Moмчета, колко зрители имаше на деншния мач на Герена че гонг не дават бройката??
Стадион: Георги Аспарухов Зрители:.....
Главен съдия: Георги Игнатов
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски и Литекс-рицарите на честта!
Yoda написа:Ама и ние ва поздравихме 2003 година с 5:0 за купата послучай годишнината ви .......
Ти много помниш бе. Да не си от между3веждни войни?
..или си от рицарите?

Последна промяна от berbatov на 18 мар 2009 23:21, променено общо 1 път.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Re: ГОНЗО И ПЕТКОВ АУТ ЗА ЛОКО ПД
Ужас са кат ги нема Гонзо и Гошо Петков кво праите ????? 

RED_FEN написа:Yoda написа:Срамно е да връчваш плакет на треньора на Нюкясъл ли беше Влекбърн ли, че преди 250 години си го бил на футбол , когато е бил футболист на Ливърпул !!!!! ..... с това доказахте , че тези неща за вас не са ежедневие а изключително събитие .... схващате ли самоунижението което си причинихте. Той и затова оня англичанина мигаше на парцали и не можеше да схване какво му връчват ...
а ми то ви няма те и за това няма на кого да връчите
Ще им връчат на тях след години-я Жилина,я БАТЕ

Йода, най-добрият си. Всяко от стотиците ти мнения в тази тема беше гениално. Не уцели резултата, с който ЦСКА загуби от Ливърпул; сравняваш Галатасарай, които май 3 години по-рано бяха спечелили купата на УЕФА, с БАТЕ, които бяха и винаги ще си останат анонимници; Фатих Терим рязания се мисли за най-големия в историята, а и Фъргюсън и Мауриньо правят подобни изпълнения като не са на кеф - не знам как това рефлектира върху ЦСКА и т.н.
Като цяло темата е малко странна, а коментарите, които тя породи - откровено тъпи. Не съм гледал днешните мачове, поради което не мога да говоря за Локо Пд-ЦСКА, но съм сигурен, че Любо Пенев нямаше да се захване с отбора, ако ролята му беше само да казва кои резерви да загряват. А и с оглед на всички задължения на клуба, едва ли Титан ще се захване да купува мачове.
И червените, и сините говорят подобни глупости: Ако Левски или ЦСКА спечели даден мач и убедително надиграе съперника, значи мачът е купен. Глупаво е. Гледайте мачовете и се радвайте на конкуренцията.
Като цяло темата е малко странна, а коментарите, които тя породи - откровено тъпи. Не съм гледал днешните мачове, поради което не мога да говоря за Локо Пд-ЦСКА, но съм сигурен, че Любо Пенев нямаше да се захване с отбора, ако ролята му беше само да казва кои резерви да загряват. А и с оглед на всички задължения на клуба, едва ли Титан ще се захване да купува мачове.
И червените, и сините говорят подобни глупости: Ако Левски или ЦСКА спечели даден мач и убедително надиграе съперника, значи мачът е купен. Глупаво е. Гледайте мачовете и се радвайте на конкуренцията.
- Al_Abrashev
- Контакти:
За Милко Балев!berbatov написа:Yoda написа:Аз пък помня 23.09.1994 година .... тази година ще чествате 15 години синила от бича / 7:1/ Помня и 1998 година 8:0 .... със треньор - Стратега ....
за милиционерите на честта от миналия век ли ми говориш![]()
![]()
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
Re: Много ми се иска Левски да печели в оспорвани мачове !!!
Тук спорите за засада при първия гол. вижте на стоп кадър кой къде е при центрирането на Вагнер:
http://www.sport1.bg/sport1/popup_video?id=130609
http://www.sport1.bg/sport1/popup_video?id=130609
Последна промяна от oli на 18 мар 2009 23:46, променено общо 1 път.
- sedem_!_dva
oli написа:Moмчета, колко зрители имаше на деншния мач на Герена че гонг не дават бройката??
Около 3000

NON MOLLARE MAI
oli написа:Moмчета, колко зрители имаше на деншния мач на Герена че гонг не дават бройката??
Няма как да дадат бройка защото брояча започва от 1000 нагоре

Yoda написа:Ако в неделя съдията не ни даде две дузпи и не изгони двама от ония, ще се откажа от Левски ....
как може един рицар на честта да каже такова нещо