Serie "A"(Сезон 2016/2017)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Serie "A"(Сезон 2016/2017)

Мнениеот tevez » 08 фев 2017 22:45

rhaegar написа:
rhaegar написа:Палета, Палета.............

Всеки Божи Мач.

В предни позиции сте като Левски.
Безидейни,прибързващи, без класа, без плеймейкър и идея какво да правите с топката.
А в защита такива като Сапата и Палета ви е@ават мамата.

На Милан вторите полувремена са по-добри, така че да видим дали и сега ще е така.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 08 фев 2017 23:07

rhaegar написа:
rhaegar написа:Палета, Палета.............

Всеки Божи Мач.

Кучката и той да не остане по-назад :lol: :mrgreen:

Самолетчето ще отлита май скоро време от Сан Сиро :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 фев 2017 23:15

Къде да отлита, той най-малко е виновен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 фев 2017 23:41

:lol: :lol: :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 08 фев 2017 23:50

Тия от Болоня трябва да ги наредят на площада и всички да ги замерят с камъни след 7-те парцала от Наполи, сега да паднат от 9 от Милан :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 08 фев 2017 23:52

Няма такъв мач.

Само за последните два мача Донадони е за УВОЛНЕНИЕ!

Срещу Наполи защитата му беше трагедия, а тази вечер - нападанието.
Толкова сакати нападатели и крила е събрал. Само като видиш Дестро, който от 3-4 години е в такъв регрес, че наш Божи щеше да върши повече работа, да вкарва и да пее. :lol:
С двама човека повече, не само да не спечелиш, но и да не вземеш поне точка от този мач, е престъпление.

Пашалич, който беше един от най-слабите, го направиха герой. Е, основна заслуга имаше Жерар Деулофеу.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 09 фев 2017 01:50

Сезонът за Милан приключи. Какво се случва в този или онзи мач вече е без значение. За да защити името си, клубът трябва да инвестира поне 200 млн. в трансфери. Все пак, победа 9 срещу 11... говори много лошо за 11-те :lol:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 фев 2017 10:55

Защо да е приключил? Милан трябва да влезе в зона, даваща право на участие в Европа. Най-вероятно Лига Европа.
Лацио, Аталанта, Милан и Фиорентина се борят за две места.
Ако не успеят да завършат 4-ти или 5-ти, тогава ще е провал. Сигурно и Монтела ще си замине. Усилено се говори, че китайците искат Манчини, като му дадат и много пари за трансфери. Но само с пари не става. Трябва и отборът да участва в Европа, защото няма да са много големите и добри футболисти, които ще дойдат първо в Италия и после в Милан.
Едва ли някой си е мислил, че Милан в момента с тези играчи, ще се класира за ШЛ. И то при силните отбори на Ювентус, Наполи и Рома. Тази че според мен сезонът им не е свършил, а напротив - навлиза в най-важната част.

Сезонът е свършил например за отбори като Кротоне и Пескара. И Палермо.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 09 фев 2017 16:31

tevez написа:Няма такъв мач.

Само за последните два мача Донадони е за УВОЛНЕНИЕ!

Срещу Наполи защитата му беше трагедия, а тази вечер - нападанието.
Толкова сакати нападатели и крила е събрал. Само като видиш Дестро, който от 3-4 години е в такъв регрес, че наш Божи щеше да върши повече работа, да вкарва и да пее. :lol:
С двама човека повече, не само да не спечелиш, но и да не вземеш поне точка от този мач, е престъпление.

Пашалич, който беше един от най-слабите, го направиха герой. Е, основна заслуга имаше Жерар Деулофеу.

Какъв очакваш да е нападателят на отбор като Болоня?

Дестро си е един нереализирал се талант, чието място си е точно в такъв отбор, поне от показаното до този момент. Възможно е, след време, да направи поредица от няколко силни мача гарнирани с голове, като чрез тях да донесе важни точки.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 09 фев 2017 16:42

tevez написа:Усилено се говори, че китайците искат Манчини, като му дадат и много пари за трансфери.

Господ да е на помощ на Милан, ако този ни стане треньор.Лично мое мнение е, че Монтела не трябва да се пипа, но да му се даде възможност и достатъчно пари от китайските собственици сам да си направи отбора :geek: Защото сегашната ситуация е добре познатата от предните години - назначаваш нов треньор, чичо Фестър му води някви играчи, чакат го да се провали и година по- късно идва следващия. Този модел е пагубен и дуото Берлускони-Галиани е отговорно за това. Едва когато вече нямат абсолютно нищо общо с управлението на Милан, можем да чертаем някакви планове за бъдещето! ;)
Последна промяна от CSKA69 на 09 фев 2017 16:46, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Върни се в “Архив”