ЛЕВСКИ - Черно Море - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Черно Море - 1:0

Мнениеот milen.hristov » 18 апр 2011 00:03

L_Messi написа:
vvessel написа:
L_Messi написа:Слабичко, отново направихме доста пропуски, но и допуснахме доста опасни ситуации пред нашата врата. Браво на Пламен Илиев! Искам да попитам феновете на отбора къде са? Къде са онези 20 000, които ходеха на Герена и бяха големи левскари, когато побеждавахме, а сега са се покрили и само мрънкат? Разбираемо е да има отлив, но не е нормално той да е 90%.

Хората искат да гледат футбол, не квартално мачле, това е проблема. Отиваш на стадиона и даваш пари за да гледаш спектакъл. Защо да даваш пари за нещо което не те кефи, че и да се ядосваш. Може да не е много фенско, но всеки си заслужава вниманието.

Въпросът ми беше по-скоро риторичен ;)
Като не искаш или не можеш да отделиш от времето и средствата си за да подкрепиш любимия си отбор, няма да предявяваш претенции. Стой си мирно и кротко, вместо да досаждаш на тези, които искат да си подкрепят отбора. Разбирам, че всеки има право на мнение, но мисля, че вече е достатъчно ясно изразено недоволството на феновете към Ясен, Гонзо, Батков и.т.н., няма смисъл след всеки мач да се повтарят едни и същи неща и да се дразним помежду си. А постоянното мрънкане наистина е дразнещо. На мен не ми е приятно състоянието на отбора, но още по-неприятно ми е да слушам колко много хора "милеят" за Левски и настояват за промени, а в същото време стадионът е празен.

кЪДЕ е ярко изразено,пред компа да на стадиона не виждам такова ещо

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 18 апр 2011 00:06

Нека подкрепим Гонзо, както казват, някои фенове. Като остане и запишем трета поредна нулева година нека същите тези, които сега го подкрепят да се сърдят не на него, Батков и т.н. а на себе си. Доста хора има които не искат промяна в ръководството и това ме учудва изключително много!
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 18 апр 2011 00:09

milen.hristov написа:кЪДЕ е ярко изразено,пред компа да на стадиона не виждам такова ещо

Точно така и понеже именно "пред компа" вече достатъчно ясно знаем колко искаме да махнем Ясен и Гонзо, нека си спестим нервите и споровете по този въпрос, или най-малкото - има отделна тема за тях двамата, пишете си ги там тези неща ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Черно Море 17.04.2011 /21:00ч/ А група 22 кръг

Мнениеот delqnski47 » 18 апр 2011 00:12

edmon_dantes написа:
delqnski47 написа:
абе колега, само е копваш и готово.Ама той ако беше голям играч, нямаше да играе при моряците!Нали много се хвали след нашият мач където след гола вика... те ми казваха ,че не мога да вкарам един гол пък аз вкарах на ЦСКА :lol: :lol: видехмте колко може да вкарваш :)

Сам срещу 17-18 годишен вратар не може да вкара :) Смех

Може да е 17-18 годишен, но е класа. Щеше да е смех, ако такова положение изпуснеше срещу новоизлюпения национал Караджов. Дончо Атанасов от много по-трудно положение го мушна на вашия вратар. Сам си направи изводите кой каква класа е.

Той си е класа това е ясно,но не виждам що намесваш Караджов!Когато му вкара Дончо(бтв ако не броим автогола и Караджов е допуснал един гол),при шута,топката така се отби нагоре(чудно ли защо),че шансовете на Караджата от 30-40% спасяване,му станаха на 0!
Иначе,пак казвам,Дончо можеше да изиграе ситуацията поне по 5-6 100%-нтови успешни начина!Това,че буквално се ''навря'' в Пламен и сам си скъси дистанцията му беше едната грешка,а Илиев при такива положения няма проблем,защото се вижда че може да пази!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 18 апр 2011 00:12

L_Messi написа:
vvessel написа:
L_Messi написа:Слабичко, отново направихме доста пропуски, но и допуснахме доста опасни ситуации пред нашата врата. Браво на Пламен Илиев! Искам да попитам феновете на отбора къде са? Къде са онези 20 000, които ходеха на Герена и бяха големи левскари, когато побеждавахме, а сега са се покрили и само мрънкат? Разбираемо е да има отлив, но не е нормално той да е 90%.

