Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот TristaNNN » 18 юни 2014 16:19

suni написа:
TristaNNN написа:
suni написа:

И още нещо. Заради тази цялата ********ия на 21 юни, събота, няма да ида на контролата в Самоков, а ще ида да подкрепя антипарада срещу хюмнетията. Дано не сте в другия поток, щото ще сте ми първа цел. Пък там да ви видя. Лигльовци. Молете се планът за торпилиране на ЦСКА да мине. Защото ако не ви мине атаката на групичките, ще ви гази гризли. Прошка няма да има! Всъщност, прошка няма да има при никакви обстоятелства. Защото сте мизерници.

Петьо Костадинов - Полковника

;)

Абе, тоя клоун какъв го раздава, някакъв красноармейски Соломон ли :lol: Заканва се, нямало да има прошка...брей че гризли :mrgreen:

А ти се самоопределяш като ,,лигльо" или като ,,мизерник",..а може би като ,,хюмне" ? ;)

Аз не се самоопределям като никакъв, ти ме самоопредели с присъщата си аленоармейска оригиналност и креативност :cry:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 юни 2014 16:22

"Ме самоопредели" :? :? Какво значи това, бе :mrgreen: :lol: :lol: Петима вафли и три "Кола" :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 18 юни 2014 16:27

blue avalanche написа:Най-вероятно ЦСКА дължи пари на няколко човека с името Иван Иванов...
След малко тълкувателите ще ти обяснят какво ТОЧНО е искал да каже този смешник от сайта на ГА...

Добре де,какво ви интересува вас лилавите "професори",дали ЦСКА ще играе в Европа,или няма да играе?!
Кажете си направо ,че мразите ЦСКА и искате да го видите в А окръжна,и да се приключва!
Другият вариант,който използвате- да се правите съпричастни на напуснали вече играчи от ЦСКА,и привидно да се правите на загрижени за благополучието на "червения" клуб.Този вариант е смешен,лицемерен и най-вече жалък! ;)
Последна промяна от CSKA 78 на 18 юни 2014 16:33, променено общо 2 пъти.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 18 юни 2014 16:28

Бе същия този Полоковник точно преди около месец твърдеше със същата увереност, че е платено на Иван Иванов. :mrgreen: Ма кво очаквате от човек, толкова "навътре" в клуба, че черпи инфо от форумите. Полковник, знаем, че четеш и тук, как са новите екипи на ЦСКА. :) :) :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 юни 2014 16:39

CSKA 78 написа:
blue avalanche написа:Най-вероятно ЦСКА дължи пари на няколко човека с името Иван Иванов...
След малко тълкувателите ще ти обяснят какво ТОЧНО е искал да каже този смешник от сайта на ГА...

Добре де,какво ви интересува вас лилавите "професори",дали ЦСКА ще играе в Европа,или няма да играе?!
Кажете си направо ,че мразите ЦСКА и искате да го видите в А окръжна,и да се приключва!
Другият вариант,който използвате- да се правите съпричастни на напуснали вече играчи от ЦСКА,и привидно да се правите на загрижени за благополучието на "червения" клуб.Този вариант е смешен,лицемерен и най-вече жалък! ;)

Ами ние много пъти сме го казвали, но такива мнения не остават повече от няколко минутки в този подфорум, та затова е възможно да не си ги забелязал. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 18 юни 2014 16:47

С днешна дата как ви изглеждат следните думи"За издръжката на отбора планираме годишен бюджет в размера
8 млн.лв"?

