Берое - ЦСКА - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

di4o
Контакти:

Re: Берое - ЦСКА - 0:1 FT

Мнениеот di4o » 18 сеп 2011 12:25

Tommi написа:Започва се. :lol: Сега цяла седмица ще се коментират отсъжданията на съдията, докато не дойде следващият мач на ЦСКА, респективно следващите съдийски грешки. :lol: :lol: :mrgreen:

Ето затова ЦСКА трябва да играе 90 минути и да бие с разлика . Не да проспиваме полувремена и да пазим резултата с 5 - 6 защитника и 2 дефанзивни халфа! И после да излязат мишки като Йовов и Гаджев да плачат ...
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 18 сеп 2011 12:28

joro65 написа:Tomi може да е левскар,но разбира от съдийство......всяко правило си има изключение :)Томи не споменаваш нищо за съдийството на Генов 2-то полувреме.....не натика ли ЦСКА в тяхната половина с поне 5-6 измислени фаула и не позволи на ЦСКа да се защитават добре?Не знам умишлени или какви са грешките на нашите мачове,но не прилича на опитен съдия като ветеринаря да се уплаши и да обърне така свирката,по ми излежда да имаше задача да докара мача до равен,но безгрешния Мишев не му позволи :)(без майтап това е първата грешно отсъдена засада на Мишев от 2 години)

ми как да няма вчера играхме с едиствения ДЪРЖАВЕН отбор в бг след 90 година лично ББ е наредил да няма наказание за берое пръв б.борисов обяви зделката за беро защо ли и кога ще имат осветление :evil: за мене тия вече не съществуват като отбор и всички отбори в А група трябва да са против тях за да изпаднат защото всички имат нужда от пари а държавата помага само на тия селски пръчки
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 сеп 2011 12:32

di4o написа:
Tommi написа:Започва се. :lol: Сега цяла седмица ще се коментират отсъжданията на съдията, докато не дойде следващият мач на ЦСКА, респективно следващите съдийски грешки. :lol: :lol: :mrgreen:

Ето затова ЦСКА трябва да играе 90 минути и да бие с разлика . Не да проспиваме полувремена и да пазим резултата с 5 - 6 защитника и 2 дефанзивни халфа! И после да излязат мишки като Йовов и Гаджев да плачат ...

Срещу Локо Пд играхте 90 минути и бихте с разлика, но пак страничният ви помогна във важен момент.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 18 сеп 2011 12:36

Поне имаме възможност да се насладим на необятната милиционерска наглост на Хомо Гереникус . Няколко мача в които ЦСКА реално е ощетен , се вдига вой до небесата че му помагали . Даже лицето Иво Стефанов изявяващо се вероятно като "журналист" в Подуенско ехо лъже в нарочен коментар "Дори самият защитник на ЦСКА Костадин Стоянов си призна, че е играл с ръка" . Стоянов каза точно обратното , че не е имал намерение да играе с ръка , лошо се е ориентирал и не е знаел къде е топката . Нещо което беше очевидно , тоест"призна" че няма дузпа.
Съдиите сбъркаха 4 засади във вреда на ЦСКА и една във вреда на Берое , и какво? Вой до небесата .
Хайде специалиста Стефанов да разтътлкува тази "засада" . Давам "джокер" Делев не е в заасада едновременно по две различни точки от правилника . 8-)

Изображение

имаше още 3 такива "засади" в тоя , все във вреда на "подпираните" .;)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 18 сеп 2011 12:49

Нямах възможност да гледам мача с Локо ПД ,но този с Берое съжалявам ,че не го записах специално заради Христо Йовов и Гаджев ... :) Положението за дузпата - можеше и да се свири ,можеше и да не се свири. Отмененият гол на Берое беше редовен - там няма какво да се спори. Засада на Мораес - нямаше , а това положение си беше чист гол ... :)
Общо взето Радуканов много ме дразни като хване и ги дръпне в нашето наказателно поле . После излиза И.Илиев и разправя видиш ли как натикали ЦСКА в тяхната половина и колко добре играли .[offtopic]Берое са ми доста симпатичен отбор и бих желал да се спасят.[/offtopic] Реално на ЦСКА липсва един халф (малко по-креативен) . Съжалявам за двама ,които имахме - Маркиньос и Бадема. Бадемчето , щеше да е идеален дори за смяна на Зику , щото той си е зрител през почти цялото време .Не отричам ,че има качества и невероятна успеваемост пред гола,обаче хич не му се тича , не му се върши черна работа .Спас и той изпада в някаква летаргия в определени моменти .Не мога да разбера какъв му е проблема .
Тошко Янчев почва да издиша , усеща се ... Смятайте с колко играчи играе ЦСКА.
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 18 сеп 2011 13:08

