Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: БОРЕ, СТАВАШ ВСЕ ПО-СМЕШЕН!

Мнениеот metodito » 24 ное 2009 09:19

Това е орисията на "Левски". Няма как със сигурност да знам дали това, което казва Борката, обаче аз му вярвам на 100%. Това е маниера на "новите българи" - да лъжат и мажат. Ако може подчинените им не просто да получават малки заплати, а да им плащат, че работят при тях. Батков - нещастник! Дано само публиката не го емне сериозно, примерно както при Динамо (Загреб), 'щото се вижда и това не е начина. Аз ще чакам докато се махне. По-малко от 10 години не вярвам да отнеме.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 24 ное 2009 09:26

Борето поне не си мълчи, а си казва истината - ако не напълно всичко, то поне в по- голямата си част.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 ное 2009 09:40

sgbs написа:Да прав си, Батков прави много глупости, а и парите не му стигат. Как успя да уредиш Божинов за Левски?! А Батков го е прецакал и той от зор отишъл в Парма! Те и Ман. сити сигурно са предпочитали да го преотстъпят на нас а не в Италия...Боре, Боре...много просто момче си. Селянче си беше и селянче си остана! То да беше само ти...аман от "легенди"!

Хвала авторе! Къв е тоя Боримиров, та ще си позволява да говори нещо срещу Месията? Вечна благодарност за Спасителя, спасил ни на няколко пъти от упадъчните гнили пари на УЕФА, избавил ни от зловредното влияние на всевъзможни турнири. Вечно да се свети Името Му, човека-морал, чест и достойнство, който отделя сутреншия, обедния и вечерния си залъг за доброто на Левски.

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 24 ное 2009 09:56

Това са смешни неща, наистина.
Какво значи "уредил" Божинов за Левски?
Питал го "Искаш ли да играеш при нас няколко месеца, докато си намериш отбор от чужбина (Италия) ? И оня му казал, естествено, че би искал. По-добре да рита някъде, отколкото да е хептен без работа. Само че, човекът си има импресарио, има си претенции и няма да рита за заплатата на Саша Симонович, нали ?
Това е все едно аз да каня гости у вас, като им обещавам как ти ще ги гощаваш с агнета и пуйки...Нали нема Борето да му плаща заплатата на Божинов ?
Не че защитавам Батков, обаче тук пак лъщи некво комунистическо разбиране, че Батков е бащица, който може всичко, стига да поиска. Нема. Свършиха тия времена. Който и да дойде на Герена като собственик, ще се държи като циция. Да си знаете.
От тия думи на Борето проличава само едно - започнал е да се прави на менаджер, зад гърба на Батков, но с неговите пари. Еми, и аз да съм, и аз бих го разкарал! Той така разкара Сираков, па няма да разкара Борето...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 ное 2009 09:59

Подиграе ли се Батков с Гонзо, Борето е бил прав. До половин-една година ще се разбере, може би.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 ное 2009 10:10

vesodoc написа:Това са смешни неща, наистина.
Какво значи "уредил" Божинов за Левски?
Питал го "Искаш ли да играеш при нас няколко месеца, докато си намериш отбор от чужбина (Италия) ? И оня му казал, естествено, че би искал. По-добре да рита някъде, отколкото да е хептен без работа. Само че, човекът си има импресарио, има си претенции и няма да рита за заплатата на Саша Симонович, нали ?
Това е все едно аз да каня гости у вас, като им обещавам как ти ще ги гощаваш с агнета и пуйки...Нали нема Борето да му плаща заплатата на Божинов ?
Не че защитавам Батков, обаче тук пак лъщи некво комунистическо разбиране, че Батков е бащица, който може всичко, стига да поиска. Нема. Свършиха тия времена. Който и да дойде на Герена като собственик, ще се държи като циция. Да си знаете.
От тия думи на Борето проличава само едно - започнал е да се прави на менаджер, зад гърба на Батков, но с неговите пари. Еми, и аз да съм, и аз бих го разкарал! Той така разкара Сираков, па няма да разкара Борето...

