наглеците разбираш ли!
- Captain Stottlemeyer
maldin1 написа:Не ви ли омръзна вече ?
Не, пък и не гледам мача край морето, твърдо Х

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