ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Trol
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Trol » 31 май 2016 21:15

sin4ec написа:Дискусията е за все още живото, истинско и единствено ЦСКА. Ако то отиде в небитието-ще дискутираме за Етрополе, Септември или каквото е друго там. Което няма да значи припознаване, а съвсем друго-но да не бързаме излишно!

Ти си последното искърско, с което ще се съобразява някой!
Гледай козирката, че нещо не върви!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 май 2016 21:18

doberman написа:
Кашчей написа:
doberman написа:
Haralampy написа:
Кой това ?

:mrgreen:

Греда! Търсиш отговор от неУмният :mrgreen:

Мдаа.. а ти си шеф на МЕНСА-България.
Припознавач е моят татко, припознавач ще съм и аз.
Припозна "Септември" татко, ще припозная Етрополе пък аз!

:o :o :o
Ти пък как се припозна като неУмният? Пишех за друг, ама не можах да се сетя за думата за "обратното на острото"...

Ми случайно, като ти знам набора от изразни средства и към кого кое прилагаш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 31 май 2016 21:18

sin4ec написа:
Old_death написа:Твърдението ми се крепи точно на думите на много отговорен човек от БФС , с който разговарях в 19 часа . Не съм от тия латерни , които лалят глупости във форума .

Второто изречение ми е ясно. Но каквото и да ти е споделил източникът, трябва да си наясно, че това с етрополския урод няма как да стане. Всъщност съм убеден, че ти е казал нещо в този смисъл. Това обаче не значи, че ЦСКА е мъртъв. Винаги има някакъв изход...

Само коментирах изфабрикуваната от Москов " новина " която предизвика тук масов оргазъм . Иначе днес не се е случило нищо неочаквано . Бяха изнесени отборите , които получават лиценз за участие в ЕКТ . Тепърва ще се мъти кои отбори ще вземат професионални лицензи . Очаквам , че тогава тук ще има масово повръщане от преяждане с постове . Прочети подписа ми и кажи дали не съм прав ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 май 2016 21:20

Trol написа:
sin4ec написа:Дискусията е за все още живото, истинско и единствено ЦСКА. Ако то отиде в небитието-ще дискутираме за Етрополе, Септември или каквото е друго там. Което няма да значи припознаване, а съвсем друго-но да не бързаме излишно!

Ти си последното искърско, с което ще се съобразява някой!
Гледай козирката, че нещо не върви!

Ти си последното с глиги и хрупкащо желъди, дето ще ми дава наклон на тоягата. Мога и малко ярма да ти сипя, да ти е сладко!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 31 май 2016 21:21

Поредната неточност , може би неумишлена , в което силно се съмнявам :roll: ЦСКА не отива в небитието , там могат да отидат всякакви АД-та и прочие , ЦСКА си остава и ние ще си го подкрепяме , а ти си пикай газ колкото си искаш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: А и да не забравя да попитам , ти на кой си фен , на Лефскиту или на Спартак , че след Витоша вече ви изпуснах дирите :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 31 май 2016 21:23

baraba написа:

Поредната неточност , може би неумишлена , в което силно се съмнявам :roll: ЦСКА не отива в небитието , там могат да отидат всякакви АД-та и прочие , ЦСКА си остава и ние ще си го подкрепяме , а ти си пикай газ колкото си искаш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: А и да не забравя да попитам , ти на кой си фен , на Лефскиту или на Спартак , че след Витоша вече ви изпуснах дирите :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не го обиждай ! Може да е Динамовец и още да пази бюста на Сталин . :) Опс , ама тия защо се кичат с титлите на Динамо , а на нас ни говорят за загуба на история ? :oops:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 май 2016 21:25

baraba написа:

ПраФ си, няма спор. ЦСКА, отборът, не АД-та ще си се рее из българския футболен ефир, както безполов божи служител се рее из небесните селения, и ще си играе, играе, играе.. и ще създава нефилини във футбола, наследници на Божественото му начало. За съжаление, само там ще играе..в първенството, отбор без ЮЛ, никой няма да допусне!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

СЕНЗАЦИОННО - истинския ЦСКА се появи!!!

Мнениеот Кировец » 31 май 2016 21:27

Изображение

СЕНЗАЦИЯ - ЦСКА ОТ 1948г ОТНОВО НА БЯЛ СВЯТ!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 май 2016 21:31

Old_death написа:
sin4ec написа:
Old_death написа:Твърдението ми се крепи точно на думите на много отговорен човек от БФС , с който разговарях в 19 часа . Не съм от тия латерни , които лалят глупости във форума .

Второто изречение ми е ясно. Но каквото и да ти е споделил източникът, трябва да си наясно, че това с етрополския урод няма как да стане. Всъщност съм убеден, че ти е казал нещо в този смисъл. Това обаче не значи, че ЦСКА е мъртъв. Винаги има някакъв изход...

Само коментирах изфабрикуваната от Москов " новина " която предизвика тук масов оргазъм . Иначе днес не се е случило нищо неочаквано . Бяха изнесени отборите , които получават лиценз за участие в ЕКТ . Тепърва ще се мъти кои отбори ще вземат професионални лицензи . Очаквам , че тогава тук ще има масово повръщане от преяждане с постове . Прочети подписа ми и кажи дали не съм прав ?

Бе може и да си прав. 78 вече повърна с глупостите си. Другият-не знам, ще видим. Аз отивам да си гледам малките и ми е през хоя за идиотизмите в АПФГ. Малко ще ми липсва Марк Емилио, беше ми един от любимците, но не ми е фаворитът!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 31 май 2016 21:31

Кашчей написа:Конане, ти за това "ЦСКА-София" ли ще викаш бре :mrgreen:

Изображение

Колега, колегата има предвид ПФК ЦСКА-София, а това е ФК. Като че ли има разлика? И все още не е завършена регистрацията. До 3 дни според ТР.

Върни се в “Архив”