Laetitia написа:ЧАК толкова глупави хора не вярвам да има на Герена.milen.hristov написа:Божинов се натиска за Герена
Миме, всички се надяваме, че на Герена не са углопели толкова, нищо ,че дрружка на Тонев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Laetitia написа:ЧАК толкова глупави хора не вярвам да има на Герена.milen.hristov написа:Божинов се натиска за Герена
milen.hristov написа:Божинов се натиска за Герена
И без това няма как да остане незабелязана плавната му трансформация в... Азис.Eminem написа:Ако го вземат, това вече ще е невиждано падение за ФК Левски. Дори и да не си го помислят да го взимат. Да ходи да става мъжко жиголо...
Играчът бе посрещнат на ГКПП Калотина от представители на Левски, видя репортер на db.
boji86 написа:Idvam...ima variant.. s Gosp. SIRAKOV govorim
tevez написа:Хърватският вратар Горан Блажевич пристигна късно тази вечер в България. Играчът бе посрещнат на ГКПП Калотина от представители на Левски, видя репортер на db. Утре Блажевич трябва да финализира преминаването си на "Герена" и да започне тренировки със "сините".
Договорът на Горан Блажевич с Левски ще бъде за срок от 2 години, като се очаква той да прибира по 10 000 евро на месец. Хърватският страж идва като свободен агент, след като разтрогна с бившия си тим Хайдук Сплит.
BadBoy написа:
От една социална мрежа:boji86 написа:Idvam...ima variant.. s Gosp. SIRAKOV govorim
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
BadBoy написа:
От една социална мрежа:boji86 написа:Idvam...ima variant.. s Gosp. SIRAKOV govorim
rhaegar написа:BadBoy написа:
Пепел ти на клавиатурата пък на тебе
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта