Fichango написа:Най-бързото и най-ялово крило. За Левски е огромен удар това.

Ми да взимаме Ивет Лалова, пък и си я знаеме, левскарка, наше момиче, а и с тоя 40см пирон в крака, най-вероятно тежи повече от Зе.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Fichango написа:Най-бързото и най-ялово крило. За Левски е огромен удар това.
tprodanov написа:Е ако на 23 започват да го учат да бележи.. не знам
tprodanov написа:Само преди седмици 99% от пишещите тук левскари казваха - всички вън. Сега стана - за съжаление ще ги продаваме. Серията от няколко победи, ако не искаме да остане епизодична не трябва да я възприемаме като някакъв сериозен напредък. Още сме в ужасно състояние, има много да се работи и много дупки от отбора трябва да си тръгнат. От тия всичките единствено Дарко не бих искал да си ходи, но пък той ще е най-скъпия играч, което означава, че най-сигурно той ще отлети. Лошо няма. Време е 23 годишните вечни млади таланти да покажат ще стават ли футболисти или не.
_RoKi_ написа:Е като го продава Батков,намерил ли ме у заместник-освен Телкийски,няма друг на този пост,но той още 1г. и това ще му е.Другите 2 варианта са два-или да мъчи Йовов на тази позиция/аз мисля,че той е играл там преди/ или да злага на някой юноша/този вариант не е лош,но трябва да е някой,който вече е "опитвал" вкуса на "А" група/.Варианта да купи някой на неговото място отпада по разбираеми причиниДа видим как ще се развият нещата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта