Не стига, че Реал така или иначе са фаворити да размажат Ливърпул, но сега и Ливърпулци ще се морят допълнително до последния кръг в безсмислен опит да догонват Сити.
Най-добрият вариант е да пуска резервите в последните два мача Клоп ако иска футболистите му да могат да ходят срещу Реал и да не е пълна излагация.
Висша лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- insaneboy1
- Контакти:
Re: Висша лига (2021/2022)
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
- Udoji90
- Контакти:
След невероятния спектакъл, който изнесоха нашите в дербито в четвъртък, утре ще гледам без особено напрежение и без големи очаквания какво ще сътворят срещу "свраките". Току-виж сме приключили сезона така, както го започнахме - с 3 поредни загуби. А след това направо договор до 2099 г. може да му дадат на Артета. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Майкъл Оливър е гнусна *****. Как тоя батал продължава да е съдия на такова ниво е абсолютно неразбираемо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- slash1912
- Контакти:
sandi74 написа:Що пък днес да не пуснем точка или 3 на чукчетата за да ги класираме официално за Европа и да им е още по-гадно на безтитлениците на Клоп.Решим ли да играем сериозно обаче чукчетата с лекота ще ги превърнем в наковалнички.
Пуснахте на Чуковете,на Реал и на нас.Другата седмица да пуснете и на Вила.Нали знаеш какви са тези,дето пускат на всички?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Скаузърите се държат така, все едно че те пък спечелиха като гост на УХ.
Ама забравиха, че Мойс ви нашляпа 3-2.
Голяма наглост!
И как до оня ден рязвяхте бялото знаме, а сега пак изкочихте от леговищата и почнахте с пъклените планове:
"Бием Сотън, бием Улвс и култовото Стиви Джи спъва Сити на Етихад".
Само да напомня, че Стиви Джи е майстор в самоспъването, а що се отнася до Пеп той хич не е глупав и много добре знае, че Джерард ще приеме лично мача и нищо чудно да му кипне и така да му го набие, че чак и вие да ревете.
А, бе ай направо Светците да ви бият и да мирясате, че на нормалните фенове им писна от вашите дитирамби.
* Честита ви ФА Къп!
Пак по Скаузърски минахте метър, но все пак съдбата вижда всичко - даде ви две, но съвсем скоро ще си вземе(другите две).
Голяма наглост!
И как до оня ден рязвяхте бялото знаме, а сега пак изкочихте от леговищата и почнахте с пъклените планове:
Само да напомня, че Стиви Джи е майстор в самоспъването, а що се отнася до Пеп той хич не е глупав и много добре знае, че Джерард ще приеме лично мача и нищо чудно да му кипне и така да му го набие, че чак и вие да ревете.
А, бе ай направо Светците да ви бият и да мирясате, че на нормалните фенове им писна от вашите дитирамби.
* Честита ви ФА Къп!
Пак по Скаузърски минахте метър, но все пак съдбата вижда всичко - даде ви две, но съвсем скоро ще си вземе(другите две).
smoothc написа:Скаузърите се държат така, все едно че те пък спечелиха като гост на УХ.
Голяма наглост!
67 на 66 трофея и вече не сте най-титулувания клуб в Англия. Бягай у лево да си злобееш че още 10 години поне няма да видите ни титла ни нищо. Ливърпул строи и надгражда Анфийлд докато вие не само, че сте трагедия игрово ами и стадиона с уверени крачки се е запътил натам. Смучка, смучка, не споменавай думите "Пеп хич не е глупав", след като целия форум знае какъв е олигофрен точно в най-важните моменти
Да, типично за вас е да плюете по Юнайтед, но нещо много бързо забравихте, къде вие бяхте преди...
Да, на теория титла може и да не видим още толкова години, но не е ли срамота, че тази злосторна реплика идва от фен, чийто отбор 30 години не я бе печелил!?
И между другото технически(предвид и силата на конкуренцията) трофеите след ерата сър Алекс са в рамките на нормалното.
Единствено титлата и ШЛ не сме печелили.
Имаме КШ, ФА Къп, КК и ЛЕ.
Да, значимостта им е по-различна, но и това не е малко.
Като цяло не знам по какви причини се получава, но е факт, че почти е нямало директна-дългосрочна и свирепа конкуренция между Юнайтед и Ливърпул през годините.
Буквално когато за единият започва период на ренесанс, за другият предстои пък период на застой и обратно.
Наистина е много странно, от което до голяма степен губи и футболната игра.
* Може пък тенденцията скоро да се промени, знае ли човек или пък ако не се случи, то косвено ще знаем, че моментът в който Ливърпул навлязат в застой автоматично предстои пък наш възход.
:))
Тук се сещам за сезон 2013_2014.
Да, казвам го метафорично, но...
Моментът в който "котаракът" слезе от сцената и "мишката" се разигра и че тръгна шампион да става и то не от фаворизирана позиция.
Сити и Челси бяха на хартия фаворитите.
Наистина тогава много се молех да се случи "нещо", в смисъл, че си заслужавахте титла не оспорвам, но парадоксът бе че можеше да стане точно след оттеглянето на сър Алекс.
На фона на катаклизмите при нас това наистина щеше да е брутално.
Буквално виц черен хумор - сър Алекс унищожи Ливърпул от трона им, и след като се пенсионира... Ливърпул пак седна.
Още повече, че предната година ние станахме, т.е. вземате я все едно от нас, не че има особена разлика реално, но все пак за протокола - друго е от Сити да я вземете както се и случи 2020( или от който и да е друг).
Между другото след пенсионирането на сър Алекс аз лично винаги тайно съм се надявал да направим подобен род стихийност.
Ето, на Челси с Конте 2017 им се получи.
На вас, ако имахте късмет също щеше 2014.
На Лестър 2016 също им върза.
Челси и Моу 2015 явно му беше и нещо като лебедовата песен преди да откачи, и в интерес на истината може би и най-блестящо(с фитнес както се казва) спечелената титла от сезон 2006-2007(от нас) до тогава.
Първата на Пеп 2018 също беше от този род титли.
Което не ги прави "по-лесни" или "подценяващи" останалите, а точно "с финес" е думата която най-точно ги описва.
Подходящият момент реално бе 2015-2016, ама Ван Гаал с неговите процеси и философии.
Иначе, извън този контекст Солскяер и неговият до известна степен стихиен подход реално превърнаха тези няколко години в глътката свеж въздух след каишката на Ван Гаал и Моуриньо.
Разбира се, Солскяер не можеше да надскочи лимита си, но така или иначе по негово време Юнайтед ако не друго, то поне успя да вкара два пъти повече голове отколкото в предходните 5 сезона, но... реално Де Хеа ни прецака да материализираме всичко това в награда, дори награди/купи.
Дано Тен Хаг най-накрая покаже изхода на този идиот!
Аз лично съм се сугестирал едва ли не, че Де Хеа ни е някакъв карък като цяло, което знам че са силни думи, но в интерес на истината, ако се погледне статистика, играта ни когато бяха Ромеро и Дийно, и се наложи с неговото поведение в ключовите мачове(половината от които той провали) - не е никак пресилено, че Де Хеа има голяма роля за провалите и несигурността на защитниците пред него.
Кой е общият елемент за тези години, който не само че е вечен титуляр, но и вратар?
Де Хеа!
Смеят се на Хари и ко., но истината е, че те саразлични играчи буквално за Англия, Швеция, Франция и т.н.
Различни са (никой не е безгрешен) и когато зад тях бяха Ромеро и Дийно.
Прогресът на Юнайтед ще започне когато разкарат от титулярното място Де Хеа, помнете ми думата!!
Това че ни е спасявал стотици пъти и т.н. едва ли някой го отрича, но като претеглиш нещата реално се вижда, че само с един гол рефлекс не става да си Топ вратар и изобщо да бъдеш част от печеливш проект, особено в днешно време.
Неслучайно всяка революция започва от вратаря - факт!
Шмайхел 1992
Чех 2004
Едвин 2005
Едерсон 2018
Алисон 2019
Де Хеа цялостно сравнен с тези е....един страхлив глист!
Няма пауър, акъл, смелост, да вземе страха на защита и противниците.
Той и Едерсон е понякога безмозъчен, но е лудо копеле, с което компенсира до голяма степен недостатъците си.
А, бе щом и педант като Пеп му има толкова години доверие, това казва всичко реално.
Да, на теория титла може и да не видим още толкова години, но не е ли срамота, че тази злосторна реплика идва от фен, чийто отбор 30 години не я бе печелил!?
И между другото технически(предвид и силата на конкуренцията) трофеите след ерата сър Алекс са в рамките на нормалното.
Единствено титлата и ШЛ не сме печелили.
Имаме КШ, ФА Къп, КК и ЛЕ.
Да, значимостта им е по-различна, но и това не е малко.
Като цяло не знам по какви причини се получава, но е факт, че почти е нямало директна-дългосрочна и свирепа конкуренция между Юнайтед и Ливърпул през годините.
Буквално когато за единият започва период на ренесанс, за другият предстои пък период на застой и обратно.
Наистина е много странно, от което до голяма степен губи и футболната игра.
* Може пък тенденцията скоро да се промени, знае ли човек или пък ако не се случи, то косвено ще знаем, че моментът в който Ливърпул навлязат в застой автоматично предстои пък наш възход.
:))
Тук се сещам за сезон 2013_2014.
Да, казвам го метафорично, но...
Моментът в който "котаракът" слезе от сцената и "мишката" се разигра и че тръгна шампион да става и то не от фаворизирана позиция.
Сити и Челси бяха на хартия фаворитите.
