"Първа професионална футболна лига" 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Отвратителна картина на действителността, в която живеем

Мнениеот iliev72 » 31 юли 2016 12:24

Странджа ако отразяването беше по стандартите на Германия , Франция , Италия , Англия и Испания нямаше въобще да разбереш какво се е случило с този който нахлува на терена. Няма как да разберем какво се случва с нахлул по време на мач привърженик в тези страни. Да си чувал скоро , че имало бой преди мача между агитките на Барса и Реал , Атлетико и Реал , МЮ и Сити , МЮ и Ливърпул и т.н. Такова нещо толкова отдавна се е случвало в Европа , че сигурно няма клипчета в youtube за да го видиш. Виж как изглежда публиката в Европа и каква е публиката в БГ и ще разбереш в какво се крие разликата.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

mozart
Контакти:

Re: "Първа професионална футболна лига" 2016/17

Мнениеот mozart » 31 юли 2016 13:00

1982 написа:Пълна помия е всичко. Пловдивското дерби се играе в Бургас, Дунав домакинства в Разград, Горна Оряховица в Пловдив, Литекс в София ..... последният даже и името си смени, даже и по правилник трябваше сега да играе в Б група, ама ....... няма такава лайняна държава.

Заради това май е нужно пълно игнориране, но как да стане като има професия фен?
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 31 юли 2016 13:52

Ше извиняват толерастите, ама по българските стадиони/трибуни има много материал за набиване с палки, че и опандизване!
Отделно за този мач си има една магистрална предистория, която допълнително е развързала палките на полицейските дебелаци!
През месец се кахърите що е малко публиката по стадионите, ами за това са малко, защото трибуните са завзети от ултраси, които полицията не може да пипне!
На запад си решиха проблемите като им поокършиха крилцата и стадионите им вече са пълни с публика, която може и да е малко по-мълчалива, ама внася сериозни средства в бюджетите на отборите!
Ето, следващия мач на Левски в Европа ще е малко санкциониран имено заради толерантността към "фенове", които с нищо не допринасят за добруването на клуба, освен че осъществяват мокри политически поръчки!!!

Тъй че нека ги бият и да ги дават по ТВ, че да се види нещо хубаво в тази държава!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 31 юли 2016 15:46

UNKLE_BREEZE написа:Нашата полиция трябва да взима пример от щатската!

Ми а дано вземе пример и ти пръсне зелката.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 31 юли 2016 16:02

UNKLE_BREEZE написа:Нашата полиция трябва да взима пример от щатската!

Няма лошо , но първо онези в парламента трябва да им дадат същите правомощия ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
ceBep

Re: "Първа професионална футболна лига" 2016/17

Мнениеот ceBep » 31 юли 2016 16:09

Перукане догодина, ако може отборите да домакинстват в чужбина. Благодаря!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 31 юли 2016 17:28

По принцип съм за такива утайки като тия където се биха по магистралата да ги съдират от бой, то не че ще им дойде акъла в главата.Ама да го смажеш от бой, щото слязъл и бягал по терена, това ми идва в повече.И го ритаха, пет глупави милиционера, навярно да си избият комплексите, или ги е яд, че в събота вечер е наряд и вместо да е с жена си из Морската, той трябва да се занимава с ултраси и фенове.А можеха, чисто и просто, да го изкарат без много панаири.
Другото което ми направи впечатление, как така никой от играчи или ръководство(и на двата отбора), не се застъпи за момчето.Нали уж играят за тези фенове, не оправдавам постъпката на този юнак, ама това си беше чиста проба милиционерска комплексарщина.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 31 юли 2016 17:45

ivan56 написа:Другото което ми направи впечатление, как така никой от играчи или ръководство(и на двата отбора), не се застъпи за момчето.Нали уж играят за тези фенове, не оправдавам постъпката на този юнак, ама това си беше чиста проба милиционерска комплексарщина.

Явно само момчето обича отбора си и е ботевист, а не играчи и ръководство.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 31 юли 2016 17:46

Колко злоба и мъка има в тази държава.Не е истина какви хора останаха.Тези по младите каква агресия какви прояви неадекватни.В общи линии вече обстановката е ненормална на трибуните по време на дерби.

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 31 юли 2016 17:48

Странджата написа:Тези полицаи са за съд и затвор.

Факт. Подкрепям.

Мисля, че с граждански натиск е възможно да се постигне горното.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Върни се в “Архив”