Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

redpride
Контакти:

Re: ЦСКА взима втори от Тимишоара, канадец сигурен за армейците

Мнениеот redpride » 15 юни 2011 14:54

Прегледах повечето спортни сайтове и никъде не видях и дума за този канадец. Не виждам, за какво ни е при положение, че си имаме Делев и Костов. Да Платини трябва да има заместник, но нали ще взимаме и Зику, който да играе зад него. Трансфера на румънеца е сериозен удар, но заради него ще настъпят размествания в титулярния състав. Момчетата тъкмо се бяха сработили и сега някой измежду Маркиньос, Галчев и Трифонов отпада. Ще изчакаме да видим, как ще се развият нещата с изходящите трансфери и тогава можем да определим титулярите. Едно е сигурно, че подпише ли Зику ще бъде титуляр 100%, заради голямата му заплата. Така Марки трябва да се върне до Тошко, а Галчев става резерва. Обеден съм, че ще е така, защото бразилците са с особенни характери и останат ли на пейката формата им загива. Видяхте, какво стана с Платини миналата година-пълен срив.

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 15 юни 2011 14:58

Дано информацията не е вярна. Не ме интересува колко добър е този. На ЦСКА нови играчи вече не им трябват, осен 1 защитник. Само при продажба може да се търси заместник, иначе не.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 15 юни 2011 15:12

bekono написа:Дано информацията не е вярна. Не ме интересува колко добър е този. На ЦСКА нови играчи вече не им трябват, осен 1 защитник. Само при продажба може да се търси заместник, иначе не.

Именно. Да не говорим, че ако не е някаква супер класа пак няма смисъл да се взима нов играч, който тепърва да се напасва на играта на отбора, т.е. предпочитам да не продават и да спрат да купуват. С купуване не става, имаме си вече изграден отбор - стига глупости!

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Re: Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Мнениеот tut » 15 юни 2011 16:37

аййййдееееееееееее ..... зику идва да цепи сини пърделници ...............екстра ..... много съм доволен

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 15 юни 2011 17:03

Само да не се окаже поредният балон на Коща и компания, този Зику! :evil: Вече незнам какво да очаквам!
YA GUNNERS YA

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 юни 2011 16:49

Звездната селекция на "червените" продължава - бразилски нападател идва да подпише с ЦСКА

Звездната селекцията на ЦСКА за атака на груповата фаза на Лига Европа продължава с пълна сила. Ръководството на тима си осигури услугите на бразилския нападател Жуниор Мораеш, научи Sportal.bg. Играчът е собственост на Металург Донецк, но е бил преотстъпен на Глория Бистрица. Ръководството на армейците е постигнало съгласие с колегите си от Украйна за преминаването на нападателя на "Армията" и затова той днес ще пристигне в България около 17:00 часа, за да премине медицински прегледи. Ако всичко мине по план, бразилецът ще парафира договор с ЦСКА.

http://football.sportal.bg/news.php?news=310340

Момчета този Жуниор Мораеш е много сериозен футболист.Чел съм че е един от най-добрите чужденци в Румъния е.Знам че го искаха Стяуа Букурещ да го купят,но не се разбраха с Металург Донецк.Има 18 мача и 10 гола и 2 асистенции в Румъния на 24 години централен нападател.Оценен на 1.800.000 € в трансферкт повече от Гара Дембеле :arrow:
http://www.transfermarkt.de/de/aluisio- ... 52915.html
Последна промяна от Parmalat на 16 юни 2011 16:54, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 16 юни 2011 16:52

Parmalat написа:Момчета този Жуниор Мораеш е много сериозен футболист.Чел съм че е един от най-добрите чужденци в Румъния е.Знам че го искаха Стяуа Букурещ да го купят,но не се разбраха с Металург Донецк.Има 18 мача и 10 гола и 2 асистенции в Румъния на 24 години централен нападател.Оценен на 1.800.000 € в трансферкт повече от Гара Дембеле :arrow:

Не го знам, но е играл в прилични отбори и първенства, има и добри показатели като съотношение между мачове и голове в румънското първенство. При всяко положение би бил по-добър вариант от онзи канадец, за когото излезе новина вчера.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 16 юни 2011 16:57

Udoji90 написа:
Parmalat написа:Момчета този Жуниор Мораеш е много сериозен футболист.Чел съм че е един от най-добрите чужденци в Румъния е.Знам че го искаха Стяуа Букурещ да го купят,но не се разбраха с Металург Донецк.Има 18 мача и 10 гола и 2 асистенции в Румъния на 24 години централен нападател.Оценен на 1.800.000 € в трансферкт повече от Гара Дембеле :arrow:

Не го знам, но е играл в прилични отбори и първенства, има и добри показатели като съотношение между мачове и голове в румънското първенство. При всяко положение би бил по-добър вариант от онзи канадец, за когото излезе новина вчера.

То всеки ден излизат по няколко новини за нови играчи в ЦСКА. За сега има само 2 трансфера. Всичко друго са слухове и предположения. Аз не искам повече нови, освен 1 защитник за резерва.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 юни 2011 17:03

И в гонг потвърдиха за Жуньор явно ЦСКА стяга здрава селекция тъй като ще са непоставени в плейофите за Лига Европа и ще се гони титлата.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 16 юни 2011 17:10

Parmalat написа:
Звездната селекция на "червените" продължава - бразилски нападател идва да подпише с ЦСКА

Звездната селекцията на ЦСКА за атака на груповата фаза на Лига Европа продължава с пълна сила. Ръководството на тима си осигури услугите на бразилския нападател Жуниор Мораеш, научи Sportal.bg. Играчът е собственост на Металург Донецк, но е бил преотстъпен на Глория Бистрица. Ръководството на армейците е постигнало съгласие с колегите си от Украйна за преминаването на нападателя на "Армията" и затова той днес ще пристигне в България около 17:00 часа, за да премине медицински прегледи. Ако всичко мине по план, бразилецът ще парафира договор с ЦСКА.

http://football.sportal.bg/news.php?news=310340

Момчета този Жуниор Мораеш е много сериозен футболист.Чел съм че е един от най-добрите чужденци в Румъния е.Знам че го искаха Стяуа Букурещ да го купят,но не се разбраха с Металург Донецк.Има 18 мача и 10 гола и 2 асистенции в Румъния на 24 години централен нападател.Оценен на 1.800.000 € в трансферкт повече от Гара Дембеле :arrow:

" Играчът е собственост на Металург Донецк, но е бил преотстъпен на Глория Бистрица."
Дрън-дрън...Играчът е продаден от Глория на Металург за 1,25млн.евро на 12 февруари.Страшно "акуратна" информация на Спортал!
5 месеца по-късно вече чука на вратата на ЦСКА. :o
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Архив”