Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
milen.hristov написа:Независимо дали ни харесва отбора,и кой е него той трябва да бъде подкрепен на стадиона,стига човек да има възможност
Thsmith написа:да се оглеждам ли за плакат против ГонзоЩото нали обеща, че ще изразиш мнението си за него на стадиона щом мача не е в непосилния ти час
?
Rivaldo10 написа:milen.hristov написа:Независимо дали ни харесва отбора,и кой е него той трябва да бъде подкрепен на стадиона,стига човек да има възможност
Ами аз това ти го казах на няколко пъти.
Thsmith написа:Милене не ми отговори :0 ще има ли плакати и викове срещу Гонзо да се оглеждам за тебе?![]()
---
Естествено, че е идиотско да е от 21:00 ... казвал съм го много пъти. Факт е, че отказва супер много хора. Но на мен ми е смешно малко човек да ми обеснява как има карта и как много му се ходи, но не отива нито веднъж защото е от 21 часа и нямал пари за такси... и говорим за човек който живее на 10-15 мин пеш от Герена и ако съдим от снимката е на прилична възраст... но не ходенето пеша по тъмно не си било работа
Дъстли Мюлдер написа:Мисля, че маалко се отклонявате от темата...
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:вадете чаршафите,крайно време е ... "Бай Ганя вън"
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта