ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Re: Коцето Хазуров: Казаха ми, че ще дойдат играчи от Литекс

Мнениеот loko29 » 31 май 2016 19:42

Зависи докога.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

doberman
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот doberman » 31 май 2016 19:42

Beladona написа:
doberman написа:
Beladona написа:Този съд ще разкара сегашното ръководство на ЦСКА заради редица нарушения !!!

Беладонке, какво стана днес с документи, прокуратура, затвор за някои? От сутринта го тръбиш това като селски глашатай.
Или не си имала време, докато си увещавала митничарите да пуснат Кокалис.
Сподели, please :lol:

Съдът трябва да смен Паслар и Бакшишите тия дни ! Паслар да се провери за умишлен фалит ! Готов е !!!

Ти да видиш...че то дружеството е в неплатежоспособност от 31.12.2014 г. и след 1,5 год. Паслар искал да го фалира. Как? Като му източва банковите сметки, продава косачката зад гърба на синдика или....
Ауууу какъв злодей е тоя Паслар.

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 31 май 2016 19:43

DANS написа:
KAT90 написа:Има нещо друго, което не стои на заден план.Много е вероятно този цирк с ГГ и ВБ да е като с доброто и лошото ченге.Да не забравяме, че ГГ трябва да избегне евентуални наказателни дела.Императивната политика не обича обществото.То трябва да е разделено.Вижте резултатите от кв.Подуяне.Тези, които могат да мисля, ще разберат какво имам предвид.

Аз много пъти съм го писал тук(и съм бил трит и цензуриран),

че не ГГ иска да спасява ЦСКА, а ГГ иска ЦСКА да спасява него!

Има друго.Държавата в лицето на определени хора не иска да вижда обединено общество, както казах.Какво, ако този човек, за да избегне определени неща срещу него има определена задача.И другия просто му помага.Затова играят добрия и лошия.Голяма част спряха да ходя на Герена.На тях вече не им пука, поради определени причини(ясни на всички).Трябва и на другия стадион да спрат да ходят.След известно време с тези действия и това ще стане.Затова се прави.Единия казва ти си лош, защото закриваш, а другия казва, не аз спасявам.А реално погледнато и двамата действат заедно. В името на държавата.И вълкът сит и агнето цяло.
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 май 2016 19:44

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Държавата в случая има едно име Красимир Стефанов, шеф на НАП през всичките тези години и страстен фен на ЦСКА, а и от БФС си имат име-Красин Кръстев, шеф на лицензионната комисия. През всичките тези години, когато във форума се споменеше за дълговете към НАП, вие отговаряхте стереотипно, че задълженията са обезпечени със земя край морето. Пита се, защо от НАП тогава не продадоха тази земя, за да си вземат дължимото?!

На който иска да си е фен.Държавата е виновна,че не мое си сбере данъците.

Щом казваш! Най-лесно е имагинерното "държавата", като в него няма конкретни имена, а когато се споменат се отхвърлят. Виновен е конкретен държавен служител, но надали някой ще му потърси отговорност, както той не потърси отговорност от нито един клуб, а само ви разпали самолюбието, че сте единственият клуб, извадил на светло заплатите на футболистите.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 31 май 2016 19:44

Аматьор бил,човек доказал се в областта на спорта като ГГ със свещ не можеш да намериш друг такъв у нас !
Виж колко си преднамерен,още повече доказваш.че ти не си ЦСКА-р ,ти си АНТИ ГГ !Не знам какво ти е направил в живота ,ама да ти го направи още 5 пъти по толкова.господин редакторче !
Може ли да продължаваш да се криеш за тоя женски ник ? Някакви комплекси ли избиваш не мога да те разбера ? на всяка манджа мерудия.много компетентен по всички въпроси .Сигурно сам и връзките на обувките не можеш да си вържеш.
Последна промяна от percival на 31 май 2016 19:47, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 31 май 2016 19:45

onegavon написа:През 2013 гърнетата бяха подготвили уведомление за отказ от спортна дейност на дружеството. В краен случай и това ще свърши работа. Да припомня само ,че този фалит се подготвя още от зимата на 2015г. Един от архитектите на този план Юлиян Инджов заедно с неговата креатура Милко Елека, уж делегиран от сектор Г и сега са главни действащи лица. Аз не виждам защо изведнъж Офанзива взе да плямпа за оздравяване след като още миналата пролет влезе в завера с Милко и Морко да ликвидира клуба и подкрепиха машинациите за оставане в А група с дружеството на Милко.

