Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Che Guevara
Контакти:

Re: БОРЕ, СТАВАШ ВСЕ ПО-СМЕШЕН!

Мнениеот Che Guevara » 24 ное 2009 10:29

Доста съм далече от София за да знам доста детайлно какво,става във кухнята на Левски.Затова немога да защитя или обвиня никой.Адски ме боли какво става т.е каквото става все със клизма,но.....Искам да питам.Защо когато малко се пооспокоят нещата в Левски
и горе долу се постабилизират /верно не се знае дали изобщо се подобряват/и преди вечното дерби сега с Литекс веднага става какфония в клубът.Батков има вина предполагам за много беди в отбора няма спор,но мисля че и е направил доста.Борето който много уважавам,защо досега мълча,защо като милее толкова много още след оставката не ги каза тези неща/ако са верни/или пак търсим сензации.Или по точно някой живее със мисълта че ......не е важно аз да съм добре важното ти да си зле... ;)

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 24 ное 2009 10:36

tprodanov,
съгласен съм с теб. Мисля, че повечето фенове ще се съгласят с теб. Само че това е България, братче. Отдавна вече не мисля, че всички бизнесмени у нас са олигофрени, нито че са мошеници. Защо тогава няма една нормално функционираща по европейски стандарти фирма, с доход над 100 000 на година ? Не само в спорта. Изобщо - навсякъде ...
Какъв е проблемът ?
Има нещо сбъркано генерално.
И отново за кой ли път се вкарваме в тоя безумен филм. Вместо да се чудим как да се променят правилата на играта, ние мечтаем за смяна на един от играчите. След като е толкова пошъл бизнесклиматът във футбола, дори и да поставим некое ангелче херувимче (много много богато) начело на Левски, то ще се изпедерасти за половин сезон.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 ное 2009 10:53

Не е така точно. Мустака е определящия правилата в момента за Левски, така че относно Левски той трябва да бъде изгонен, той е в основата. Заедно и с част от УС, разбира се. На по-високо ниво - трябва да бъдат изгонени едни дебили от БФС. Още по-нависоко - едни дебили от едни държавни постове. И най-високото ниво сме ние самите. Ама понеже не може да се самоизгоним, може би просто трябва да мислим, преди да гласуваме например. Там е работата, че винаги всичко опира до там. И футбола и брането на боровинки и ядрените технологи и кво ли не.

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 24 ное 2009 10:59

tprodanov написа:Не е така точно. Мустака е определящия правилата в момента за Левски, така че относно Левски той трябва да бъде изгонен, той е в основата. Заедно и с част от УС, разбира се. На по-високо ниво - трябва да бъдат изгонени едни дебили от БФС. Още по-нависоко - едни дебили от едни държавни постове. И най-високото ниво сме ние самите. Ама понеже не може да се самоизгоним, може би просто трябва да мислим, преди да гласуваме например. Там е работата, че винаги всичко опира до там. И футбола и брането на боровинки и ядрените технологи и кво ли не.

Напълни ми душата с това мнение. Евала!

danchobara
Контакти:

Мнениеот danchobara » 24 ное 2009 11:19

С почти всичко съм съгласен,но пак стигаме до баналният извод,че Батков трябва да се махне,а това няма как да стане в скоро а и в бъдеще време.Само ЛЕВСКИ!!!

radosta na naroda
Контакти:

Мнениеот radosta na naroda » 24 ное 2009 11:35

Ех,Проданов,Проданов, какви "дебили" те гонят ?! Със стари к***и нов бардак не се прави ! Задай си един прост въпрос,Проданов, защо страни като Германия,Англия,Холандия,Италия,Австрия и други-да не изброявам всички, имат нормални държава и общество ? Защото , Проданов мисленето е друго, идеята за правенето на нещата е различна . А мисленето се променя най-трудно , изисква доста време и работа в перспектива от страна на държавата ! Пет века османско робство са изтрили всеки спомен за държавност и култура в менталноста ни .У нас ,за съжаление, в момента вилнеят простаците (като Батков),които си мислят че с малко откраднати милиони могат да си купят вечен живот! В същото време им се възхищават или ги разпъват на кръст ,според ситуацията други простаци,дори по-опасни(като "София-Запад") ! Ако искаме да променим нещо просто трябва да започнем веднъж, защото всичко зависи от нас ! Тези по-които се равняваме отделят милиарди за култура и образование,докато нашия финансов министър нарича БАН "изкуфели старци"! Човек се различава от животните по това ,че мисли и носи в себе си частица от Бога, а не защото кара мерцедес или е облякъл еди какво си ! И все пак не забравяйте, че футбола е една красива игра,която за съжаление напоследък у нас се играе от простаци ! Преди двадесет години можеха да разговарят нормално със всеки, а сега първо че се надуват страшно("звезди" :) ),второ не могат да свържат две изречения на книжовен български език !И на последно място, а бе ние българите много обичаме да се оплакваме и да говорим с омраза за различни неща, но това не ни носи нищо добро както виждате ! Малко повече вяра в собствените сили и добронамереност няма да ни навредят !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 ное 2009 11:37

danchobara ааааааааааа? Защо НЯМА как да стане, не те разбрах?

