vaskonti написа:На тоя човек първата буква на кое е С - на името или на фамилията?
Сашо Станков.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vaskonti написа:На тоя човек първата буква на кое е С - на името или на фамилията?
"Нормално е феновете да ме нападат. Щом са преценли, че вършат нещо... аз не ги знам от какво са недоволни, питайте ги тях. Аз бих им казал да вярват на ЦСКА и да помагат на ЦСКА. Нека подкрепят отбора, нищо повече.", заяви Майкъла пред Тема Спорт.
"Като заиграе добре отборът, нещата ще се оправят. Няма нормален армеец, който да ми е звъннал и да ми казал едно благодаря, за това което се прави в клуба. До преди 5 месеца пресконференциите се правеха вън на дъжда. Стадионът беше без лиценц, нямаше нищо за ветерените, нямаше ресторанти... ЦСКА не съществуваше. А сега съществува и то в добър вариант. ", продължи той.
Teo написа:"Нормално е феновете да ме нападат. Щом са преценли, че вършат нещо... аз не ги знам от какво са недоволни, питайте ги тях. Аз бих им казал да вярват на ЦСКА и да помагат на ЦСКА. Нека подкрепят отбора, нищо повече.", заяви Майкъла пред Тема Спорт.
"Като заиграе добре отборът, нещата ще се оправят. Няма нормален армеец, който да ми е звъннал и да ми казал едно благодаря, за това което се прави в клуба. До преди 5 месеца пресконференциите се правеха вън на дъжда. Стадионът беше без лиценц, нямаше нищо за ветерените, нямаше ресторанти... ЦСКА не съществуваше. А сега съществува и то в добър вариант. ", продължи той.
Погледнете за какво става дума... МайкълО тотално не го слуша главата...
Значи може ресторанти, готин VIP, мазила, шведски маси, пиене и бонбонки по време на мачове... Феновете питат къде са ти скапаните обещания който даде тъпак, къде е сектор Г, какво става с Панчарево, какво става с терените пред сектор А? 10 лева за билет, каква продукция получават нормалните фенове, яд яд яд яд яд, строшени седалки, мъка, мъка, мъка... абе да ти имам и устата преди като не беше при титанчетата ги нареждаше как ли не, почна работа при тях и веднага се преклони... ТОЯ е толкова тъп, че още не може да осъзнае, че докато титан са на власт, нито фенове ще има, нито подкрепа ще има, нито нищо....................................
vaskonti написа:Teo написа:"Нормално е феновете да ме нападат. Щом са преценли, че вършат нещо... аз не ги знам от какво са недоволни, питайте ги тях. Аз бих им казал да вярват на ЦСКА и да помагат на ЦСКА. Нека подкрепят отбора, нищо повече.", заяви Майкъла пред Тема Спорт.
Погледнете за какво става дума... МайкълО тотално не го слуша главата...
Значи може ресторанти, готин VIP, мазила, шведски маси, пиене и бонбонки по време на мачове... Феновете питат къде са ти скапаните обещания който даде тъпак, къде е сектор Г, какво става с Панчарево, какво става с терените пред сектор А? 10 лева за билет, каква продукция получават нормалните фенове, яд яд яд яд яд, строшени седалки, мъка, мъка, мъка... абе да ти имам и устата преди като не беше при титанчетата ги нареждаше как ли не, почна работа при тях и веднага се преклони... ТОЯ е толкова тъп, че още не може да осъзнае, че докато титан са на власт, нито фенове ще има, нито подкрепа ще има, нито нищо....................................
Все пак не забравяй, че не той вади пари за тия ремонти, а Титан. В крайна сметка е цяло чудо, че и това се е направило, колкото и малко да е.
vaskonti написа:Виж, и мен не ми харесва какви ги плещи. Като си отвори устата и само малоумия излизат, така е. Но пак казвам - ремонтите искат пари, а парите ги дават Титан. Когато е имало пари, Майкъла е работил и със сигурност се вижда какво е направил. Как мислиш, ако го нямаше него дали Титан щяха да купят и една кофа боя? Колкото и чепат да е Майкъла, не той е проблемът. Представям си сега Титанците как доволно потриват ръце, че огъня е пренасочен срещу Майкъла....
Teo написа:vaskonti написа:Виж, и мен не ми харесва какви ги плещи. Като си отвори устата и само малоумия излизат, така е. Но пак казвам - ремонтите искат пари, а парите ги дават Титан. Когато е имало пари, Майкъла е работил и със сигурност се вижда какво е направил. Как мислиш, ако го нямаше него дали Титан щяха да купят и една кофа боя? Колкото и чепат да е Майкъла, не той е проблемът. Представям си сега Титанците как доволно потриват ръце, че огъня е пренасочен срещу Майкъла....
Защо си отваря така гадната уста, говори преди няколко месеца, терени, панчарево, сектор г... като много добре знае, че титанчетата по всяко време може да му дръпнат кранчето..предполагам помниш като не беше в клуба какви изказвания правеше срещу титан! Палачинката се обърна много бързо след като почна да цоца пари от тях, остави го това дето разправя, че парите който взимал от титан не са важни... и накрая почва да говори за някаква подкрепа, при положение, че феновете им дадоха 5 години кредит на доверие, а получиха само срам и мъка! мерси, ама да си ходи сам да ги подкрепя титанчетата и да си похапват на полувремето мезенца и да си пият уискито от зад.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост