Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Podloga_S_Mikrofon
Контакти:

Re: БОРЕ, СТАВАШ ВСЕ ПО-СМЕШЕН!

Мнениеот Podloga_S_Mikrofon » 24 ное 2009 14:34

blue avalanche написа:Много от феновете на Ливърпул не харесват Жилет и Хикс,много от тях,вероятно,не харесват и Бенитес.Да сте чули на "Анфийлд":"Еди-кой си е еди какво си!"?Да сте видели плакати:"Този е такъв,онзи е такъв"?В Манчестър също не харесват Глейзър и какво?Хората отиват с една мисъл на стадиона,че днес там играе техния отбор и той има нужда от тях.

Ти нормален ли си да правиш аналогии между престъпника Батков и някакви инвеститори, които не са харесвани, просто защото са американци или каквито бяха там? Ако това, което мазния мустак направи с Левски, се беше случило на Залцбург или Ливърпул по улиците на градовете им щеше да е мазало и щяха да стават чудесии от недоволство, а не като помиярите, които са начело на фенклубовете ни, зависими от Батков и неправещи нищо.

Въпреки съм далече от мисълта Борето да го прави само от благородство, му прави чест за това изказване. Не че ще има ефект и че боклука Батков ще си отиде от клуба ей така... Едиснтвената грешка на Борето е че чак сега го каза това....

П.П: Автора на темата определено е смешен... Не Борето ;)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 ное 2009 14:38

Явно има хора, на които им харесва клуба им да бъде пералня заедно със всичките му негативи от това като резили, отпадания и абсурдни ситуации. И то само защото някакви някъде си не викали против собствениците си.

А всъщност и те викат, не знам как си го пропуснал. Настроенията към същите тия, които споменаваш си ги има и си личат, изпуснал си.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 24 ное 2009 15:09

Вън от съмнение е, че Батков се провали напълно в политиката си в Левски. Безбройни са му греховете и незнам какво трябва да се случи, за да си върне поне малко уважението на феновете. Мен обаче ме тормози друго. Боримиров сега е много откровен и разкрива какво е правил Борат. Добре де, ама нали и той беше по това време в Левски - и когато Борат изгони последователно Мъри и Вили Вуцов, когато преговаряше с Балъков, когато се криеше от набелязаните за трансфер футболисти???? Защо тогава Дедо Беро не си хвърли оставката и не каза тези неща тогава???? Значи докато е бил в клуба, си е траял и си е взимал парите, въпреки глупостите на Батков?!!!!
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 24 ное 2009 15:41

Проданов, извинявай ама ми е странно разсъждението ти по 2 причини.
1. докажи, че перат
2. къде не се перат пари, баце-имам впредвид в България. Кажи ми 1 честен бизмесмен с милиони да отида да му се поклоня с кеф
Не можеш да докажеш и двете твърдения-сигурен съм. И аз не мога-затова не давам квалификации за тоя или оня

Стига с това-ясно е това, ясно е онова-без доказателства нищо не е ясно! И ти виждаш резилите-аз виждам нещо, което не се беше случвало 20 години, а това си е постижение! Всеки си има мнение-моето е такова. Както и това, че е много лесно да дойдеш и да се изсе-еш у тоя форум или където и да е, но е много по-трудно да бъдеш верен, когато не върви...
Мен не ми аресва клуба да бъде пералня, но много повече се съмнявам, че на мястото на батков ще дойде някой от сорта на титан, томов или ганчев, които за мен са много по-големи перачи-това пак хипотетично, защото и ти говориш хипотетично ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 ное 2009 16:09

Чакай бе пич, аз да не съм държавна институция, та и доказателства да се налага да представям? Имам си го тва мнение за мустака много отдавна, още преди да дойде в Левски. Противен ми е, пере кинти през отбора, дали има или няма доказателства е все тая. По-ми е противно даже, пере парите, откраднати от всички българи. Такъв човек няма място в страната, не само в отбора.

А относно това дали има и честни хора с пари - има да. Въпреки всичко, въпреки мафиотския бизнес, има тук-там и честни хора. Просто за тях не се говори, техния бизнес се спъва, защото това не се харесва на мафията. Но ги има.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 24 ное 2009 16:47

Щом нямаш доказателства не пиши "Явно има хора, на които им харесва клуба им да бъде пералня", защото е пералня според твоето мнение, а не е подкрепено с факти. Незнам-все ми се струва, че не трябва да слагаш своите думи в устата на други хора :| Мое мнение де...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Стига змийско съскане около Левски...

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 ное 2009 16:49

abiati написа:При всичкото ми уважение към Борката,мисля ,че ако е истински левскар каквото и да му е заради адвоката е време да замълчи,да не опетнява името си.Все пак Левски му е дал всичко,вярно с много негов труд но все пак не е редно да се плюе там кадето до вчера си ял.Още повече сега когато се вижда светлина в тунела.И нека и всички ние направим същото,нека покажем,че сме сини и в душите си и всеки фен помогне на отбора с каквото може...кой да остави глас на стадиона,кой да надаха наш футболист с който се познава,кой да стиска палци пред телевизора... Аз като един от милионите сини фенове просто призовавам- ''Нека помагаме а не да плюем''!

+ 1 :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 ное 2009 16:59

Ако някой си мисли,че след Батков в Левски ще дойде Морати,Абрамович или принца на Катар,много се лъже!Ако някой си мисли,че Батков е най-голямото зло,което може да се случи на Левски,питайте феновете на Лийдс кво стана с отбора им.И нали знаете,че парите,дето Абрамович ги дава на Челси,са назаем?А що се отнася до Боримиров-само едно:кат яде кифтетата не рева,нали?Или той сега си ги спомни всички тез работи.Айде,моля!

Spasov_bg
Контакти:

Мнениеот Spasov_bg » 24 ное 2009 17:47

Като лапна от Бистрон и рейса дебела комисионна не рева,като лапа от Батков по 20,000лева на месец не рева,сега точно преди мача с Литекс пак интригантстваш ,излагаш се Боре.От Левски си взел повече отколкото са взели легенди на клуба,защото ти не си легенда.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 24 ное 2009 21:10

Абе всичко добре, и на мен ми се иска Борето да е прав за тези неща ама ... както се казва в едно мнение по-горе... Боре защо чак сега ги казваш тези неща? Ако си наистина такъв мъж защо като се случиха нещата на момента не излезе и да кажеш... махам се защото Батков прави това и това...? Чак след като те изгониха и съответно спря да си получаваш заплатата от клуба казваш истината. С това с какво помагаш на клуба? Щеше да помогнеш много повече ако на момента беше излязъл и казал... Не искам да получавам повече заплата от любимия ми клуб, защото г-н Батков се гаври с него! И се махаш... а ти какво.... докато можем ще прибираме пари а пък като ни махнат ще кажем истината.....
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Архив”