Разбира се, че ще ги разкара. Той ги е назначил за носни кърпички, или по-скоро за тоалетна хартия, да може да се избърше после. Не ги е слагал за някаква друга работа. А интересното е, че все още има хора, които решават, че носните кърпички са виновни, а не осралия се. А това с държането като циция не го разбирам - като дойде някой, който възприема Левски като инвестиция, не като перачница или имиджоносител, тогава няма да е така. Каква циция? Да не би някой да му иска пари за да си ги носи в къщи? Нали тия пари се искат за инвестиция, която ще донесе още, пак на него? Що трябва да се възприема като някаква милостиня? Като не може - ВЪН! И без тва няма морала да е начело на този клуб. Съвеста ни не търпи такива, Тодоре!!!

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 24 ное 2009 10:15

Не ми се влиза в тоя спор, щото ще зациклим. Па няма смисъл.
Да не мислиш, че не ми е болно, че Батков се държи точно по тоя начин ?
Лошото е, че схемата у нас е опорочена изначално. Клубовете могат да се самоиздържат, но много много трудно. А в условията на истинска финансова криза (когато няма свежи пари, няма кредити), нещата стават още по-зле.
Аз лично не виждам футболните клубове да са нещо повече от имиджоносител или евентуална пералня за кинти, когато някой реши да пере през тебе.
Нито имаме феноменални юноши, които да продаваме в чужбина, нито имаме вярна публика, която на всеки мач да идва с десетки хиляди на стадиона. Откъде ще дойдат според теб тия средства ?

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 24 ное 2009 10:18

Абослютно всичко което твърди Боримиров са факти, незнам как може някой да му хрумне да говори срещу Борето, след като каквото е казал е вярно. Батков излъга Мъри и Наско, Батков излъга Кокала и Боримиров, БАтков излъга и феновете че ще привлича, нападатели и качествени футболисти(Макриев, Генков, И. Стоянов, Жоб и други). Не ме интересува дали са се водели преговори за Божинов, ясно е че такъв футболист дори и да дойде ще е само за няколко месеца. Явното е че Паткоф лъже като дърт комунист, какъвто всъщност е, и не му мигва окото. Наглеца говори че на всяка цена щял да доведе Кривия в Левски, при все че Кривия от 2 месеца тръби из медиите че иска много да играе в Левски и би платил за това, е какво усилие се иска да привлечеш свободен агент, който открито иска да играе в отбора ти? Батков е патологичен лъжец, трябва да си малоумен да повярваш и част от думите му! Аз съм убеден че Казанската афера е негово дело, то има две положения или е негово дело или е кръгъл идиот. Помнете поговорката - Вълкът козината си мени, но нрава не! Комуниста- крадец си е такъв до края на живота, не ги слушайте че били демократи сега, че си сменили името на партията, че вече не били в нея, всичко е както преди, само че сега е по-изгодно за тях, защото не се спазват законите. Батков е лъжец!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 ное 2009 10:20

milen.hristov написа:Браво Дани,наистина си голям,войната с Батков трябва да продължи с още по-голяма сила нищо,че отлепи от дъното.След Наско,Мъри,Дани,Кокала тая утрепка е на път да се подиграе и с друга легенда само и само да угоди на *ибачит* си Заберски и Жейнов.
п.с.Къв е Тодор Батков според нас?

Велев пък откога доби статуса на "легенда"?Левски има само една легенда-Гунди!Знаменити играчи-няколко,силни играчи-доста,легенди-само една!Много лесно взехме да раздаваме епитетите.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 ное 2009 10:23

Ами точно за това, че е такава ситуацията си мисля, че вече се налага промяна. Не е толкова трудна. Време е футбола да стане бизнес, а не мафиотска пералня. Левски сега се самоиздържа. Ако играе малко по-успешно ще получава и повече пари от ЕТ. Ако се махне мустака много повече хора ще идват на стадиона. Ако маркетинга се сети да премахме лопатата и същевременно да пусне по-интересни артикули ще се печели и от тях. Ако в школата се спазват правила и дисциплина ще произвеждаме и юноши. То и сега ги произвеждаме, ама не стават футболисти, щото като се видиш на 17 години с 3000 заплата и ставаш безсмъртен. Не е толкова трудно всичко да се промени. Просто трябва да се използва като инвестиция, не като пералня.

Върни се в “Архив”