ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот korteneca » 21 юни 2015 12:13

Old_death написа:Много ми е интересно къде са сега " моралистите " , които бяха толкова загрижени за задълженията към НАП ? В Библията пише : " По делата ще ги познаете ! "

Ами има цяла тема cska/viewtopic.php?f=&t=192377 ама кой да види! :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 юни 2015 12:14

хаххаха още има шанс за преименуване на Литекс. хахахахаха Тия се гаврят с вас :!:

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 21 юни 2015 12:15

Абе хора, говоря на тези които иска,т аз също искам ЦСКА да си играе в А група, някой да дойде да даде 30 000 000 (минимум) само че вече 7 години така и не идва.
Всъщност вие на какво се надявате, споделете го с нас или само си искате( без да се обиждате) като циганите, които само искат, не само в ЦСКА но и в цялата държава дойде време където трябва да се прави нещо, стига с това искане
От трите варианта :
1 Обединението с Литекс - това беше най-неморалното нещо да не говорим че ГГ има 15 пъти възможност да дойде в ЦСКА
2 Мунджуковите- това е Титан 2, който не вярва да попита човек който е работил в завод (преватизиран) от тях или е имал работа с тях
3 Божков- вярно продаде 1 титла, но познавам ТЯнчев , ЕГъргоров , ГАнтонов и са ми казвали че по негово време отбора 1 стотинка не е направил задължение
Разбира се, по който и път да тръгне ЦСКА за мен ще са важни 2 неща, да има контрол над клуба от държава и общественост и престъпниците които докараха клуба да са в затвора.
Успех и само ЦСКА

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 21 юни 2015 12:16

peliforewer написа:Преспах една вечер и тогава реших да си напиша коментара,за мен това решение на феновете/защото това е било тяхно решение,Божков им е предложил и други варианти/ е неправилно и популистко.Всички тръбят как е било морално това решение,аз също държа на морала,ама извинявайте тези дето сега потриват доволно ръце,защото един голям конкурент вече няма да им мъти водата поне за три години те дали са морални.В единия клуб премиерът прати един от най-доверените си хора да се занимава с управлението му,ангажира се да му търси спонсори,заяви че това било отбора на народа,за подарените бази вече е казано много.Собственикът на другия отбор показва изключително близки връзки с властта,подариха му много печеливш бизнес,опростиха му 53 мил.лв. които беше длъжен да инвестира в БМФ/да не Ви напомням как същите тези гледат под лупа дали от ЦСКА влагат по 1,5мил.лв. на година в базите си/дариха му 6мил.лв. за трибуна,под строй почти цялото правителство барабар с премиера отидоха на крака при Домусчиев да му открият трибуната.Спомена се и от някои журналисти че забраната ЦСКА да е в Агрупа идвала от "най-горе".И феновете решиха че ние,които 23 години единствени от всички отбори плащаме наем на държавата за базите си трябва да показваме морал,виновниците за състоянието на ЦСКА имат имена и съответните органи трябва да ги разследват и им търсят отговорност,какво са виновни клуба и феновете,че разни безхаберници които станаха известни с ЦСКА го затриха.Пред кого да показваме морал пред тези форумни герои които вече цял месец ни заливат с помия и ни наричаха уроди,Франкенщайн и др.идиотщини,с вчерашното решение им сбъднахме мечтите,сега ще Ви кажа какво ще последва,ще почнат да плачат как заради задълженията на ЦСКА към НАП държавата е в криза,не заради Ковачки и Домусчиев и опростените им близо 100мил.лв.от данъци и инвестиции,не заради опростените наеми и подаряването на ст.Г.Аспарухов на ФК Левски.Не знам дали си помислихте реално какво се случи вчера,двадесетина фена решиха че най-малко 1100 дни ЦСКА няма да е там където е бил винаги и с класата си е доказал че заслужава да е сред първите в българския футбол,ако беше отпаднал защото е загубил на терена няма проблем.Не знам дали сте наясно че три години са много дълъг период от време,през това време всичко може да стане и агонията на ЦСКА да продължи ,една година в Бгрупа бих я разбрал,но да си запратиш отбора в А окръжна група не може да е желание на фен на ЦСКА,ами Вие сбъднахте мечтите на феновете на Левски,знаете ли колко възрастни цесекари ще си заминат от този свят без да видят любимия си отбор в елита на българския футбол.Идва въпроса ,а сега какво следва, ще Ви кажа аз какво ще направя,продължавам да си подкрепям ЦСКА,дано доживея да видя отново големи мачове на отбора в Европа,от днес спирам да коментирам във форумите на Гонг до тогава докато ЦСКА не влезе в професионалния футбол,нямам намерение да доставям удоволствие на разни форумни малоумници,нека си коментират сами,нямам и намерение да вдигам рейтинга на Т.Русев и В.Грънчаров,нали искаха ЦСКА в А окръжна,нека сега си търсят слушатели за Гонг и зрители за Пред банята,призовавам всички цесекари да игнорираме тези медии които бяха най-дейни в охулването на ЦСКА,да не забравим Крум Савов и компания.Да се прехвърлим да коментираме в по-умерени медии и във фейсбук.Благодаря на тези във форума с които съм спорил толкова години,извинявам се ако съм обидил някой,живи и здрави,АЗ БЯХ ДОТУК.

