Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще поеме ли Грозни Левски?
По-добре да не се стига до този вариант според мен. Нека се премисли добре ситуацията и след Нова година да мислим за спасяване на сезона, разбира се ако не го издъним дотогова. 

- Chelsea SMile
borissov написа:По-добре да не се стига до този вариант според мен. Нека се премисли добре ситуацията и след Нова година да мислим за спасяване на сезона, разбира се ако не го издъним дотогова.
аре стига с тая дума "нека" бе! кво "некате" у всека тема.. нека това , нека онова.... и кви са тея безмислени мнения.. " По-добре да не се стига до този вариант според мен" е кажи що д не се стига...? абе я.....
единственото , което ми харесва в тая сигурен съм 90% фалшива статия е.. че грозни иска пари .. много пари за селекция.. което е добре на фона българските и сръбски дамски полови органи , които идват само за лична облага въпреки ,че залагат на карта достоинството си като бъдат използвани като бушони!
I am a blueheart, loyal and true,i'm proud to wear the white and blue, strong as a rock with standards high,i'll follow the CHELSEA til the day i die.....
Абе от трън на глог.Все некви неуспели тренери....и за какво?????????По-добре някой млад БГ тренер (Илия Груев) или опитен и поне малко доказан чужденец........не знам и аз вече какво да мисля................зор да изгоним сърбина сега се чудим пък кой да сложим.............................до кога тая агония?
- stefan_bg2
- Контакти:
Грозни няма да е алчен, че да поеме Левски само за пари, старата любов ражда не хваща 

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
батков няма пари за Грозни.
абе каква любов ви гони вас! Грозни обичал Левски?! Друг път! Люпко разправяше наляво и надясно същото, че в България ще работи само в Левски, и хоп след година-две се отзова в Литекс. Тези интервюта на треньорите от чужбина, че обичали много Левски или ЦСКА (примери:Йешич, Люпко, Грозни) можете да си ги заврете отзад, и не знам какъв наивник трябва да си, че да мислиш, че Грозни обича Левски след като води тима 6 месеца, защото през зимата на 1998г. му предложиха много пари и човека избяга. Това ли е любов? Питам аз всички наивници, фенове на Левски. А и още нещо - в световната футболна практика завръщането на треньор в даден отбор винаги е провал.
Но въпреки всичко съм "ЗА". Трябва ни специалист като него да вдигне отбора на крака, но задължително в екипа му да има млад българин (Ил.Илиев, Илия Груев, Ники Илиев), който после да поеме тима и да го води в дългосрочен план.
Но въпреки всичко съм "ЗА". Трябва ни специалист като него да вдигне отбора на крака, но задължително в екипа му да има млад българин (Ил.Илиев, Илия Груев, Ники Илиев), който после да поеме тима и да го води в дългосрочен план.
* Докладвай
* Отговори с цитат
Ново мнениеот yasen на 20 Окт 2009 09:40
абе каква любов ви гони вас! Грозни обичал Левски?! Друг път! Люпко разправяше наляво и надясно същото, че в България ще работи само в Левски, и хоп след година-две се отзова в Литекс. Тези интервюта на треньорите от чужбина, че обичали много Левски или ЦСКА (примери:Йешич, Люпко, Грозни) можете да си ги заврете отзад, и не знам какъв наивник трябва да си, че да мислиш, че Грозни обича Левски след като води тима 6 месеца, защото през зимата на 1998г. му предложиха много пари и човека избяга. Това ли е любов? Питам аз всички наивници, фенове на Левски. А и още нещо - в световната футболна практика завръщането на треньор в даден отбор винаги е провал.
колега много точно мнение подкрепям те 1000000000000000%
* Отговори с цитат
Ново мнениеот yasen на 20 Окт 2009 09:40
колега много точно мнение подкрепям те 1000000000000000%
И на мен ми писна от чужди треньори, дето "Левски им е на сърцето".
Бих искал за треньори Ники или Илиан Илиеви, или Гочето.
Бих искал за треньори Ники или Илиан Илиеви, или Гочето.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Още един грозен? Ако искате да излезете от кризата ви трябват не грозни, а страшни!