Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот шивача » 10 яну 2012 21:45

:lol: :lol: :lol: Момчета, забавлявайте се :lol:
Данко, като се чувстваш разколебан погледни в бъдещето[подписа ми] и се успокой ;) всичко е наред.
Сега ще се отвори титулярно място от ляво за малкия шивач :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 яну 2012 21:46

danko_sot написа:Платини и Мораеш обаче не трябва да ги барат, щото вече става много, ако и някой от тях продадат и губим шанс за титлата ;)

Ако някой им сложи на масата 2-3 милиона за двамата, ти как мислиш, че ще постъпят Титаните?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 10 яну 2012 21:49

Айдеее Делев продаден на някакви турци Мерсин...честито ви 4-то място на всички "армейци"! :)
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 яну 2012 21:49

Кашчей написа:
шивача написа:
Кашчей написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=246225

Делев дали пак ще се заинати, или този път няма да има думата :roll:

Тоя път си заминава 8-)

Засега правите все трансферни удари..и все изходящи, а колегата PR CSKA ни обеща за вчера големи новини :roll:

Титаните упорито събират пари-явно се готви голяма бомба, дано не е със закъснител.

То трансферите са факт, ама заради дуци не ги обявяват, щото много помия се изля, излива, а те искат да спре да се излива :)
Иначе и аз не съм съгласен с тези методи, ама кой ме пита :roll:

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 10 яну 2012 21:50

danko_sot написа:Платини и Мораеш обаче не трябва да ги барат, щото вече става много, ако и някой от тях продадат и губим шанс за титлата ;)

:roll: Връщаш Коста Янев......махаш Нелсън....Делев...Мораеш...Платини и Зику
Някой ще каже ли какво става тука бе?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 яну 2012 21:51

Червени_шампиони написа:Айдеее Делев продаден на някакви турци Мерсин...честито ви 4-то място на всички "армейци"! :)

:lol: :lol: :lol: 6-8 е по-добре, хем ще има интрига

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 10 яну 2012 21:56

Нападателят на ЦСКА Спас Делев вече има нов отбор. Бързоногият играч е продаден на турския Мерсин. Според информациите, в касата на "червените" ще влязат около 1 милион евро от този трансфер.

Делев е в полезрението на този клуб от около година. Преди време турците дори опитаха да го вземат под наем, но тогава сделката пропадна. Сега обаче тимът се намира в незавидно положение в класирането и реши, че е време да инвестира в нови играчи, които да помогнат за спасяването от изпадане.

Това е трета продажба на основен футболист от състава на ЦСКА. До момента "Българска армия" напуснаха Янис Зику и Грегъри Нелсън. В скоро време се очаква тимът да се раздели и с Мишел Платини, а вероятно и с Жуниор Мораеш.

Спортал го пише това.Според мен доста малко му взимаме, но какво да се прави...

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 10 яну 2012 21:56

Титан разпродадоха почти всичко читаво в ЦСКА от което може да се вземат пари останаха само Мораеш,Платини и Крачунов.Мисля че титлата е химера вече.Просто не виждам как за толкова кратък срок новите които едва ли ще са от класата на продадените ще се впишат в отбора.Дали Титан няма да продаде акциите си в ЦСКА след като вземе стадиона на концесия?
ЦСКА може и да не е в 4-ката. Лудогорец,Левски,Черноморец,Литекс засега си запазват играчите.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 10 яну 2012 21:58

За Платини никой нищо няма да предложи :) , а пък да Мораеш може да се изчака до лятото. Сега му е моментът да направи един силен полусезон, всичко врати са отворени пред него. Няма Зику, няма мику. Малкия Спас и той беше супернадценен играч, а освен с скоростта и добрата игра на ръба на засадата, общо взето качествата му се изчерпваха. Сега да ходи в Турция да го понаучат малко как се играе и дано му тръгне кариерата и има късмет. Още първия полусезон бях писал тука, че за мене двойката в атака трябва да е именно Платини и Мораеш. Аз харесвам Якивом и се надявам той да играе в дясно. Ст. Костов му е време и той да почне повече шансове да получава, като може да заменя някой измежду двамата бразилци в атака. От ляво нямам представа кой ще играе. Между другото аз харесвам Писаров от Локо сф, чудно ми е как не се шуми около него при положение че е свободен играч, но на нас в момента не знам дали ще ни свърши работа. От ляво на крилото не знам кой ще играе, трябва да купят някой. Опорни халфове- единият ще е Галчев, другият ?. И тук трябва някой, Коста Янев за кръпки става сигурно. Крачуна ще ни е единия централен защитник, гледам че Апостол Попов се е оправил, тея дни се зашумя и около Вальо Илиев. Вальо ще е добър вариант, тамън ще мое Крачуна да израсне покрай него. десен бек си е бандата, левия го търсим все още. Адемар и Трифонов все още са в отбора доколкото знам. Вратарчето си е МБоли. И така като тегля чертата кво излиза че ни трябва- ляво крило, дефанзивен халф и евентуално ляв бек. Но това е по-груби сметки, може и да пропускам нещо
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 яну 2012 21:58

шивача написа:
Кашчей написа:
Засега правите все трансферни удари..и все изходящи, а колегата PR CSKA ни обеща за вчера големи новини :roll:

Титаните упорито събират пари-явно се готви голяма бомба, дано не е със закъснител.

То трансферите са факт, ама заради дуци не ги обявяват, щото много помия се изля, излива, а те искат да спре да се излива :)
Иначе и аз не съм съгласен с тези методи, ама кой ме пита :roll:

За кои трансфери говориш-входящите ли?Ако има такива и са наистина осъществени, какъв е проблемът да се обявят?Ако говориш за още изходящи.. това вече е наистина проблем.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”