Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимен трансферен прозорец - 2011
santiliana, добре, че спомена за този играч
Има крачка като Темиле.

- south_division
- Контакти:
http://www.novsport.com/news172051_1003.html
Щом Тонев казва не коментирам, значи има някаква офанзива, дали ще се получи естествено не се знае, но факта че новия силен човек в Левски не отрича категорично означава много.
Щом Тонев казва не коментирам, значи има някаква офанзива, дали ще се получи естествено не се знае, но факта че новия силен човек в Левски не отрича категорично означава много.
levski_777 написа:Дано да е истина!!!
Съмнявам се
Левски завинаги в моето сърце![
- bojo0o0o94
- Контакти:
Преди няколко години искахме Даниел Пеев, а сега незнайно защо Славия го освободи. Този играч има качества и мисля, че би могъл да помогне на Левски.
- santiliana
такива като него си имаме достатъчно... Ако ще се взима нещо, трябва наистина да е добро. В България такива играчи (при това- единици) има само в Литекс, Черноморец, Цска, Локо Пд и донякъде в Ч. море
- BLUE CHAMPIONS
Предпочитам да се придържат към първоначалния план и да се търсят трансфери само от чужбина. Имаме една от най-добрите школи и нищо не вадим, та какво да очакваме от другите?- за по-вече от 10 години излязоха един Бербатов, Мартин, Стилиян и Влади Гаджев, в очакване сме и на Райков и Пл. Илиев(дано не влязат във върхушката на ст.град), останалото е мор. Такива "звезди" като от село Ключ, НЕ благодаря!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- santiliana
Не знам как стоят нещата с Коен. Дали има истина в новината, че Новара щели да го вземат? Мисля, че е време и Чаворски да започне да влиза по-осезаемо в първия тим.
На мен ми харесваше бившото крило на Локо София- Асамоа. Супер бърз и техничен и в добавка с един по грамотен нападател ще изглеждаме доста добре.Коен съм го гледал на живо и мисля че, е много добър, но трябва да подава повече.Той и братята са големи таланти дано започнат да ги пускат повече.
Re: Гарра Дембеле отново в Левски ?
flo написа:Момчета сбирайте се , на пролет взимаме 27-та и ставаме шампиони.В момента на всички им пари под крачетата като виждат ,че Левски става все по силен.На пролет всички ще връщате вересийте с лихвите.
С какво до момента ПФК Левски показва, че става все по-силен и от какво по-очно трябва да треперят останалите 15 отбора в групата?
Относно Дембеле като необременен към никой клуб у нас и мнението ми не е плод на радост или злоба, то това ще е една от големите грешки на отбора които може да стори в селекционно отношение през трансферният прозорец.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Re: Гарра Дембеле отново в Левски ?
BadBoy написа:flo написа:Момчета сбирайте се , на пролет взимаме 27-та и ставаме шампиони.В момента на всички им пари под крачетата като виждат ,че Левски става все по силен.На пролет всички ще връщате вересийте с лихвите.
С какво до момента ПФК Левски показва, че става все по-силен и от какво по-очно трябва да треперят останалите 15 отбора в групата?
Относно Дембеле като необременен към никой клуб у нас и мнението ми не е плод на радост или злоба, то това ще е една от големите грешки на отбора които може да стори в селекционно отношение през трансферният прозорец.
Защо смяташ така ?
Само Левски!