Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Левски договори Зе Соареш за Металург Донецк, Мечо с минимал

Мнениеот tprodanov » 23 ное 2009 11:02

Fichango написа:Най-бързото и най-ялово крило. За Левски е огромен удар това.

:mrgreen: :mrgreen:

Ми да взимаме Ивет Лалова, пък и си я знаеме, левскарка, наше момиче, а и с тоя 40см пирон в крака, най-вероятно тежи повече от Зе. :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 ное 2009 11:10

Със смесени чувства съм от тая информация......първо най добре е да се замислим, до колко е вярна......все пак става въпрос за Меридиан мач ! :lol:
Обаче от друга страна....казанскта афера, нагледно ни показа.......че Левски рано или късно ще се рздели с най добрите си играчи.
Ако е вярна информацията....то и сумата вероятно ще е......400 хилки за Зе.....Адвоката със сигурност ще е на печалба..... :mrgreen:
За съжеление, независимо колко са прави от М. М. при нас вероятно ще има сериозна разпродажба.....няма да е само Зе Соареш.....на тезгяха са: Жоазиньо, Дарко, Живко, Рабех......както и да го гледаме, това са половин отбор титуляри !
Друг е въпроса, към колко от тях има интерес.....и колко ще се продадът.
Ама и 2-3 да са.....не знам дали някой се самозалъгва, че парите от евентуалните трансфери, ще отидат за нови играчи.......
Но иначе - ще атакуваме шампионска титла......без потенциално половин отбор титуляри..... :mrgreen:
Ех "Адвокате"...... :evil:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 ное 2009 11:21

Само преди седмици 99% от пишещите тук левскари казваха - всички вън. Сега стана - за съжаление ще ги продаваме. Серията от няколко победи, ако не искаме да остане епизодична не трябва да я възприемаме като някакъв сериозен напредък. Още сме в ужасно състояние, има много да се работи и много дупки от отбора трябва да си тръгнат. От тия всичките единствено Дарко не бих искал да си ходи, но пък той ще е най-скъпия играч, което означава, че най-сигурно той ще отлети. Лошо няма. Време е 23 годишните вечни млади таланти да покажат ще стават ли футболисти или не.

Erland
Контакти:

Мнениеот Erland » 23 ное 2009 11:38

tprodanov написа:Е ако на 23 започват да го учат да бележи.. не знам

Според това - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0% ... 0%B5%D1%88
Зе Соареш е на 26.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 ное 2009 12:07

Еми още по-зле. 400 000 е чудесна цена, да го продават.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 ное 2009 12:18

tprodanov написа:Само преди седмици 99% от пишещите тук левскари казваха - всички вън. Сега стана - за съжаление ще ги продаваме. Серията от няколко победи, ако не искаме да остане епизодична не трябва да я възприемаме като някакъв сериозен напредък. Още сме в ужасно състояние, има много да се работи и много дупки от отбора трябва да си тръгнат. От тия всичките единствено Дарко не бих искал да си ходи, но пък той ще е най-скъпия играч, което означава, че най-сигурно той ще отлети. Лошо няма. Време е 23 годишните вечни млади таланти да покажат ще стават ли футболисти или не.

Аз със сигурност не съм бил от тези левскари..... :lol: Даже напротив, заболяха ме пръстите да обеснявам, че въпреки загубите.....като единици имаме най добрите футболисти в България !
И във връзка с това последното.....не само Дарко, но и другите които са за евентуална продажба, са качествени за България футболисти.
Формата на бразилците падна да, но то като цяло беше спаднала формата на целият отбор !
Сега като започнаха да играят почти всички......как Жо е, отново онова познато шило, което е кошмар за съперниците ?
Сигурен съм, че и Зе ще от изключителна полза.....ако не бъде продаден !
Що се отнся до Рабех.....някой беше написал, че дори и пиян, пак е с една класа над всеки един защитник в България......и това за съжеление е, абсолютно вярно !
Но той ако не пиеше......с тези качества които има, нямаше да играе в България ! :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 ное 2009 12:30

Естествено,че ще се продават играчи,какво се правим на ощипани?Много по-богати отбори от Левски си продават играчите.Ние да не сме някаква "обетована земя"?Истината е,че не можем да се състезаваме дори с отбори като Терек и Металург и щом е така-ще продаваме.Левски го е имало и преди тези играчи,ще го има и след тях.Незаменими хора няма!

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 23 ное 2009 12:47

Да продава Батков,да купи един свестен полузащитник и с юношите,за които всички говорим,ще мачкаме отново.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 23 ное 2009 13:14

Е като го продава Батков,намерил ли ме у заместник-освен Телкийски,няма друг на този пост,но той още 1г. и това ще му е.Другите 2 варианта са два-или да мъчи Йовов на тази позиция/аз мисля,че той е играл там преди/ или да злага на някой юноша/този вариант не е лош,но трябва да е някой,който вече е "опитвал" вкуса на "А" група/.Варианта да купи някой на неговото място отпада по разбираеми причини :) Да видим как ще се развият нещата 8-)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 ное 2009 13:26

_RoKi_ написа:Е като го продава Батков,намерил ли ме у заместник-освен Телкийски,няма друг на този пост,но той още 1г. и това ще му е.Другите 2 варианта са два-или да мъчи Йовов на тази позиция/аз мисля,че той е играл там преди/ или да злага на някой юноша/този вариант не е лош,но трябва да е някой,който вече е "опитвал" вкуса на "А" група/.Варианта да купи някой на неговото място отпада по разбираеми причини :) Да видим как ще се развият нещата 8-)

Ми като не е "опитвал вкуса на А група" ще го опита.Искренов и Сираков да не би от първата си година да късаха мрежите.Помним какви "дръвчета" бяха.Никой не се е родил научен.Щото в Левски сме виждали и такива,дето са "врели и кипели в А група",пък след идването при нас се осраха.Тъй,че...И не знам защо,непрекъснато се пробутва тезата,че Левски е зле финансово?Да сте видели играчи с извадени джобове?Някой да се е оплакал,че не му е платено?Срещал съм много хора в България с пълни джобове,дето твърдят:"абе,знайш ли,нямам пари."Всъщност,не съм чул някой тук да излезе и да каже:"имам пари".То май си ни е национална черта?

Върни се в “Архив”