Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот Frankie Lampard » 12 мар 2011 23:11

Това ако стане ще се самоубия...

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 12 мар 2011 23:33

milka написа:[center]
Амброзини отива при Анчелоти в Челси
Изображение
Капитанът на Милан Масимо Амброзини е на път да премине в Челси, гръмна "Гадзета дело спорт". Според изданието ветерана е искан от бившия си треньор Карло Анчелоти. Договорът на халфа изтича през лятото и не е ясно дали ще бъде подновен. Анчелоти вече се е свързал с росонерите, за да пита по въпроса.
"Има силна връзка между Амброзини и Анчелоти. В това няма съмнение. Милан трябва да реши какво ще направи. Двамата работиха заедно много години и се уважават един друг. Но дори бъдещето на Карло в Лодон не е сигурно, камо ли това на Масимо. Не можем да дискутираме тези неща сега", обяви агента на Амброзини Морено Роджи.
През май халфът ще навърши 34 г. Той е в Милан от 1995 г. и има над 300 мача в Серия А за росонерите. След оттеглянето на Паоло Малдини, Амброзини наследи капитанската лента в тима."Масимо е миланист цял живот. Той е капитан на отбора. Но решението дали да поднови договора му е на клуба. Той иска да остане в Милан и сякаш от ръководството искат той да остане. Но не можем да крием, че има оферти и от други клубове. Един от тях е Челси", добави Роджи."Април ще бъде решаващия месец за бъдещето му. Тогава ще разберем какви точно са намеренията на Милан".
[/center]

И аз като Франки мисля да си тегля ножа, ако това се случи. Наистина ще е великата глупост :shock:
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Pride of London
Контакти:

Мнениеот Pride of London » 13 мар 2011 00:22

Тва пък кой го измисли?Амброзини в Челси :lol: :lol: :lol: Трябва да сме луди , ако го земем.Ще взема и аз да се самоубия.. :roll: :mrgreen:

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 13 мар 2011 00:23

Вие трябва да останете, за да браните честа на отбора, както аз я браних няколко месеца. Така че само аз ще се жертвам :mrgreen:

Pride of London
Контакти:

Мнениеот Pride of London » 13 мар 2011 00:31

Frankie Lampard написа:Вие трябва да останете, за да браните честа на отбора, както аз я браних няколко месеца. Така че само аз ще се жертвам :mrgreen:

Франки , трябва да си луд за да напускаш форума.Стой си тука! :)

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 13 мар 2011 01:45

Ако този трансфер стане реалност, очаквам мсови самоубийства на фенове на Челси по целия свят, между които ще съм аз и още бая хора от форума!

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 13 мар 2011 10:51

Frankie Lampard написа:Вие трябва да останете, за да браните честа на отбора, както аз я браних няколко месеца. Така че само аз ще се жертвам :mrgreen:

Искрено те моля да останеш. Без теб просто форума няма да е същия :)

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 13 мар 2011 11:41

Бахти,и аз ще се самоубия.....На 34 години играч..... :evil:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Blue-Lion
Контакти:

Мнениеот Blue-Lion » 13 мар 2011 11:55

Абе вие да не се връзвате на всяка спекулация и новина? Видяха няква измислица и всички се вързаха... За какви трансфери ми говорите по това време на годината?

Torres90
Контакти:

Мнениеот Torres90 » 13 мар 2011 12:18

Анчелоти да си тръгва и този дърводелец няма да дойде.И без това има голяма вероятност Моу да се върне лятото.Иначе ако го вземем този,няма да се самоубивам,а ще се кастрирам. :mrgreen:
Иначе Франки искам да останеш,дори аз,който те пцух и мразех.Без тебе форума няма да е толкова забавен и скандален.Не ми пука кво си обещавал.Оставаш!!!Това е последната ми дума! :mrgreen:

Върни се в “Архив”