+
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 юни 2015 12:19

1982 написа:Кировец, гледай сега феновете на Литекс, които до онзи ден плюеха Манджуков и Инджов, сега ще ги прегърнат, само и само да стане тая врътка с Литекс. :lol: :lol:

Не е истина колко са жалки някои хорица ...

А най-смешното е, че свеждат бунта си до....присъствието на Дучето?!!!?!?!?
Вече си мисля, че е надупил жените им, та толкова ги боли.

Бил еди какъв си, ам вие какви сте бе - като видите милиончетата на Ганчев и анусите ви се разтварят?! :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2015 12:22

Моля ви, г-н Ганчев, прекръстете Литекс на ЦСКА, искаме в А група, искаме титли и купи, ние сме фенове на титлите и купите, моля ви, вие сте автентичният ЦСКА, вие сте олицетворение на армейския дух, г-н Ганчев, правим петиции, пишем декларации, моля виии .....

Моля ви и вас, г-н Инджов, извиняваме се, ако сме ви обидили с нещо.
Последна промяна от 1982 на 21 юни 2015 12:23, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 юни 2015 12:22

peliforewer написа:Преспах една вечер и тогава реших да си напиша коментара,за мен това решение на феновете/защото това е било тяхно решение,Божков им е предложил и други варианти/ е неправилно и популистко.Всички тръбят как е било морално това решение,аз също държа на морала,ама извинявайте тези дето сега потриват доволно ръце,защото един голям конкурент вече няма да им мъти водата поне за три години те дали са морални.В единия клуб премиерът прати един от най-доверените си хора да се занимава с управлението му,ангажира се да му търси спонсори,заяви че това било отбора на народа,за подарените бази вече е казано много.Собственикът на другия отбор показва изключително близки връзки с властта,подариха му много печеливш бизнес,опростиха му 53 мил.лв. които беше длъжен да инвестира в БМФ/да не Ви напомням как същите тези гледат под лупа дали от ЦСКА влагат по 1,5мил.лв. на година в базите си/дариха му 6мил.лв. за трибуна,под строй почти цялото правителство барабар с премиера отидоха на крака при Домусчиев да му открият трибуната.Спомена се и от някои журналисти че забраната ЦСКА да е в Агрупа идвала от "най-горе".И феновете решиха че ние,които 23 години единствени от всички отбори плащаме наем на държавата за базите си трябва да показваме морал,виновниците за състоянието на ЦСКА имат имена и съответните органи трябва да ги разследват и им търсят отговорност,какво са виновни клуба и феновете,че разни безхаберници които станаха известни с ЦСКА го затриха.Пред кого да показваме морал пред тези форумни герои които вече цял месец ни заливат с помия и ни наричаха уроди,Франкенщайн и др.идиотщини,с вчерашното решение им сбъднахме мечтите,сега ще Ви кажа какво ще последва,ще почнат да плачат как заради задълженията на ЦСКА към НАП държавата е в криза,не заради Ковачки и Домусчиев и опростените им близо 100мил.лв.от данъци и инвестиции,не заради опростените наеми и подаряването на ст.Г.Аспарухов на ФК Левски.Не знам дали си помислихте реално какво се случи вчера,двадесетина фена решиха че най-малко 1100 дни ЦСКА няма да е там където е бил винаги и с класата си е доказал че заслужава да е сред първите в българския футбол,ако беше отпаднал защото е загубил на терена няма проблем.