Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Мнениеот Udoji90 » 20 мар 2011 18:35

Blacksea13 написа:Може да е за психиатър,ама ти си за очен,или така ти отърва-от къде на къде ще свирят дузпа против ЦСКА-недопустимо

Не мога да спра да се смея. Ако това е дузпа, на всеки мач ще се свирят по 5-6 дузпи. :lol: :lol: :lol: Георгиев си беше решил да пада и си падна. Такъв контакт не може да те повали на земята. Като видя ръката на Попов пред себе си, веднага реши да се строполи на земята. Толкова. Не съм аз човекът, който е за очен.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 20 мар 2011 18:36

ако съдята беше ни помагал щеше да изгони божилов който след жълтия картон имаше над 10 фала свирени от който пет бяха за втори жълт но свадбаря си трае със Сашо Алксадров беше същия цирк тия двамата трябваше до 30 минута да се къпят в саблекалнята
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 мар 2011 18:36

Udoji90 написа:И на всичкото отгоре имат наглостта някои хора да ми говорят, че имало дузпа?! :shock: Като сте толкова загрижени за съдиите, що не споменете и влизането на Адемар срещу Делев и спестения чист картон за бразилеца?!

никаква дузпа няма.не може за всяко бутане да има дузпа!ако беше в полза на ЦСКА сега тоя блексии щеше да ми говори как няма дузпа!Защо им обръщаш внимание?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 20 мар 2011 18:37

Братя, паднахме заслужено. Все пак нашия отбор изисква добри терени, играчите ни са технични, за разлика от тези на ЧМ. Те са свикнали да играят на тази нива, затова и трудно губят там. То това мач ли беше? Имаше сигурно 5 положения през целия мач, говоря и за 2та отбора! Те имаха 1 положение, вкараха го. Като цяло мача беше равностоен, но както и да е. Много ме е яд за онези 2000 привърженика на ЦСКА дето препътуваха разстоянието София - Варна за да гледат един ужасен мач, на един ужасен терен на който неможе да се играе футбол. Това е истината, докато не се оправят стадионите в нащта държава, няма да има и интересни мачове.
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 мар 2011 18:37

В тоя мач имаше един пряк свободен,който можеше да реализира Галчев,но тука нямаше късмет и топката отиде право при Пиргов!Другото беше гола на Черно Море и това беше най интересното!С оглед на тая нива,толкова....
Иначе ЦСКА физически беше много стабилен!Имаше моменти от мача в които моряците издишаха,докато нашите се държаха!Но както казаха и треньори,и играчи на двата отбора Черно Море просто излъга ЦСКА,но нищо повече!Нито са ни размазвали,нито сме играли слабо!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 20 мар 2011 18:38

Udoji90 написа:
Blacksea13 написа:Може да е за психиатър,ама ти си за очен,или така ти отърва-от къде на къде ще свирят дузпа против ЦСКА-недопустимо

Не мога да спра да се смея. Ако това е дузпа, на всеки мач ще се свирят по 5-6 дузпи. :lol: :lol: :lol: Георгиев си беше решил да пада и си падна. Такъв контакт не може да те повали на земята. Като видя ръката на Попов пред себе си, веднага реши да се строполи на земята. Толкова. Не съм аз човекът, който е за очен.

ми на Апостол Попов го смачкаха двама футболисти на морето а кометатора вика това несе сдвири ми явно трябва с пистолет да ги стрелят
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 мар 2011 18:39

POPCORN написа:
Udoji90 написа:И на всичкото отгоре имат наглостта някои хора да ми говорят, че имало дузпа?! :shock: Като сте толкова загрижени за съдиите, що не споменете и влизането на Адемар срещу Делев и спестения чист картон за бразилеца?!

никаква дузпа няма.не може за всяко бутане да има дузпа!ако беше в полза на ЦСКА сега тоя блексии щеше да ми говори как няма дузпа!Защо им обръщаш внимание?

Не бе, нека да се научат да гледат обективно на нещата. ;)

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Re: Срам на стадион Тича

Мнениеот 727150 » 20 мар 2011 18:39

Не е първият ,нито последен такъв случай в нашата бг действителност.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 мар 2011 18:40

kiko75 написа:ми на Апостол Попов го смачкаха двама футболисти на морето а кометатора вика това несе сдвири ми явно трябва с пистолет да ги стрелят

Е, при положение, че скочиха да играят за топката и играха с нея (поне единият игра), нормално е да не го свири. Но и онова на Дани Георгиев си беше много мръсен начин за просене на дузпа.

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 20 мар 2011 18:45

Тежка загуба,поне за мен,но продължаваме напред,терена е ужасен,но е такъв и за двата отбора.1 загуба не разваля 5 месеца труд,сигурен съм,че ще ги разбием за купата,на Армията.Сега трябва да се мотивираме и да се вдигнем,защото ние сме ЦСКА.Честита победа на ЧМ,но с този терен и с този манталитет да хвърлят топки да печелят не са за А група.Само ЦСКА!!!
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Върни се в “Архив”