radosta na naroda - нещо и теб не те разбрах, явно е от поркането снощи. Като ни е такова мисленето, значи не трябва да почваме промяна, така ли?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 24 ное 2009 11:40

Какъв Божинов в Левски?
Моля ви се. Това звучи толкова смешно, че просто няма накъде. Борето тук малко се поизхвърли.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 ное 2009 12:09

tprodanov написа:Не е така точно. Мустака е определящия правилата в момента за Левски, така че относно Левски той трябва да бъде изгонен, той е в основата. Заедно и с част от УС, разбира се. На по-високо ниво - трябва да бъдат изгонени едни дебили от БФС. Още по-нависоко - едни дебили от едни държавни постове. И най-високото ниво сме ние самите. Ама понеже не може да се самоизгоним, може би просто трябва да мислим, преди да гласуваме например. Там е работата, че винаги всичко опира до там. И футбола и брането на боровинки и ядрените технологи и кво ли не.

Това по-долу беше написано преди време(не от мен-в един сайт).Някой може ли по нормален начин да обори нещо от написаното,а не от запалянковската си камбанария.Не съм ничий адвокат,но е хубаво като се пише да се съобразяваме с реалността,а не да приемаме желанието си за действителност.Иначе само си чешем езиците.
"Левски е в много особена ситуация, за която дядо ми казваше: "Накъдето и да се завъртиш, задникът ти е все отзад". В такива моменти колкото повече се въртиш, толкова по-зле, защото повече стават хората, които се опитват да докопат задника ти, за да го разпорят.
Но все пак трябва да се прави нещо. Вероятно първото е да се осъзнаят фактите каквито са. И да се признае, че хората са недоволни, хората са бесни и те имат право да са недоволни и бесни. Точно тук обаче се случва нещо изумително. На стадиона, както и по улиците на София, се появиха надписи Тодор Батков да си ходи, Тодор Батков да даде оставка, Тодор Батков да продаде клуба и т.н. Това е потресаващо по две причини. Ако ние като хора и общество вярваме в капитализма, ако знаем, че само частната собственост, свободната инициатива и пазарът ще ни донесат успех и справедливост, не можем да се държим така. Защото това е по-лошо от кретенизъм.
Това е социализъм.Частната собственост е неприкосновена. А Левски е частна собственост, акционерно дружество по Търговския закон и е неприкосновен. Правата на собственика също. Никой не може да се разпорежда с тях, да се намесва в тях или да ги препятства. Другото вече го живяхме и не бяхме щастливи.
Ако направим още няколко крачки в тази посока, лесно ще разберем, че не само за Левски, за всяка частна собственост е вярно, че собственикът има неограничени права. Дори да закрие фирмата си. И никой не може да му пречи.
Как ви изглежда някой в Италия да започне да призовава Силвио Берлускони да продаде Милан, защото е на осмо място точно както Левски, но има едва 7 т., а Левски все пак има 10 т. Или Роман Абрамович да продаде Челси? Ами то, ако така вървят нещата, утре ще кажат на семейство Аниели да продадат ФИАТ, защото на някои не им харесва дизайнът на новите модели. Но в тези призиви има нещо още по-кретенско. Те се повтарят само две години след трагедията с ЦСКА. Нали помните времето, когато една банда неграмотници започна да кряска Васил Божков да си ходи, Васил Божков да продаде ЦСКА, защото ще дойдат едни инвеститори, милиардери, пък те като започнат да дават едни пари - това Абрамович, това Берлускони пасти да ядат. Васил Божков даваше по 20 млн. лв. на година на ЦСКА. Всъщност плащаше 20 милиона, за да го псуват едни тъпанари. И продаде ЦСКА на истински милиардер - Прамод Митал. А началник стана истински бивш вицепремиер - Александър Томов.
И какво? ЦСКА фалира. Напълно. Нещо повече - ЦСКА изчезна. Взеха им лиценза за Европа, трябваше да им вземат и лиценза за България, ако беше спазен правилникът докрай, и отборът трябваше да отиде във "В" група. Дотам водят крясъците на група озлобени, но неотговорни хора.
В Левски нищо ли не научиха от историята с ЦСКА?
Не съм адвокат на Тодор Батков и с удоволствие бих му обръснал мустаците за грешките, които направи в Левски през последните три години. Защото той е виновник №1 за състоянието на Левски днес и вече започна да го разбира. Дори го каза публично тези дни. Но има наистина важни неща, които създават огромна заплаха, и пред тях не можем да си затваряме очите. Защото Батков не може и няма да закрие Левски, колкото и слабо да играе отборът. Но онези кресльовци могат. Точно както стана с ЦСКА."

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 24 ное 2009 12:13

Някой да е слушал или гледал това интервю на Борето ? Или всички трябва да вярваме на Меридиан Мач !
На някой не му ли е странно защо цялата тази помия и опити за напрежение идват ден преди мача с Литекс ? Даже пише че и Кокала щял да се връща :shock:
Иначе лятото си спомням интервю с Коста Янев в което каза че Борето му се е обаждал по телефона да го пита дали иска да играе в Левски , и ако това е уреждане на трансфер евала !!!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Архив”