Не знам дали сте наясно че три години са много дълъг период от време,през това време всичко може да стане и агонията на ЦСКА да продължи ,една година в Бгрупа бих я разбрал,но да си запратиш отбора в А окръжна група не може да е желание на фен на ЦСКА,ами Вие сбъднахте мечтите на феновете на Левски,знаете ли колко възрастни цесекари ще си заминат от този свят без да видят любимия си отбор в елита на българския футбол.Идва въпроса ,а сега какво следва, ще Ви кажа аз какво ще направя,продължавам да си подкрепям ЦСКА,дано доживея да видя отново големи мачове на отбора в Европа,от днес спирам да коментирам във форумите на Гонг до тогава докато ЦСКА не влезе в професионалния футбол,нямам намерение да доставям удоволствие на разни форумни малоумници,нека си коментират сами,нямам и намерение да вдигам рейтинга на Т.Русев и В.Грънчаров,нали искаха ЦСКА в А окръжна,нека сега си търсят слушатели за Гонг и зрители за Пред банята,призовавам всички цесекари да игнорираме тези медии които бяха най-дейни в охулването на ЦСКА,да не забравим Крум Савов и компания.Да се прехвърлим да коментираме в по-умерени медии и във фейсбук.Благодаря на тези във форума с които съм спорил толкова години,извинявам се ако съм обидил някой,живи и здрави,АЗ БЯХ ДОТУК.

Ква класа, какви 5 стотинки бе?! Ти не разбра ли, че ЦСКА има дългове 30 милиона и пътя е само един - фалит и ново дружество - доказване с чест и достойнство и минаване през долните дивизии, така както го правят в ЕВРОПА?! Да ви ****** ***** ******* !!!! Поклонници ГЛОРИХЪНТЪРИ!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 21 юни 2015 12:24

Добре си го написал , но сега ще те налазят демагозите .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 21 юни 2015 12:35

ivan56 написа:
Blue1914 написа:Това е абсолютно най-достойният начин за изграждане на ново футболно дружество. Още повече, че ще може бюджетът да се концентрира върху дългосрочни инвестиции като школа и база, които да спомогнат за по-голяма финансова самостоятелност, когато отборът влезе в професионалния футбол.

Въпрос: Върти ми се в главата, че право за участие във В-група може да бъде предоставяно от един отбор на друг, без да има нужда от сливане. Има ли такова нещо?

Има да.Във В група няма лицензи.Има право на участие.

Нов клуб няма право на участие различно от най-ниското ниво-А окръжна!Включително и ЦСКА-Литекс.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2015 12:37

Кировец написа:
ЦСКА мястото било в А група - абе олигофрени скапани, тва по кой закон на вселената е?! Значи може европейски клубове да фалират и да формурат нови дружества в ниски дивизии, а ЦСКА единствен трябва все от А група да започва?!

Рейнджърс, дето е 50 пъти шампион на Шотландия, има и евротрофей, много повече фенове от ЦСКА, може да тръгне от дъното и да си извърви пътя, а не да прекръсти Абърдийн, да речем, но ЦСКА не може ..... това нямало да е ЦСКА, само прекръстен Литекс ще е "истинският ЦСКА".

Болни мозъци. Фенове на титли и купи. И на ловешки мутри.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”