Blacksea13 написа:Може да е за психиатър,ама ти си за очен,или така ти отърва-от къде на къде ще свирят дузпа против ЦСКА-недопустимо
Не мога да спра да се смея. Ако това е дузпа, на всеки мач ще се свирят по 5-6 дузпи.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blacksea13 написа:Може да е за психиатър,ама ти си за очен,или така ти отърва-от къде на къде ще свирят дузпа против ЦСКА-недопустимо
Udoji90 написа:И на всичкото отгоре имат наглостта някои хора да ми говорят, че имало дузпа?!Като сте толкова загрижени за съдиите, що не споменете и влизането на Адемар срещу Делев и спестения чист картон за бразилеца?!
Udoji90 написа:Blacksea13 написа:Може да е за психиатър,ама ти си за очен,или така ти отърва-от къде на къде ще свирят дузпа против ЦСКА-недопустимо
Не мога да спра да се смея. Ако това е дузпа, на всеки мач ще се свирят по 5-6 дузпи.![]()
![]()
Георгиев си беше решил да пада и си падна. Такъв контакт не може да те повали на земята. Като видя ръката на Попов пред себе си, веднага реши да се строполи на земята. Толкова. Не съм аз човекът, който е за очен.
POPCORN написа:Udoji90 написа:И на всичкото отгоре имат наглостта някои хора да ми говорят, че имало дузпа?!Като сте толкова загрижени за съдиите, що не споменете и влизането на Адемар срещу Делев и спестения чист картон за бразилеца?!
никаква дузпа няма.не може за всяко бутане да има дузпа!ако беше в полза на ЦСКА сега тоя блексии щеше да ми говори как няма дузпа!Защо им обръщаш внимание?
kiko75 написа:ми на Апостол Попов го смачкаха двама футболисти на морето а кометатора вика това несе сдвири ми явно трябва с пистолет да ги стрелят
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта