L_Messi написа:vvessel написа:L_Messi написа:Слабичко, отново направихме доста пропуски, но и допуснахме доста опасни ситуации пред нашата врата. Браво на Пламен Илиев! Искам да попитам феновете на отбора къде са? Къде са онези 20 000, които ходеха на Герена и бяха големи левскари, когато побеждавахме, а сега са се покрили и само мрънкат? Разбираемо е да има отлив, но не е нормално той да е 90%.
Хората искат да гледат футбол, не квартално мачле, това е проблема. Отиваш на стадиона и даваш пари за да гледаш спектакъл. Защо да даваш пари за нещо което не те кефи, че и да се ядосваш. Може да не е много фенско, но всеки си заслужава вниманието.
Въпросът ми беше по-скоро риторичен
Като не искаш или не можеш да отделиш от времето и средствата си за да подкрепиш любимия си отбор, няма да предявяваш претенции. Стой си мирно и кротко, вместо да досаждаш на тези, които искат да си подкрепят отбора. Разбирам, че всеки има право на мнение, но мисля, че вече е достатъчно ясно изразено недоволството на феновете към Ясен, Гонзо, Батков и.т.н., няма смисъл след всеки мач да се повтарят едни и същи неща и да се дразним помежду си. А постоянното мрънкане наистина е дразнещо. На мен не ми е приятно състоянието на отбора, но още по-неприятно ми е да слушам колко много хора "милеят" за Левски и настояват за промени, а в същото време стадионът е празен.
кЪДЕ е ярко изразено,пред компа да на стадиона не виждам такова ещо