Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

видолов

Re: И за какво си говорим...

Мнениеот видолов » 26 ное 2009 14:02

опасни са тва "грандовете'' един път да ги пореже садията,и ся ша ореват орталъка.искали дори оставката на скалпирания :roll: ами отборите с които се гаврят постоянно,на кой да искат оставката а?предпочитам литекс шампион пред някой голЕм столичен гранд,на който в европа всяка година му късат шортите,и става за бъзик на отбори които не сме и чували. ако някои мод ще ме трие, да види и постовете преди моя.
гаргамел обича хмел

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 ное 2009 14:04

И друго - какво според вас щеше да се случи примерно с Берое ако на тяхната трибуна техните фенове нападнат по този начин делегацията на гостите и какво всъщност ще се "случи" с Левски в същата ситуация сега.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Re: До кога ще търпим Руслан Михайлов на Герена?

Мнениеот barbi_vip » 26 ное 2009 14:06

На мен специално , ми харесваше за треньор на вратарите Валентин Захариев , който сега работи в школата , но мисля че той е по - добър вариант от колкото Руслан Михайлов
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
CSKA_MONTANA
Контакти:

Re: Левски-Монтана 28.11. 19:00 Ринг БГ

Мнениеот CSKA_MONTANA » 26 ное 2009 14:09

Освен Кръстовчев и Минев с червените картони има ли други който да изпуснат мача за жълти картони :?:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 ное 2009 14:11

vaskonti написа:И друго - какво според вас щеше да се случи примерно с Берое ако на тяхната трибуна техните фенове нападнат по този начин делегацията на гостите и какво всъщност ще се "случи" с Левски в същата ситуация сега.

Що, може би нас не ни наказват?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 ное 2009 14:15

Въпроса ми е хипотетичен - дали според вас наказанието, което би понесъл Берое би било същото, което сега вие ще понесете. Щото според мен сега ще се мери с съвсееем друг критерий. Как мислиш?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Re: Левски - ВЪН ОТ "А" ГРУПА

Мнениеот eMs1 » 26 ное 2009 14:17

blue avalanche написа: Ми той на Кишиша и жълт да беше му показал,пак трябваше да го изгони,щото му беше втори,а на "бразилчето" му го показа!В коя минуте беше ръката на Барт и в коя минута беше ситуацията с Йовов?Каква компенсация,кви 5 лева?Човек почва да се чуди ти изобщо гледал ли си мача?За хиксовете си прав.Оттам нататък,обаче много грешиш.За целта "порязаните" бяха Локо и Левски.Ето така се получиха хиксовете.Само не знам,ако Асамоа беше вкарал накрая,как съдията щеше да уреди изравняването?

А ти гледал ли си мачовете ?? Как ни е подпрял срещу Локо (СФ)? Или ще ми даваш пример от вчера...трябваше ли да изгони Котев - да, трябваше ли да им даде ъглов - да....това щеше ли да промени мача - не! Всичко ставаше в 90 и някоя минута....те дотогава на рехавата ни защита не вкараха, та в последните 30 сек. .......
И много често задаван въпорс - когато на вас ви помагаха не ревахте, когато нас ни отрязаха главата в Сливен, беше ви весело....е, такъв е живота

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Re: Левски - ВЪН ОТ "А" ГРУПА

Мнениеот barbi_vip » 26 ное 2009 14:20

terazini написа:Пействам само няколко заглавия от друг сайт. По разбираеми от всички ни причини, такава информация в Гонг.бг няма как да се прочете, защото няма никога да бъде публикувана.
1 Дока: Още в 5-ата минута ми казаха, че ще ме ритат докато ме убият
2 Христо Янев: Обезумели типове ритаха живи хора все едно са говеда
3 Трифон Попов: Играчите на Левски бяха обезумели, нямаше футбол, само корида, удариха Дихонов с камък в лицето

1. За Дока - ми поне да го бяха наритали така както уж са му казали
2. Момчетата ни не приличаха на "обезумели типове" , "ритаха живи хора" - той пък какво мисли че те са хора ли мамооо мила.
3.Попов - Само дето незнам кои удряха без топка , да футбол нямаше защото съдята опропасти мача , ами да ше ги удрят с камани , как може някакви Ловешки селяни да си платят на някакъв си клоун който да свири против Левски и да опропасти мача на Герена пир това

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 26 ное 2009 14:22

vaskonti написа:Въпроса ми е хипотетичен - дали според вас наказанието, което би понесъл Берое би било същото, което сега вие ще понесете. Щото според мен сега ще се мери с съвсееем друг критерий. Как мислиш?

Добре, а ти какво наказание очакваш да получи ЛЕВСКИ?! Кажи си направо - изхвърляне от "А" група може би?!

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Re: БОРЕ, СТАВАШ ВСЕ ПО-СМЕШЕН!

Мнениеот barbi_vip » 26 ное 2009 14:24

levski_777 написа:Ей оставете БОРЕТО бре! селски ми е 8-) и е прав между другото

Съгласна съм Оставете Борето , е на мен не ми е селски , обаче за какво да нападаме него! Той не виновен за нищо се пак под негово ръководство СТАНАХМЕ ШАМПИОНИ

Върни се в “Архив”