Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Искам Шалке !
Стига да отстраним Копенхаген 
Ти съмнявашли са, че няма да отстраним Копенхаген 
- Frankie Lampard
- Контакти:
Има известна вероятност.
Подценяване ли ? Според мен 3 - 0 не мърда, но ще видим 
- Frankie Lampard
- Контакти:
Да видим. Аз имам едно на ум !
Прах на думите ти :D
- Frankie Lampard
- Контакти:
На Капело най- сетне му увря главата- връща капитанската лента на Джон Тери. 
[center]Дано не ни се падне Барса, пожела си Анчелоти[/center]
[center]
[/center]
[center]Челси не игра на пълни обороти и направи 0:0 с датския ФК Копенхаген у дома, но и този резултат беше напълно достатъчен на тима от Западен Лондон, за да пробие до четвъртфиналите на Шампионската лига. За Карло Анчелоти многото пропуски не са сериозен проблем и по-важното е, че отборът му е изпълнил крайната си цел, а именно - да прескочи в следващата фаза на турнира.
"Днес не ни беше необходимо на всяка цена да търсим попадения. Не мога да кажа, че сме се представили в най-добрата си светлина, но създадохме поне десет голови положения, което ме радва. Момчетата бяха концентрирани и не позволиха на съперника ни да ни притеси сериозно", каза Анчелоти.Италианецът чака с нетърпение жребия за четвъртфиналите в петък, като се надява съдбата да размине Челси с основния фаворит в турнира Барселона."Не искам да ни се падне Барселона, защото това е най-силният отбор. Ако можех да избирам, щях да сложа в другия поток каталунците и Манчестър Юнайтед, така че да можем да ги срещнем чак на финала", сподели Анчелоти и предупреди останалите тимове, че Челси тепърва ще каже тежката си дума в Шампионската лига. [/center]
[center]
[/center][center]Челси не игра на пълни обороти и направи 0:0 с датския ФК Копенхаген у дома, но и този резултат беше напълно достатъчен на тима от Западен Лондон, за да пробие до четвъртфиналите на Шампионската лига. За Карло Анчелоти многото пропуски не са сериозен проблем и по-важното е, че отборът му е изпълнил крайната си цел, а именно - да прескочи в следващата фаза на турнира.
"Днес не ни беше необходимо на всяка цена да търсим попадения. Не мога да кажа, че сме се представили в най-добрата си светлина, но създадохме поне десет голови положения, което ме радва. Момчетата бяха концентрирани и не позволиха на съперника ни да ни притеси сериозно", каза Анчелоти.Италианецът чака с нетърпение жребия за четвъртфиналите в петък, като се надява съдбата да размине Челси с основния фаворит в турнира Барселона."Не искам да ни се падне Барселона, защото това е най-силният отбор. Ако можех да избирам, щях да сложа в другия поток каталунците и Манчестър Юнайтед, така че да можем да ги срещнем чак на финала", сподели Анчелоти и предупреди останалите тимове, че Челси тепърва ще каже тежката си дума в Шампионската лига. [/center]
[center]Чех: Не ни интересува какъв ще бъде жребият[/center]
[center]
[/center]
[center]Вратарят на Челси Петър Чех заяви, че няма никакви претенции кой ще бъде следващият противник на „сините” в Шампионската лига. Лондончани отстраниха лесно тима на Копенхаген след 2:0 в първия мач и равенство на „Стамфорд бридж”.„Ако искаш да спечелиш шампионската лига трябва да биеш всеки тим, така че не ме интересува с кой ще се паднем”, каза Чех.„Доволни сме, че продължаваме напред, но това, което ни липсваше днес бяха головете. Създадохме достатъчно шансове, но не се възползвахме. Все пак си свършихме работата и запазихме вратата си суха. Единствено трябваше да отбележим”, допълни стражът.[/center]
[center]
[/center][center]Вратарят на Челси Петър Чех заяви, че няма никакви претенции кой ще бъде следващият противник на „сините” в Шампионската лига. Лондончани отстраниха лесно тима на Копенхаген след 2:0 в първия мач и равенство на „Стамфорд бридж”.„Ако искаш да спечелиш шампионската лига трябва да биеш всеки тим, така че не ме интересува с кой ще се паднем”, каза Чех.„Доволни сме, че продължаваме напред, но това, което ни липсваше днес бяха головете. Създадохме достатъчно шансове, но не се възползвахме. Все пак си свършихме работата и запазихме вратата си суха. Единствено трябваше да отбележим”, допълни стражът.[/center]