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 18 юни 2014 16:50

Понеже последните два дни само ме питат няма ли да има реакция от феновете:

Почва много сериозно да ми писва от всичко случващо се около ЦСКА.Томов не спира да лъже и да чертае розово бъдеще докато отбора е пред разпад и изхвърляне от Европа.При все че и на децата им е ясно че пари няма половината ни футболисти са с договори за по 15 000 лв тренера ни сигурно е с 20-30 000 на месец,но иначе оздравяват.ЦСКА Завинаги не спират да интригантсват,правят нещо дето афишират като дарение,оказва се че срещу "дарението" искат акции и да прибират парите от терените.Градев и компания се възползват от слабости в ЦСКА и мътят главата на футболисти с цел да разтрогнат и да бъдат трансферирани в други отбори и лапнат по някой лев от комисионна.Стойчо си трае иначе преди време пускаше всеки ден писъмца на сайта си към феновете,изглежда си реди трансфер в Египет и ще ни остави във важен момент без треньор.Бадемчето се е загрижил за това от кога Бай Добри Чистачките и масажистите не са взимали заплата,нищо че той сравнително редовно си е взимал кинтите,нали е самарянин не може така той да взима другите не.Иван Иванов дискотечния тигър в прекалено близки отношения с Караджов и той реве че му закъсняли кинтите с около 2 седмици та сега ще иска да лапа и още,нищо че ако ЦСКА обяви фалит както можеше да стане още миналото лято щеше да лапа хуя,помним го тоя голям армеец как преди години в предаването на Крум Савов по канал 3 каза че не е от ЦСКА и не му пука за феновете.Мисълта ми е че на мен лично ми писна от тва разни тарикати да си мерят пишките на гърба на ЦСКА.Между личностни конфликти по оста Томов Завинаги Томов Градев съсипват ЦСКА,и вместо въпросните герой да направят компромиси в името на ЦСКА те си правят мръсни номера един на друг а в крайна сметка мръсните им номера са за сметка на ЦСКА.Препорачвам на всички замесени страни да се спрат,Томов да спре да лъже и да каже какво е реалното положение на ЦСКА и финансово и какво ни чака в близко бъдеще.Завинаги да се спрат да ламтят и да интригантсват и те.Градев адвокатите Василев и Калинков да спрат и те с ехидните си коментари и удари по Томов,защото удрят единствено и само ЦСКА.Футболистите които им не изнася че си взимат 15 000 лева с по 1-2 месеца закъснение да напуснат незабавно,както и Стойчо ако е обиден от факта че пари за трансфери няма.Същото важи за масажистите чистачките охраната на армията и всеки друг които реве че не е взимал заплати от месеци,като не ви се плаща свободни сте да си намерите друга работа,а не да циврите и да интригантсвате.Призовавам всички да направят определени компромиси и ако някой не желае да помага на ЦСКА то поне да не пречи.Търпението на нас като фенове не е безгранично,и много бързо могат да бъдат пометени и настоящи управляващи в ЦСКА и капацитети от Завинаги и модерните интриганти и футболистите.Почва да ни писва да се правите на кой е по по най на гърба на ЦСКА и ще го отнесете,затова се спрете докато е време ВСИЧКИ !
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 18 юни 2014 16:51

petko.h.markov написа:С днешна дата как ви изглеждат следните думи"За издръжката на отбора планираме годишен бюджет в размера
8 млн.лв"?

,,планираме,, ми звучи добре, а на теб ?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 юни 2014 17:04

Червени_шампиони написа:Понеже последните два дни само ме питат няма ли да има реакция от феновете:

