Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Грозни идва за преговори с Левски

Мнениеот bigbonusprize » 30 окт 2009 12:14

el pipita написа:
bigbonusprize написа:Не ми харесва Грозни като вариант... Искам български специалист в лицето на Илиян Илиев! Ама ако не става и Грозни ще подкрепя

Цитирам Илиян Илиев - " Аз ще съм последния който ще напусна Берое." , аз пък предпочитам треньора от школата на Реал.Грозни не ми вдъхва доверие

Кога го е казъл това? Последният път като го слушах каза, че трябва да укрепи отбора от към точки до нова година, защото след това се маха, а и не се знаеше откъм спонсори и пари как ще е работата.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 30 окт 2009 12:18

bigbonusprize написа:
el pipita написа:
bigbonusprize написа:Не ми харесва Грозни като вариант... Искам български специалист в лицето на Илиян Илиев! Ама ако не става и Грозни ще подкрепя

Цитирам Илиян Илиев - " Аз ще съм последния който ще напусна Берое." , аз пък предпочитам треньора от школата на Реал.Грозни не ми вдъхва доверие

Кога го е казъл това? Последният път като го слушах каза, че трябва да укрепи отбора от към точки до нова година, защото след това се маха, а и не се знаеше откъм спонсори и пари как ще е работата.

на някаква пресконференция, ако не се лъжа:)
http://www.novsport.com/news62177_1.html Доказателство!
Последна промяна от el pipita на 30 окт 2009 12:21, променено общо 1 път.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 30 окт 2009 12:19

XARHTNA написа:значи не искам никой да обиждам но смятам, че тези които искат да се върне Мъри нещо не са в ред! МЪРИ БЕШЕ ДОТУК! Може да стане добър треньор некъде другаде където не са го научили наизуст! ТОЙ НИКОГА НЯМА ДА ПОСТИГНЕ ПАК ТАКЪВ УСПЕХ! Т'ва му беше късмета за цял живот! Как може да искаме треньор който от 2 години ПОСТОЯННО СЕ ПРОВАЛЯ! Дал е много за Левски и това ще остане завинаги в сърцата на всички нас, но АЙДЕ НЕМА НУЖДА! Все още сърбаме попарата от неговата ТОТАЛНО ГРЕШНА ПОЛИТИКА С т.нар. "млади надежди" които тотално се провалиха впоследствие...защото когато Мариан Огнянов вкарваше на Челси "великия стратег" Мъри не го пускаше, щото "изисквал повече от младите"! АБЕ ТОЙ ВКАРВА НА ЧЕЛСИ И ТИ ПОСЛЕ ГО ПУСКАШ ЗА ЦЯЛ СЕЗОН 3 ПЪТИ КАТО РЕЗЕРВА!И сега момчето вече почти за нищо не става Мъри е тотално виновен за краха на Левски срещу Тампере, когато продължаваше тъпо и упорито да играе С ЕДИН И СЪЩИ СЪСТАВ, въпреки, че се виждаше, че тези хора ИЗДИШАТ и е нужна промяна! Всички го виждаха само ВЕЛИКИЯ МЪРИ НЕ!! ! После когато му дадоха сам да изгради новия Левски и к'во стана?! 16 точки! ТОЯ НЕКАДЪРНИК ВЪОБЩЕ НЕ НИ ТРЯБВА! Грозни е удачен вариант!

Прав си. Ама само наполовина. Искаш ли да се хванем на бас, че до две години Мъри пак ще има успехи? Просто не му е сега момента. И аз не го искам в Левски. Не сега. Но тия всичките глупости, които си наговорил, грешна политика, сърбаме попари, моля ти се.
На този етап Грозни наистина е най-удачния вариант.

Потребителски аватар
Levski26
Контакти:

Мнениеот Levski26 » 30 окт 2009 12:24

И аз съм за Грозни.
Този от Реал М помощник треньор.
8-)
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 30 окт 2009 12:26

Този от реал е човек, изпълнявал много дръжности в клуба. Да бил е и помощник, ама на някой отбор от школата.

Потребителски аватар
Levski26
Контакти:

Мнениеот Levski26 » 30 окт 2009 12:28

Мисля, че е добър вариант, но не вярвам да вземат и двамата.
Изображение

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 30 окт 2009 12:49

Абе да взимаме Илия Груев и да не се занимават с глупости....Стига той да иска де,млад е,образован и е от Левски,играта я вижда,абе идеален...

Потребителски аватар
petarivanov1985
Контакти:

Мнениеот petarivanov1985 » 30 окт 2009 12:55

Ники Илиев-според мен на него трябва да му се даде шанс.Но си мисля,че Мустака никога няма да го назначи,защото Илиев няма да дава разни мениджъри и тем подобни да му натрисат футболисти,които не иска.

Потребителски аватар
PetarBG
Контакти:

Мнениеот PetarBG » 30 окт 2009 13:02

Незнам колебая се ,но знам че при Грозни за първи път видях отбор в България да загрява като си очертава терен с жълтите шапки това което сега всички отбори правят.Бях жив свидетел на мача с ЦСКА и победата с 2:0 тогава .Играта , която Левски направи и унижението ,на което бе подложен отбора на ЦСКА не съм видял в мачовете между двата отбора от 1985 г насам.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 30 окт 2009 13:06

Да при Грозни играехме много добре,но спомнете си мачовете с Копенхаген и със Славия за купата :x
Иначе,ако не е Мъри,Грозно ми се струва добър вариант!

Върни се в “Архив”