Класиране в А група към момента:
1.Лудогорец-отбор създаден през 2010г(може и да греша с година две),играещ в Разград празнуващ 70-тата си годишнина!Всички в Разград го имат за правоприемник на първия отбор

!
2.Берое-отбор влязъл в А група преди ..... години като отбора спечелил правото е Олимпик Галата/Тетевен.Припознат от всички в Стара загора за носител на всички исторически победи!
3.Литекс-там са си наследник на Осъм,така че всичко изглежда наред!
4.Локомотив София-също не знам за сливания,това си е оригиналния Локомотив,но без лиценз вече!
5.ЦСКА
6.Ботев Пловдив-отбор обединил се с Металик Сопот ,за да прецака собственика си и търсейки по-добро бъдеще!
7.Левски-там ако е ставало нещо е станало още 1992г(някъде) имам предвид Кучето!Явно БотевЪта схема е приложена много по-рано

!
8.Черно море-всичко си е ОК там или аз съм пропуснал нещо през годините.
9.Славия-същото като ЧМ
10.Локо Пловдив-отбара започва съществуването си след като Велбъжд Кюстендил се премести в Пловдив,същото като Берое!
11.Марек-едва ли някой знае кой по ред е тоя Марек-знае се само,че и той ще приключи с профи футбола и няма да се платят нещата към НАП
12.Хасково-същото като Марек.
Та,да кажа,че не съм имал против(лично аз) в нито едно от тия неща.Даже се кефих като идваха отбори като Берое и Локо,а и Ботев-като се завръщаха в А група и очаквах мачовете с тях!Радвах се,че ще има силни отбори със силни публики!Не казвам,че някой трябва да споделя моето мнение и да приема евентуално сливане с Литекс!
Сега обаче като е вариант пред моя отбор,още не знам как ще реагирам ако това стане.
Личните ми изводи са ,че трябва да се поеме по някаква посока в Българския футбол и да не продължава така.Вариантите които се сещам са два:
1.Минава се на полуаматьорски принцип и за издържане на клуб не се налага да се инвестират милиони.
2.Търсят се гаранции преди сезона,че отборите имат финансови възможности за цялото първенство!