Хората искат да гледат футбол, не квартално мачле, това е проблема. Отиваш на стадиона и даваш пари за да гледаш спектакъл. Защо да даваш пари за нещо което не те кефи, че и да се ядосваш. Може да не е много фенско, но всеки си заслужава вниманието.

Въпросът ми беше по-скоро риторичен ;)
Като не искаш или не можеш да отделиш от времето и средствата си за да подкрепиш любимия си отбор, няма да предявяваш претенции. Стой си мирно и кротко, вместо да досаждаш на тези, които искат да си подкрепят отбора. Разбирам, че всеки има право на мнение, но мисля, че вече е достатъчно ясно изразено недоволството на феновете към Ясен, Гонзо, Батков и.т.н., няма смисъл след всеки мач да се повтарят едни и същи неща и да се дразним помежду си. А постоянното мрънкане наистина е дразнещо. На мен не ми е приятно състоянието на отбора, но още по-неприятно ми е да слушам колко много хора "милеят" за Левски и настояват за промени, а в същото време стадионът е празен.

Каква по-ясно показана позиция от феновете от тая, че не идват на мачовете искаш?? Как да станат промени, ако феновете си плащат билетите и си подкрепят отбора. Когато видимо отбора играе зле и трибуните са празни, има много по-голям шанс да светне някоя лампичка на Батков и да вземе да посмени ръководството. Когато и да смени треньора, няма да сбърка.
Освен това ако си прочетеш писанията и ти ще се светнеш, че мрънкаш и то не срещу някой друг, ами срещу феновете. Разбирам ,да се казваш Баждеков и да се оплакваш от липса на приходи от билети, а ти укоряваш феновете , че не харесват този Левски. Ами как да го харесат?? Цитирай ми поне един положителен коментар от форума за тоя мач. Не вярвам да намериш.
Последна промяна от vvessel на 18 апр 2011 00:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 18 апр 2011 00:13

milen.hristov написа:
track.and.field написа:Според мен при гола си беше чиста вратарска грешка !

Точно излезе на разчетено,а на празна врата и аз мога

Колега, когато има грешки - има и голове, нали така? Ти видя ли грешката на Карик и как Балотели се възползва от нея, а? Едно хубаво нещо имаше в мача (гола на Иво), ти и него опорочи. И аз съм недоволен от играта, от Ясен, от Гонзо, ама нека поне хубавите неща да ги отбелязваме. За някои работи и ти не си прав.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 апр 2011 00:16

edmon_dantes написа:
milen.hristov написа:

Колега, когато има грешки - има и голове, нали така? Ти видя ли грешката на Карик и как Балотели се възползва от нея, а? Едно хубаво нещо имаше в мача (гола на Иво), ти и него опорочи. И аз съм недоволен от играта, от Ясен, от Гонзо, ама нека поне хубавите неща да ги отбелязваме. За някои работи и ти не си прав.

Както можехте да биете,така и да загубите в последните ви мачове!Разликата е че ако бяхте губили,щяхте да сте на мнението,на Милен Христов!Това е!Разликата е че той,като фен,мисли за в бъдеще,което си е наистина похвално,а не разсъждава тип ''мач за мач''...
Последна промяна от delqnski47 на 18 апр 2011 00:20, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 апр 2011 00:17

edmon_dantes написа:
milen.hristov написа:

Точно за това по-нагоре похвалих и Иво Иванов и Пламен Илиев,забравих браво и на Ясен че пусна Кривия титуляр,но тоя пост просто не е за него

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 апр 2011 00:18

edmon_dantes написа:
milen.hristov написа:

Да но на твоя подпис пише ЛЕВСКАР ДО ГРОБ, а неговата грешка е, че не е написал на неговия подпис антилевскар до гроб, в това е разликата
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 18 апр 2011 00:19

Самото изказване на Ясен след мача,че налучквалИ състава,говори за работата на спортно-техническото ръководство(Ясен,Гонзо)дълбок сън цяла година без няколко месеца."Препълнените трибуни" са другият фактор,който също говори за много добре свършената работа.

Върни се в “Архив”