Сега станаха моралисти ,чудна метаморфоза! :mrgreen:

Много ясно, те плямпат това, за което някой е платил преди това! Ти да видиш беладона какъв върл анти-оздравител беше преди година :lol: :lol: ! А, и преди това Божков беше решил да фалира старото дружество и да направи ново, тогава нямаше никакъв проблем, даже моралистите използваха морала, за да направят новото дружество! :mrgreen:
И сега вече Божков си е бил променил мнението?! Или има някакви субсидии обещани от някого, и в допълнение стадионът и базите на ЦСКА! :shock:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Beladona

Мнениеот Beladona » 31 май 2016 19:45

doberman написа:
Beladona написа:
doberman написа:
Beladona написа:Този съд ще разкара сегашното ръководство на ЦСКА заради редица нарушения !!!

Беладонке, какво стана днес с документи, прокуратура, затвор за някои? От сутринта го тръбиш това като селски глашатай.
Или не си имала време, докато си увещавала митничарите да пуснат Кокалис.
Сподели, please :lol:

Съдът трябва да смен Паслар и Бакшишите тия дни ! Паслар да се провери за умишлен фалит ! Готов е !!!

Ти да видиш...че то дружеството е в неплатежоспособност от 31.12.2014 г. и след 1,5 год. Паслар искал да го фалира. Как? Като му източва банковите сметки, продава косачката зад гърба на синдика или....
Ауууу какъв злодей е тоя Паслар.

Ощетява Кредиторите и Държавата !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 31 май 2016 19:46

delqnski47 написа:Вината е само и единствено у държавата,която косвено ''помогна'' да се стигне до тези дългове и това положение.И сега има вероятност да не си получи данъците.

Защо вините сега държавата, че била ви правила компромиси, а тогава отново псувахте по държавата, че ако не ви даде лиценз ще стане, каквото не е ставало? - да разбирам ли, че държавата тогава е била права и ви е давала лиценз единствено и само защото сте ЦСКА (за Левски важи същото), а тогава режеше отбори, като Пирин и Сливен за по 50К лева?

Както се казва в поговорката, Га ядохте кифтета ви беше добре...
Изображение

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 31 май 2016 19:46

Темата е за цесекари, но техните проблеми не са чужди на никого, който милее за българския футбол.
Метафорично ситуацията ми изглежда така:
ЦСКА бе повален от инсулт заради това, че беше подценявано високото му налягане и бе пренебрегвана каквато и да е диета, да не говорим за някакво лечение. Когато го оставиха на командно дишане в реанимацията, любовта на привържениците и парите на Гришата, който плащаше на лекари и за медикаменти, го върнаха към живота. ЦСКА не само зачерви бузите, но и проходи, и показа, че малко още му трябва, за да бъде за тези, които го обичат, същият. Само че на някои им дойде в повече прогнозата, че възстановяване, макар и така успешно, не може да приключи за толкова кратко време. И се смени и лекуващият екип, и лечението. Остана само този, който плаща и решава как да го бъде ЦСКА.
Какво ще стане с любовта към ЦСКА на цесекарите можем да гадаем, но подмяната на изправения на крака, но все още далеч от крепко здраве клуб, с заченат ин витро и програмиран генно негов близнак едва ли ще бъде приветствана от всички онези, които следваха ЦСКА от зоните до завоюване на купата с мисълта, че на клуба няма да бъде лепнато родилно петно. Навярно ще има не малко, за които приликата ще е достатъчна, за да се забрави, че бащите са различни и че майката - донор също е не е онази, дала живот на червения гигант. Но ще има и доста, които ще тъгуват по умишлено умътвения им любимец, за да го има ГМО-близанака, и няма да простят тази предизвикана смърт. А утехата, че в родословието на другите могат да се намерят кръвосмесителни връзки, няма да подмени факта, че все нещо от родната кръв е останало, докато в новото ЦСКА, замислено от Г.Г. всичко е подменено като при пластична операция, останало е само ЕГН-то и фамилията ... Но докъде ще стигне поносимостта на старото тяло към присадените органи и сменената кръв - ще видим ...

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 31 май 2016 19:47

Какво се учудвате, това се знаеше от мача на Латекса с Левски. Но за Бранеков ми е много кеф.
А феновете на ЦСКА, включително сега мрънкащите, ще забравят всичко след първия успех на новия отбор, както и да се казва той.
Последна промяна от SANSIRO7 на 31 май 2016 19:51, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”