Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За или против сливането между ЦСКА и Литекс?

За
109
32%
Против
232
68%

Общо гласове: 341

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Мнениеот 1palq4o1 » 25 май 2015 09:27

russia написа:
Kris_men2000 написа:В неделя на армията ще играят дерби Осъм София и Литекс Ловеч с общ президент Гриша Ганчев.няма такъв смях и такъв позор във футболният свят.футбола в България отдавна загина.Да живее Осъм -Ловеч - София.Този отбор е нещо като отборчето на Дражев.Черноморец-Бургас- София.ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-НЯМА ТАКЪВ ПОЗОР И ГАВРА С НИТО ЕДИН ОТБОР В СВЕТА.

Ей тука много се смях :lol: :lol: :lol:
И представи си един такъв отбор плющи подуенските крави за 102 годишнината им! Очи големи, влажни... Изображение

Изображение
korteneca написа:"Цесекарите", които ще подкрепят новия отбор ще бъдат здраво подигравани навсякъде от всички фенове. Колкото и да припознаят новия отбор, всички дори и те самите ще знаят истината, че това не е ЦСКА. 8-)

Колко време?

Може и да ни плющите, ама ще трябва да ни изчаката да дойдем и ние в "А" окръжна...
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 25 май 2015 09:36

100 % ЗА !
Щом сините и другите са така активни в тази тема, значи това е правилният път. ;)
Последна промяна от MASTER_COOL на 25 май 2015 09:36, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 25 май 2015 09:36

Е,то беше ясно,само дете се изнервих излишно,че дори се коментира това.Ако трябва да бъдем честни Гриша Ганчев до този момент е единственият,който успява правилно да развива школата си,да изкарва и продава играчи,вече не му е мерак да се бори за титлата,а и в общи линии в тази посока мениджмънта на Литекс през години беше много по-слаб от този на Лудогорец,говорим за мениджмънта на ПМО.Заслужава уважение,че благодарение на него има някакви проблясъци на млади футболисти,с много малки изключения като Чочев например,той да не участва.Но сливане с Литекс,това е мъртвилото на ЦСКА,просто няма база за сравнение между ЦСКА,Локо Пд и Берое,а и над 60-70 процента от феновете ще са против това,въпреки че е ясно с какви пари ще разполагаме,пътя на ЦСКА е коренно различен,а Гриша Ганчев ако иска да помага,нека дойде в новото дружество,което може да играе и в А група.Поправете ме ако греша,не съм информиран,но Стяуа,след като им взеха името,дали не са направили ново дружество,с което сега играят в първенството?

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 25 май 2015 09:45

Всъщност нищо чудно да се окаже игра между Ганчев и Лупи,защото те отдавна са заровили томахавките.Игра дотолкова,колкото да вкарва напрежение у новите и у феновете,че едва ли не ето има и други варианти.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 25 май 2015 09:46

ТАка като гледам как се развиват нещата с лицензите и сливания(вливания),абе Черно Море взеха ли лиценз за ЕКТ,че май те ще запълнят квотата,независимо дали ще вземат купата или не!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 май 2015 09:48

W84me написа:
Red joker написа:Това сливане дори и да е възможно теоритически, ще се случи,колкото се случи и предният път ;) Мислите ли ,че Тиквата ще позволи зад ЦСКА да застане многомилионна корпорация,която да изстреля отбора в Космоса,а неговото тимче да продължи да крета немило-недраго във втората шестица,ако не и по -надолу :idea: ;)

Дишай ве мой, колкото Литекс се изтреля в Космоса, толкова и вие ще се изтреляте. :mrgreen:

Не смятам да си хабя „мастилото“ за тебе,но поне се научи на правопис ;) :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 май 2015 09:50

И какво сега? Нов футболен УРОД ли ще гледаме на футболната карта? Ще се опитат да убедят всички, че УРОДЪТ е ЦСКА ли? Че ще трябва да му запишем титлите и Купите ли? И не е ли това един ГНУСЕН ОПИТ за прикриване на дълговете по този начин? А? За мен ситуацията е:
- Преписват всички активи на УРОДА....но тогава преписват и пасивите! Т.е. ако си искат титлите и купите поемат и дълговете! Няма такива пед*лски измъквания!
- ново АД - старт от А окръжна

И като цяло - не забрани ли БФС тези неща? Изобщо - докога ще гледаме извращаване на правилници, намиране на не знам си какви и колко вратички? Няма ли най-накрая да се каже СТИГА?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 25 май 2015 09:52

Няма такъв срам! Цялото им съществуване на тия е обагрено с всевъзможни "вратички", заобикалящи властта - от както се пръкнаха, явно до наши дни. Кой би припознал своя червен отбор след евентуалното сливане, преименуване и бла бла?
Едва ли има много желаещи за този предстоящ гаф и от феновете на червения отбор.. обаче вероятно гледам през призмата на левскар, което е много различно от гл.т. на морал, чест и достойнство!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 май 2015 09:55

Класиране в А група към момента:
1.Лудогорец-отбор създаден през 2010г(може и да греша с година две),играещ в Разград празнуващ 70-тата си годишнина!Всички в Разград го имат за правоприемник на първия отбор :shock: !
2.Берое-отбор влязъл в А група преди ..... години като отбора спечелил правото е Олимпик Галата/Тетевен.Припознат от всички в Стара загора за носител на всички исторически победи!
3.Литекс-там са си наследник на Осъм,така че всичко изглежда наред!
4.Локомотив София-също не знам за сливания,това си е оригиналния Локомотив,но без лиценз вече!
5.ЦСКА
6.Ботев Пловдив-отбор обединил се с Металик Сопот ,за да прецака собственика си и търсейки по-добро бъдеще!
7.Левски-там ако е ставало нещо е станало още 1992г(някъде) имам предвид Кучето!Явно БотевЪта схема е приложена много по-рано :lol: !
8.Черно море-всичко си е ОК там или аз съм пропуснал нещо през годините.
9.Славия-същото като ЧМ
10.Локо Пловдив-отбара започва съществуването си след като Велбъжд Кюстендил се премести в Пловдив,същото като Берое!
11.Марек-едва ли някой знае кой по ред е тоя Марек-знае се само,че и той ще приключи с профи футбола и няма да се платят нещата към НАП ;)
12.Хасково-същото като Марек.
Та,да кажа,че не съм имал против(лично аз) в нито едно от тия неща.Даже се кефих като идваха отбори като Берое и Локо,а и Ботев-като се завръщаха в А група и очаквах мачовете с тях!Радвах се,че ще има силни отбори със силни публики!Не казвам,че някой трябва да споделя моето мнение и да приема евентуално сливане с Литекс!
Сега обаче като е вариант пред моя отбор,още не знам как ще реагирам ако това стане.
Личните ми изводи са ,че трябва да се поеме по някаква посока в Българския футбол и да не продължава така.Вариантите които се сещам са два:
1.Минава се на полуаматьорски принцип и за издържане на клуб не се налага да се инвестират милиони.
2.Търсят се гаранции преди сезона,че отборите имат финансови възможности за цялото първенство!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 25 май 2015 09:57

ахаахаааа ЦСКА Ловеч май ще съществува съвсем скоро и феновете щели да го припознаят хахахах.Надявам се левскарите да скъсат от подигравки и гаври това недоразумение . :cool: ЦСКА София умря ,да живее ЦСКА Ловеч с ударното дуо в атака Йонсен и Милчо Ангелов :cool:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”