Почва много сериозно да ми писва от всичко случващо се около ЦСКА.Томов не спира да лъже и да чертае розово бъдеще докато отбора е пред разпад и изхвърляне от Европа.При все че и на децата им е ясно че пари няма половината ни футболисти са с договори за по 15 000 лв тренера ни сигурно е с 20-30 000 на месец,но иначе оздравяват.ЦСКА Завинаги не спират да интригантсват,правят нещо дето афишират като дарение,оказва се че срещу "дарението" искат акции и да прибират парите от терените.Градев и компания се възползват от слабости в ЦСКА и мътят главата на футболисти с цел да разтрогнат и да бъдат трансферирани в други отбори и лапнат по някой лев от комисионна.Стойчо си трае иначе преди време пускаше всеки ден писъмца на сайта си към феновете,изглежда си реди трансфер в Египет и ще ни остави във важен момент без треньор.Бадемчето се е загрижил за това от кога Бай Добри Чистачките и масажистите не са взимали заплата,нищо че той сравнително редовно си е взимал кинтите,нали е самарянин не може така той да взима другите не.Иван Иванов дискотечния тигър в прекалено близки отношения с Караджов и той реве че му закъсняли кинтите с около 2 седмици та сега ще иска да лапа и още,нищо че ако ЦСКА обяви фалит както можеше да стане още миналото лято щеше да лапа хуя,помним го тоя голям армеец как преди години в предаването на Крум Савов по канал 3 каза че не е от ЦСКА и не му пука за феновете.Мисълта ми е че на мен лично ми писна от тва разни тарикати да си мерят пишките на гърба на ЦСКА.Между личностни конфликти по оста Томов Завинаги Томов Градев съсипват ЦСКА,и вместо въпросните герой да направят компромиси в името на ЦСКА те си правят мръсни номера един на друг а в крайна сметка мръсните им номера са за сметка на ЦСКА.Препорачвам на всички замесени страни да се спрат,Томов да спре да лъже и да каже какво е реалното положение на ЦСКА и финансово и какво ни чака в близко бъдеще.Завинаги да се спрат да ламтят и да интригантсват и те.Градев адвокатите Василев и Калинков да спрат и те с ехидните си коментари и удари по Томов,защото удрят единствено и само ЦСКА.Футболистите които им не изнася че си взимат 15 000 лева с по 1-2 месеца закъснение да напуснат незабавно,както и Стойчо ако е обиден от факта че пари за трансфери няма.Същото важи за масажистите чистачките охраната на армията и всеки друг които реве че не е взимал заплати от месеци,като не ви се плаща свободни сте да си намерите друга работа,а не да циврите и да интригантсвате.Призовавам всички да направят определени компромиси и ако някой не желае да помага на ЦСКА то поне да не пречи.Търпението на нас като фенове не е безгранично,и много бързо могат да бъдат пометени и настоящи управляващи в ЦСКА и капацитети от Завинаги и модерните интриганти и футболистите.Почва да ни писва да се правите на кой е по по най на гърба на ЦСКА и ще го отнесете,затова се спрете докато е време ВСИЧКИ !

Внимание за учервенените редове! Ето до къде се простира морала и начина ви на мислене, горното е просто един събирателен и (не)съдържателен образ на редовия ви фен. Ако бяхте прочели интервюто на Бадема, щеше да забележите, че той си е взимал редовно парите, но като лидер на отбора е бил загрижен за останалите излъгани момчета, и да, саркастични авторе на статията, явно наистина му е пукало дори и за масажиста. Това е доблестна, мъжка постъпка от страна на Гъргоров, пред която дори и аз-синият привърженик свалям шапка, защото по всичко изглежда, че е можело да си взима заплатката навреме и лежерно да си свирка. Ама е помислил и за останалите си колеги, опитал е да направи нещо срещу неправдата и апатията на комунистическите лъжци! И вместо да го оцените, вие го подигравате и иронизирате, как не ви е срам бе :evil:
Сега другата част. Как така хора, които не са си взимали парите с месеци да напуснат бре? Кой ще им даде заработените заплати, кой ще им нахрани децата и плати сметките? Леле мале :evil:
Последна промяна от TristaNNN на 18 юни 2014 17:16, променено общо 1 път.
[offtopic]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 18 юни 2014 17:07

boabbb написа:"Ме самоопредели" :? :? Какво значи това, бе :mrgreen: :lol: :lol: Петима вафли и три "Кола" :lol: :lol:

Ама много сте ми итересни това лозовите когато нямате какво да отговорите почвате да гледате правопис,граматика, правоговор и тем подобни работи а бе охо ние да не сме на изпит по правопис бре ;)

Върни се в “Архив”