Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Това ако стане ще се самоубия...
- bekono
- Контакти:
milka написа:[center][/center]Амброзини отива при Анчелоти в Челси
Капитанът на Милан Масимо Амброзини е на път да премине в Челси, гръмна "Гадзета дело спорт". Според изданието ветерана е искан от бившия си треньор Карло Анчелоти. Договорът на халфа изтича през лятото и не е ясно дали ще бъде подновен. Анчелоти вече се е свързал с росонерите, за да пита по въпроса.
"Има силна връзка между Амброзини и Анчелоти. В това няма съмнение. Милан трябва да реши какво ще направи. Двамата работиха заедно много години и се уважават един друг. Но дори бъдещето на Карло в Лодон не е сигурно, камо ли това на Масимо. Не можем да дискутираме тези неща сега", обяви агента на Амброзини Морено Роджи.
През май халфът ще навърши 34 г. Той е в Милан от 1995 г. и има над 300 мача в Серия А за росонерите. След оттеглянето на Паоло Малдини, Амброзини наследи капитанската лента в тима."Масимо е миланист цял живот. Той е капитан на отбора. Но решението дали да поднови договора му е на клуба. Той иска да остане в Милан и сякаш от ръководството искат той да остане. Но не можем да крием, че има оферти и от други клубове. Един от тях е Челси", добави Роджи."Април ще бъде решаващия месец за бъдещето му. Тогава ще разберем какви точно са намеренията на Милан".
И аз като Франки мисля да си тегля ножа, ако това се случи. Наистина ще е великата глупост
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

-
Pride of London
- Контакти:
Тва пък кой го измисли?Амброзини в Челси
Трябва да сме луди , ако го земем.Ще взема и аз да се самоубия..

- Frankie Lampard
- Контакти:
Вие трябва да останете, за да браните честа на отбора, както аз я браних няколко месеца. Така че само аз ще се жертвам 
-
Pride of London
- Контакти:
Frankie Lampard написа:Вие трябва да останете, за да браните честа на отбора, както аз я браних няколко месеца. Така че само аз ще се жертвам
Франки , трябва да си луд за да напускаш форума.Стой си тука!
-
Highlander
- Контакти:
Ако този трансфер стане реалност, очаквам мсови самоубийства на фенове на Челси по целия свят, между които ще съм аз и още бая хора от форума!
Frankie Lampard написа:Вие трябва да останете, за да браните честа на отбора, както аз я браних няколко месеца. Така че само аз ще се жертвам
Искрено те моля да останеш. Без теб просто форума няма да е същия
Бахти,и аз ще се самоубия.....На 34 години играч..... 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Абе вие да не се връзвате на всяка спекулация и новина? Видяха няква измислица и всички се вързаха... За какви трансфери ми говорите по това време на годината?
Анчелоти да си тръгва и този дърводелец няма да дойде.И без това има голяма вероятност Моу да се върне лятото.Иначе ако го вземем този,няма да се самоубивам,а ще се кастрирам.
Иначе Франки искам да останеш,дори аз,който те пцух и мразех.Без тебе форума няма да е толкова забавен и скандален.Не ми пука кво си обещавал.Оставаш!!!Това е последната ми дума!
Иначе Франки искам да останеш,дори аз,който те пцух и мразех.Без тебе форума няма да е толкова забавен и скандален.Не ми пука кво си обещавал.Оставаш!!!Това е последната ми дума!