Наистина тогава много се молех да се случи "нещо", в смисъл, че си заслужавахте титла не оспорвам, но парадоксът бе че можеше да стане точно след оттеглянето на сър Алекс.
На фона на катаклизмите при нас това наистина щеше да е брутално.
Буквално виц черен хумор - сър Алекс унищожи Ливърпул от трона им, и след като се пенсионира... Ливърпул пак седна.
Още повече, че предната година ние станахме, т.е. вземате я все едно от нас, не че има особена разлика реално, но все пак за протокола - друго е от Сити да я вземете както се и случи 2020( или от който и да е друг).
Между другото след пенсионирането на сър Алекс аз лично винаги тайно съм се надявал да направим подобен род стихийност.
Ето, на Челси с Конте 2017 им се получи.
На вас, ако имахте късмет също щеше 2014.
На Лестър 2016 също им върза.
Челси и Моу 2015 явно му беше и нещо като лебедовата песен преди да откачи, и в интерес на истината може би и най-блестящо(с фитнес както се казва) спечелената титла от сезон 2006-2007(от нас) до тогава.
Първата на Пеп 2018 също беше от този род титли.
Което не ги прави "по-лесни" или "подценяващи" останалите, а точно "с финес" е думата която най-точно ги описва.
Подходящият момент реално бе 2015-2016, ама Ван Гаал с неговите процеси и философии.
Иначе, извън този контекст Солскяер и неговият до известна степен стихиен подход реално превърнаха тези няколко години в глътката свеж въздух след каишката на Ван Гаал и Моуриньо.
Разбира се, Солскяер не можеше да надскочи лимита си, но така или иначе по негово време Юнайтед ако не друго, то поне успя да вкара два пъти повече голове отколкото в предходните 5 сезона, но... реално Де Хеа ни прецака да материализираме всичко това в награда, дори награди/купи.
Дано Тен Хаг най-накрая покаже изхода на този идиот!
Аз лично съм се сугестирал едва ли не, че Де Хеа ни е някакъв карък като цяло, което знам че са силни думи, но в интерес на истината, ако се погледне статистика, играта ни когато бяха Ромеро и Дийно, и се наложи с неговото поведение в ключовите мачове(половината от които той провали) - не е никак пресилено, че Де Хеа има голяма роля за провалите и несигурността на защитниците пред него.
Кой е общият елемент за тези години, който не само че е вечен титуляр, но и вратар?
Де Хеа!
Смеят се на Хари и ко., но истината е, че те саразлични играчи буквално за Англия, Швеция, Франция и т.н.
Различни са (никой не е безгрешен) и когато зад тях бяха Ромеро и Дийно.
Прогресът на Юнайтед ще започне когато разкарат от титулярното място Де Хеа, помнете ми думата!!
Това че ни е спасявал стотици пъти и т.н. едва ли някой го отрича, но като претеглиш нещата реално се вижда, че само с един гол рефлекс не става да си Топ вратар и изобщо да бъдеш част от печеливш проект, особено в днешно време.
Неслучайно всяка революция започва от вратаря - факт!
Шмайхел 1992
Чех 2004
Едвин 2005
Едерсон 2018
Алисон 2019
Де Хеа цялостно сравнен с тези е....един страхлив глист!
Няма пауър, акъл, смелост, да вземе страха на защита и противниците.
Той и Едерсон е понякога безмозъчен, но е лудо копеле, с което компенсира до голяма степен недостатъците си.
А, бе щом и педант като Пеп му има толкова години доверие, това казва всичко реално.
- Udoji90
- Контакти:
Човекът намеси Юнайтед в отговор на твоето злобеене срещу Ливърпул. Ако не искаш ливърпулци да плюят по Юнайтед, то е редно и ти да спреш да се заяждаш с Ливърпул. Има логика, нали? ;)
И не знам с какво право се изказваш какво им било писнало на "нормалните фенове". Аз се имам за нормален фен и от никакви "дитирамби" не ми е писнало. В същото време обаче доста ми е писнало от твоето злобеене по адрес на Ливърпул. ;)
И не знам с какво право се изказваш какво им било писнало на "нормалните фенове". Аз се имам за нормален фен и от никакви "дитирамби" не ми е писнало. В същото време обаче доста ми е писнало от твоето злобеене по адрес на Ливърпул. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Трудно гостуване очаква Арсенал днес, въпреки победите в предишните им три визити на Нюкасъл:
02.05.2021 PR Newcastle United 0-2 Arsenal
11.08.2019 PR Newcastle United 0-1 Arsenal
15.09.2018 PR Newcastle United 1-2 Arsenal
02.05.2021 PR Newcastle United 0-2 Arsenal
11.08.2019 PR Newcastle United 0-1 Arsenal
15.09.2018 PR Newcastle United 1-2 Arsenal
- insaneboy1
- Контакти:

[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa