Нямахме нито едно 100% положение за цял мач. Не, че те имаха кой знае колко, но на 5-6 пъти се създаде сериозно напрежение пред вратата. С тези играчи не можем да се играем защитно почти цял мач и да изнасяме играта за няколко минути, за да се браним веднага след реорганизирането на противника. Като изнесохме играта напред след 60та минута не успяха да създадат почти нищо опасно пред нашата врата. Трябваше да задържим 0:0 още 10 минути и ставаше много интересно. Вече класирането става доста трудно, но дано не паднем на Герена. В крайна сметка този мач трябва да се изиграе като финал на ШЛ и каквото стане.
Само Левски!
Лил - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Синият Болярин
- Контакти:
Re: Лил - Левски
утре не знам как ще се съвзема... ако не се класираме напред ще се самоубия . 

- -Blue Mind-
В България само Дембеле може и да е достатачен да бием всеки мач ,но не и в Европа . Ясен хубаво вкара Иса ,защото Дембеле го пазеха 2ма и после притиваше 3ти човек с цел повече пространство за Иса ,ама той не можда да направи нищо..
Айде лека вечер,че утре в 6:30 тряя съм на крак..
Айде лека вечер,че утре в 6:30 тряя съм на крак..
Последна промяна от -Blue Mind- на 22 окт 2010 00:03, променено общо 1 път.
Според мен Лил играха като Порто в София.С 20 процента от възможностите си.
- Levskar_90
Аз съм доволен. Много добро второ полувреме срещу Лил, малшанса ни лиши от заслужен хикс.
В София бием 2:1 и влизаме в борбата за 2-ро място
В София бием 2:1 и влизаме в борбата за 2-ро място

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Язък, добър треньор е Ясен, ама голям страхливец. Ний при 1-0 май взехме резултат да пазим. Големи глупаци сме. Все едно срещу нас Барселона играе. А тез франсета ....... абе нямам думи. Писна ми на мене навън да играем като мишки.
Видя се че Лил са доста стойностен отбор,много над нашето нива са,но само добри думи и за Левски като изключим Мариян Огнянов който се влачеше по терена а Слори трябва да вземат да го пускат титуляр за да натруна повече игрова практика.Жалко наистина защото второто полувреме го играхме в тяхната половина,но в някои ситуации липсваше последния пас а и липсата на Дарко се усети.Като цяло мъжка игра,яд ме е че ни вкараха такъв нелеп гол но и това го има!
В България може да вземем нещо от Лил,особено ако отново напълним стадиона така както срещу Гент.
Само Левски и май е излишно да казвам на 4-ти всички на стадиона !!!
В България може да вземем нещо от Лил,особено ако отново напълним стадиона така както срещу Гент.
Само Левски и май е излишно да казвам на 4-ти всички на стадиона !!!
И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода
- фифи перото
LSFC 1914 написа:утре не знам как ще се съвзема... ако не се класираме напред ще се самоубия .
С бира?не става,пробвал съм;)
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
-
- Контакти:
Първо, играхме отново прекалено прибрано, както със Спортинг. Тия стояха по-добре от нас, като разиграване на топката, ние много малко пресирахме и съответно много малко топки печелехме. По този начин може да стане с отбори като Пирин, които губят топката сами, но такъв отбор трябва да се пресира, за да греши, иначе кел файда. В последно време в световния футбол, виждам много малко плеймейкъри, Кривия е именно такъв. Считам за треньорска грешка това, че остана резерва. Той е емоцията, креативността и т.н. И последно, ЛОМСКИЯТ ЦИГАНИН е време да отпраши, нищо лично, но когато трябва да поемеш отговорност и да се докажеш - нищо! Просто той, заедно с плявата Веско, Лъчо и е такива, да си идат в Беласица.... Митрев сто хиляди пъти съм го плюл, но днеска трябваше да се докаже и го направи, което показва характер, а само с характер се печелят мачове.... Айде със здраве 

- housestyle
- Контакти:
Левски - Лил (04.11.2010 - 20:00 )
Искам да чуя мненията ви за мачч ,ест че има мн време ама все пак.
Моята прогноза е че няма да загубим а с наша помощ може и да бием
Моята прогноза е че няма да загубим а с наша помощ може и да бием
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS