ЛЕВСКИ-МИНЬОР
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕВСКИ-МИНЬОР
Дузпа имаше,всичко друго е измислица на болни хора,които не са си пили хапчетата.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Blue_Lion написа:МЕЦИ написа:niki87 написа:Според мен футболистите на Миньор трябва да се замислят дали това което играха е футбол...То бива-бива,ама цял мач да се тЪркаляш по терена за щяло и нещяло,това на нищо не прилича.Левски игра изключително слабо,с такава игра нищо добро не ни чака.Двамата нападатели постоянно си пречеха,много брак в центЪра на терена...само Жо беше на ниво...На Герена трябва много сериозно да се замислят...
Прав си.Остави ги миньоро...НИЕ сме много зле..И така ще е дълго време...За съжаление...
Съгласен съм и аз ! Миньор нищичко не играха,но нас това не ни засяга ! Заслужавахме да победим,но с тази игра която показваме,просто ще имаме много проблеми ! Еднотипно играем и същевременно допускаме много грешки ! Да,има старание и желание във футболистите и липсват някои играчи като Дарко примерно,но се съмнявам,че и да се върнат,нещата коренно ще се променят ! Отделно,възрастовата граница при нас е висока,което не е добре а и няма алтернатива на някой от ключовите играчи ! Има много проблеми пред ръководството на Левски,но аз лично се съмнявам в отстраняването им,най-вече що се касае до лицето агент Тара
Според мен сбъркахме с избора на тая смешна схема с 2-ма тарани и добре че това добиче Витанов си изкара два жълти картона, за да имаме преимущество. Смените също не бяха сполучливи, защото при резултат 1:1 и човек повече, Гонзо вместо да направи по-офанзивна смяна, извади контузения деф.халф сърмов и пусна друг такъв - Балтанов. После пък смени най-креативния ни играч - Кривия.
Надявам се за другите мачове Гонзо и Сухия да не допускат такива грешки, защото ще бъдат фатални.
Ай докажи ти ,че имаше бе.Като паднахте от Черно море имало 1000 дузпи ,5000 червени картони и е нямало нарушение в наказателното поле при отменения гол нали ? Сега тоя усети допир и се свлече като чувал с картофи.Забележи първо ръцете на играча на Миньор ,които бяха във ВЪЗДУХА !!!! Второ падането му беше както каза Вуцов като такова се едно са го бутнало ,НО това няма как да стане ,ЗАЩОТО ръцете на човека от Миньор.......FC_LEVSKI написа:Вили Вуцов,Сашо Диков,ДОн Галфон....не ме итересува кой какво е казал.АЗ КАЗВАМ,ЧЕ ДУСПА ИМА и който смята другото да ми покаже доказателство,ЧЕ НЯМА!!!А кой какво казва и пиче е все едно.Защото НИТО ЕДНА медия не видях да показа видео или снимка от ситуацията....
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- анто маина
anton1oli написа:в тема спорт сигурно пишат и в нов спорт ама това са жълти а не спортни сайтове хаах а вие сте смешници как няма дузпа аз ли събух обувката на миро хахаах или това не е нарушение свалете червените очила или си коментирайте в тема спорт![]()
![]()
А, защо падна на 1 метар от обувката,и в страни от нея,а не веднага като е настъпан.И май беше развързана ?
lz1tmw написа:"Здравков: От Миньор бяха с много голямо самочувствие, а имаха само два удара." Това е най смешния треньор в България. Старши, но не точно старши, нешо като говорител на отбора. Връзка със общественоста. Хахахахаахахаха
А не беше ли така бе? Какво смислено и толкова опасно направиха за цял мач, освен гола разбира се? А преди мача даже имаха амбиции да си идат с 3-те точки в багажника на Голфа. Абе кога станаха толкова велики тия Миньор
Освен това Миньор е средняшки отбор, доколкото си спомням
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
lakito7 написа:Дузпа имаше,всичко друго е измислица на болни хора,които не са си пили хапчетата.
Нито съм болен, нито пия някакви хапчета! Всеки има право на мнение, аз не те обиждам заради твоето, нали?!...........
- POPCORN
- Контакти:
МисЪлта ми беше да дам пример как в един мач ни подпряха,а в друг ни порязаха...Футбол е,има ги и двата варианта,но определено днес победата не трябваше да идва по този начин.
лошо няма както казваш това има го в футбола.живи здрави и така живота продължава
Последна промяна от POPCORN на 07 мар 2010 17:46, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Каквото и да спорите - Левски спечели , защото беше по-класният и по-добър отбор .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
-
blue_ power1
- Контакти:
POPCORN написа:ivaka написа:Спрете да говорите къде какво се пишело, мотивирайте се защо според Вас дузпа няма.
дузпа няма, защото не го пипа.дори да го настъпва , това не е дузпа.той може и без да иска да го е настъпил това е единоборство.а той така падна все едно са му счупени краката
Миньореца го буташе отзад през цялото време,имаше настъпване с избутване,а когато Антонов беше почнал да пада, ясно се видя,че и оня го държеше отзад за фланелката,нарушението започна на два метра от мястото където паднаха...100% дузпа,така че по-тихо,ако това беше станало в 50-та минута никой нямаше да врещи тука...
maldin1 написа:Ай докажи ти ,че имаше бе наркоман.Като паднахте от Черно море имало 1000 дузпи ,5000 червени картони и е нямало нарушение в наказателното поле при отменения гол нали ? Сега тоя усети допир и се свлече като чувал с картофи.Забележи първо ръцете на играча на Миньор ,които бяха във ВЪЗДУХА !!!! Второ падането му беше както каза Вуцов като такова се едно са го бутнало ,НО това няма как да стане ,ЗАЩОТО ръцете на човека от Миньор.......FC_LEVSKI написа:Вили Вуцов,Сашо Диков,ДОн Галфон....не ме итересува кой какво е казал.АЗ КАЗВАМ,ЧЕ ДУЗПА ИМА и който смята другото да ми покаже доказателство,ЧЕ НЯМА!!!А кой какво казва и пиче е все едно.Защото НИТО ЕДНА медия не видях да показа видео или снимка от ситуацията....
Ти май някой друг мач си гледал.Вземи погледай още няколко пъти повторението...И внимавай как ме наричаш,ясно!!!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!