ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот GOLEADOR » 31 май 2016 20:36

PFC Litex написа:
Teo написа:Защо никой не си зададе въпроса, защо не се търси отговорност на хората довели ЦСКА София до това дередже?
@ Важно е да се опетни името на ЦСКА и гледат безучастно, но ние едвали не, трябва да спазваме всички възможни правила и закони!
Някой хората падат от космоса :idea:

Вие феновете, къде бяхте тогава или няколко победи над сините са достатъчни да ви направят на маймуни?

Лупи е боклук, но е изпечен мошеник и ако може да бъде прецакан и то със старото дружество ще е страхотно, но много се съмнявам, че захарния ще успее, защото и той във времето се показва, че е уникален боклук.

Ясно е,че искаш да обиждаш ЦСКА и феновете му на всяка цена.Викаш ,че феновете не са протестирали срещу Томов (човечеца го пази полиция от феновете ,ама теб истината не те интересува).Викаш заради победите над Левски сме си траяли,ама пак (отново) излъга,точно на дербито с Левски Сектор Г протестира срещу Томов и Младенов.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Beladona

Мнениеот Beladona » 31 май 2016 20:37

Спокойно ! Дора е обезсилила молбите на Паслар ! И е подала в Съда сигнал за незабавното отстраняване на Паслар ! :)

Паслар е ощетил Държавата и КредитоРиТе като отказа да вземе 300 000 лева за реклама ! Документ !

УС на ЦСКА ощети Държавата с билетче левче !!! Много скоро Съда ще сложи край на селенията на Ганчев !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 май 2016 20:39

PFC Litex написа:Не падаме от Марс, ЦСКА с милиони дългове получават лиценз, Пирин за 50 000 изхвърлени от групата... защото?
В момента много народ е хлътнат по "Ши ва издържам", а не по ЦСКА, след две години ( по моя преценка ) същите тези ще го псуват по такъв начин, че чак на Марс ще се чуе.

От цялата му династия единствено ме е яд за Дани (лично се познаваме) адски умно момче, адски трезво мислещо, но заложник на баща си, който е готов да го жертва само и само да оцелее.

Защото Пирин не е интересен и някои хора няма как да станат ''спасители'' на негов гръб като му ''дадат''(..назаем) някой лиценз поради простата причина че няма фенската маса на ЦСКА.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

bluesupport
Контакти:

Re: Коцето Хазуров: Казаха ми, че ще дойдат играчи от Литекс

Мнениеот bluesupport » 31 май 2016 20:39

Вчера го написах в темата за Левски, сега ще го напиша и във вашата. Какво изобщо очаквате от хора като Васил Божков и Ганчев?! Това са мутри, а мутрите не градят, за морал изобщо не може и дума да става. Вземете който и да е български клуб и ще видите, че положението е същото!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 май 2016 20:40

Да разправяш наляво-надясно, че Литекс( Етрополе) бил ЦСКА и щял да е наследник на историята и титлите-това е уникално! Няма такъв феномен-добре, че са само няколко човека такива, ебасиму и падението, и унижението...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 май 2016 20:40

PFC Litex написа:
Teo написа:Защо никой не си зададе въпроса, защо не се търси отговорност на хората довели ЦСКА София до това дередже?
@ Важно е да се опетни името на ЦСКА и гледат безучастно, но ние едвали не, трябва да спазваме всички възможни правила и закони!
Някой хората падат от космоса :idea:

Вие феновете, къде бяхте тогава или няколко победи над сините са достатъчни да ви направят на маймуни?
Лупи ви чукаше (без извинение), а вие му се радвахте и викахте давай още.
Лупи е боклук, но е изпечен мошеник и ако може да бъде прецакан и то със старото дружество ще е страхотно, но много се съмнявам, че захарния ще успее, защото и той във времето се показва, че е уникален боклук.

Има начин да си го получат всички замесени в предумишлената ликвидация на клубът.
@ Не плащаш една стотинка и си правиш своето! Просто е!
Някой хора не могат да разберат все още, че "оздравяването" на това АД е все едно да почнем като мазохисти да им правим услуга на титан, лупи и КО... същите тези които ни набутаха в калта :idea: Тая схема е замислена още след 2008г. Всичко е преценено до детайли кое и как трябва да стане, че да може да сме на тоя хал в момента. Друго обяснение просто няма!

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 31 май 2016 20:41

suni написа:
CSKA 78 написа:
angelco77 написа:Преди време бях написал че левия ми чорап е по умен от теб! 8-)
Не съм бил съм прав-чорапът е в пъти по умен! :lol:

Не, брато, явно съм доста по-умен от теб! Кой остана без отбор? ;)

Ше си има отбор, малък Ганчев щел да прави ФК ,, Грейт Уол,, Ловеч.

Ми ше прави,нали ако не минат сегашните цигании,ще припознавате него! :lol: :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 31 май 2016 20:41

miro_rz написа:Тези хора сериозно се ебават с ЦСКА !
Феновете защо нямат думата ?

Tи,я кажи колко от отбора от "В" група останаха за "Б" група при вас ? После за "А" ? Хора като Бадема и ИВан Стоянов които ви носиха на гръб ,не им подновиха договорите.Има си ръководства и те решават какво да правят ,ако е някой млад и кадърен с доста хляб в него ,то нека ни е яд .Каквото могли са дали и това е .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 май 2016 20:41

miro_rz написа:Тези хора сериозно се ебават с ЦСКА !
Феновете защо нямат думата ?

Ти гледай вашия Домус да не ви прецака, че тогава ще видим вашата дума :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

doberman
Контакти:

Мнениеот doberman » 31 май 2016 20:44

Beladona написа:Спокойно ! Дора е обезсилила молбите на Паслар ! И е подала в Съда сигнал за незабавното отстраняване на Паслар ! :)

Паслар е ощетил Държавата и КредитоРиТе като отказа да вземе 300 000 лева за реклама ! Документ !

УС на ЦСКА ощети Държавата с билетче левче !!! Много скоро Съда ще сложи край на селенията на Ганчев !

Коцеффф, наистина не знам на какви наркотици си! Честно! Мислех, че си само на метадонова терапия, но явно е нещо по-сериозно.
Дора не може да отстрани Паслар, освен ако не го съблазни, ама и ти знаеш, че това е невъзможно (да го съблазни де...) :mrgreen:

Върни се в “Архив”