Изображение

Хората от ГОНГ сами могат да си сложат чертата и да кажат, Мораес на празна врата щеше ли да вкара, защото подмина вратаря...... :?:

would
Контакти:

Мнениеот would » 18 сеп 2011 13:19

Някои колеги, явно трябва да свалят червените очила.Абсолютна дузпа на Коце Стоянов, спомнете си ситуацията на мача Берое-Левски от миналата година с Балтанов.Като цяло много слабо съдийство на Генов, който в този мач подпря червените.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 сеп 2011 13:29

Tommi написа:
di4o написа:

Срещу Локо Пд играхте 90 минути и бихте с разлика, но пак страничният ви помогна във важен момент.

Как точно помогна, с отсъждането на засада ли? Нужно ли е да повториш нещо 100 пъти за да стане истина? При теб очевидно е нужно само веднъж, стига да ти изнася. Пасивната засада е такава защото този, който е в засада е в ПАСИВНА позиция. От тук натам би трябвало всеки с поне мъничко акъл да прецени правилно за каква позиция и действия на нападателите на Локо говорим - активни или пасивни.
Интересно е друго обаче - нелепата ти ирония за говорене за съдийството. Ти си фен на Левски, а знаем кой е единственият отбор в България, който има навика да сменя съдийски шефове когато нещо не му изнася. Както казах по-горе, разбирам феновете на Берое, въпреки, че и те гледат само едностранно на нещата. Но никой и никога няма да разбере сините фенове, когато започнат да обвиняват другите отбори, че били подпирани. Все пак не е минало кой знае колко време от мачовете ви с Враца, Монтана и Миньор. А, забравих - в тези мачове са ви подпряли само с 1 засада :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 18 сеп 2011 13:42

Всичко започна от това че не отсъди дузпата за играта с ръка на Стоянов,тогава можеше да стане 1:1 и мача да тръгне в съвсем друга посока.В нашето наказателно нямаше дузпа,защото ръката на Петър Костадинов беше прибрана до тялото.На стадиона изглеждаше че Бабангида беше в засада,но сега на повторенията си личи че такава няма и гола е бил редовен.Вярно е че второто полувреме,понеже беше много гузен,страничния тръгна да компенсира и вдигна няколко измислени засади на ЦСКА.Само че ако не губехме в резултата,дали щяхте така да ни хващате на контри?
Аз съм доволен че поне момчетата играха с ръка,а последните минути не излизахте от вашата половина,Радуканов се принуди да пуска още 2ма защитници и победата ви не беше изобщо сигурна.Жалко че Янко Вълканов подари така топката на Зику.
Факт е че сте най-добрия отбор в момента,с класи над нас,но няма нужда ви се помага по този начин!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 сеп 2011 14:04

vaskonti написа:Как точно помогна, с отсъждането на засада ли? Нужно ли е да повториш нещо 100 пъти за да стане истина? При теб очевидно е нужно само веднъж, стига да ти изнася. Пасивната засада е такава защото този, който е в засада е в ПАСИВНА позиция. От тук натам би трябвало всеки с поне мъничко акъл да прецени правилно за каква позиция и действия на нападателите на Локо говорим - активни или пасивни.
Интересно е друго обаче - нелепата ти ирония за говорене за съдийството. Ти си фен на Левски, а знаем кой е единственият отбор в България, който има навика да сменя съдийски шефове когато нещо не му изнася. Както казах по-горе, разбирам феновете на Берое, въпреки, че и те гледат само едностранно на нещата. Но никой и никога няма да разбере сините фенове, когато започнат да обвиняват другите отбори, че били подпирани. Все пак не е минало кой знае колко време от мачовете ви с Враца, Монтана и Миньор. А, забравих - в тези мачове са ви подпряли само с 1 засада :lol:

Специално правилото за засада не ти е съвсем ясно, така че по-добре да не спорим отново за отменения гол на Локо Пд. Твоите обяснения на засадата не са валидни от около десетина години. В правилника пише в кои три случая е нарушение да си зад предпоследния противников играч и как се тълкуват тези три случая.
А като конкуренти на ЦСКА за титлата, сините фенове, футболисти и ръководители имат пълното право да са недоволни от съдийските грешки в полза на червените, които ощетяват и синия отбор.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”