Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

гражданин от село

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот гражданин от село » 04 юни 2013 21:44

vaskonti написа:На тоя човек първата буква на кое е С - на името или на фамилията? :mrgreen:

Сашо Станков. :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 юни 2013 22:39

"Нормално е феновете да ме нападат. Щом са преценли, че вършат нещо... аз не ги знам от какво са недоволни, питайте ги тях. Аз бих им казал да вярват на ЦСКА и да помагат на ЦСКА. Нека подкрепят отбора, нищо повече.", заяви Майкъла пред Тема Спорт.

"Като заиграе добре отборът, нещата ще се оправят. Няма нормален армеец, който да ми е звъннал и да ми казал едно благодаря, за това което се прави в клуба. До преди 5 месеца пресконференциите се правеха вън на дъжда. Стадионът беше без лиценц, нямаше нищо за ветерените, нямаше ресторанти... ЦСКА не съществуваше. А сега съществува и то в добър вариант. ", продължи той.

Погледнете за какво става дума... МайкълО тотално не го слуша главата...

Значи може ресторанти, готин VIP, мазила, шведски маси, пиене и бонбонки по време на мачове... Феновете питат къде са ти скапаните обещания който даде тъпак, къде е сектор Г, какво става с Панчарево, какво става с терените пред сектор А? 10 лева за билет, каква продукция получават нормалните фенове, яд яд яд яд яд, строшени седалки, мъка, мъка, мъка... абе да ти имам и устата преди като не беше при титанчетата ги нареждаше как ли не, почна работа при тях и веднага се преклони... ТОЯ е толкова тъп, че още не може да осъзнае, че докато титан са на власт, нито фенове ще има, нито подкрепа ще има, нито нищо....................................

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 юни 2013 08:32

Teo написа:
"Нормално е феновете да ме нападат. Щом са преценли, че вършат нещо... аз не ги знам от какво са недоволни, питайте ги тях. Аз бих им казал да вярват на ЦСКА и да помагат на ЦСКА. Нека подкрепят отбора, нищо повече.", заяви Майкъла пред Тема Спорт.

"Като заиграе добре отборът, нещата ще се оправят. Няма нормален армеец, който да ми е звъннал и да ми казал едно благодаря, за това което се прави в клуба. До преди 5 месеца пресконференциите се правеха вън на дъжда. Стадионът беше без лиценц, нямаше нищо за ветерените, нямаше ресторанти... ЦСКА не съществуваше. А сега съществува и то в добър вариант. ", продължи той.

Значи може ресторанти, готин VIP, мазила, шведски маси, пиене и бонбонки по време на мачове... Феновете питат къде са ти скапаните обещания който даде тъпак, къде е сектор Г, какво става с Панчарево, какво става с терените пред сектор А? 10 лева за билет, каква продукция получават нормалните фенове, яд яд яд яд яд, строшени седалки, мъка, мъка, мъка... абе да ти имам и устата преди като не беше при титанчетата ги нареждаше как ли не, почна работа при тях и веднага се преклони... ТОЯ е толкова тъп, че още не може да осъзнае, че докато титан са на власт, нито фенове ще има, нито подкрепа ще има, нито нищо....................................

Все пак не забравяй, че не той вади пари за тия ремонти, а Титан. В крайна сметка е цяло чудо, че и това се е направило, колкото и малко да е.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 05 юни 2013 09:08

ще се опрайм стига да се махне титан и смешките около тях също ще минат през вратата
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 юни 2013 09:38

vaskonti написа:
Teo написа:

Все пак не забравяй, че не той вади пари за тия ремонти, а Титан. В крайна сметка е цяло чудо, че и това се е направило, колкото и малко да е.

Васко, къде са му обещанията който даде когато почна работа, каза едни работи и ако не ги изпълни няма място на Армията :? хората не са забравили...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 юни 2013 09:42

Виж, и мен не ми харесва какви ги плещи. Като си отвори устата и само малоумия излизат, така е. Но пак казвам - ремонтите искат пари, а парите ги дават Титан. Когато е имало пари, Майкъла е работил и със сигурност се вижда какво е направил. Как мислиш, ако го нямаше него дали Титан щяха да купят и една кофа боя? Колкото и чепат да е Майкъла, не той е проблемът. Представям си сега Титанците как доволно потриват ръце, че огъня е пренасочен срещу Майкъла....
[/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 05 юни 2013 09:58

седим сега и чакаме, тези дни може да се окажат преломни за бъдещето ни съществуване. дано ако имат някаква истина приказките около гришата нещата да се случат възможно най-бързо и не пропилеем поредния сезон, защото още една година неадекватна игра не мерси
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 юни 2013 10:01

vaskonti написа:Виж, и мен не ми харесва какви ги плещи. Като си отвори устата и само малоумия излизат, така е. Но пак казвам - ремонтите искат пари, а парите ги дават Титан. Когато е имало пари, Майкъла е работил и със сигурност се вижда какво е направил. Как мислиш, ако го нямаше него дали Титан щяха да купят и една кофа боя? Колкото и чепат да е Майкъла, не той е проблемът. Представям си сега Титанците как доволно потриват ръце, че огъня е пренасочен срещу Майкъла....

Защо си отваря така гадната уста, говори преди няколко месеца, терени, панчарево, сектор г... като много добре знае, че титанчетата по всяко време може да му дръпнат кранчето..предполагам помниш като не беше в клуба какви изказвания правеше срещу титан! Палачинката се обърна много бързо след като почна да цоца пари от тях, остави го това дето разправя, че парите който взимал от титан не са важни... и накрая почва да говори за някаква подкрепа, при положение, че феновете им дадоха 5 години кредит на доверие, а получиха само срам и мъка! мерси, ама да си ходи сам да ги подкрепя титанчетата и да си похапват на полувремето мезенца и да си пият уискито от зад.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 юни 2013 10:30

А дали този "С" като изключим моят фаворит Станков :lol: е добра опция за треньор на ЦСКА?Или е по-добре да е на друга длъжност,ако въобще се случи де? :?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 юни 2013 10:38

Teo написа:
vaskonti написа:Виж, и мен не ми харесва какви ги плещи. Като си отвори устата и само малоумия излизат, така е. Но пак казвам - ремонтите искат пари, а парите ги дават Титан. Когато е имало пари, Майкъла е работил и със сигурност се вижда какво е направил. Как мислиш, ако го нямаше него дали Титан щяха да купят и една кофа боя? Колкото и чепат да е Майкъла, не той е проблемът. Представям си сега Титанците как доволно потриват ръце, че огъня е пренасочен срещу Майкъла....

Защо си отваря така гадната уста, говори преди няколко месеца, терени, панчарево, сектор г... като много добре знае, че титанчетата по всяко време може да му дръпнат кранчето..предполагам помниш като не беше в клуба какви изказвания правеше срещу титан! Палачинката се обърна много бързо след като почна да цоца пари от тях, остави го това дето разправя, че парите който взимал от титан не са важни... и накрая почва да говори за някаква подкрепа, при положение, че феновете им дадоха 5 години кредит на доверие, а получиха само срам и мъка! мерси, ама да си ходи сам да ги подкрепя титанчетата и да си похапват на полувремето мезенца и да си пият уискито от зад.

Майкъла не е от 5 години в ЦСКА, нали помниш? А след като сам казваш, че Титан са му спряли кранчето, защо той да е виновен, а не Борисов? Защото много плямпа? Е какво като плямпа? В крайна сметка по един или друг начин е убедил Борисов да даде някой лев и тоя лев отиде за ремонт на стадиона. Ако не беше той още щяхме да играем в Своге или Овча купел. Това са фактите. Изобщо не е добре, че заради едни голи думи, макар и малоумни, феновете пренасочиха огъня от основната цел към второстепенната.
[/center]

Върни се в “Архив”