Шампионска Лига - 2014/15
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- dreben23
- Контакти:
Re: Шампионска Лига - 2014/15
Пак говорите против Арсенал, но Арсенал си има и резерви!
Минимум сме на полуфинал според мен при такива левашки отбори дето се класираха. 
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Кой говори против Арсенал, я цитирай.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Монако 4 вкарани и 1 допуснат гол ..печелят 1място в своята група
Пичове 
Очаквано Базел се справи с Ливърпулл за мен. Хубавите мачове са днес Барселона - ПСЖ и Рома - Ман. Сити.
Сити ще са без Агуеро който е виновен на 70 %-та за възхода им последния месец, вкара невероятни голове и едва ли не сам носеше победите,
без него Сити никак не са фаворити с/у Рома!!!
Има интрига и в групата на Чесли където освен англичаните които са сигурен 1-ви, другите 3 отбора имат за какво да играят.
Спортинг и Шалке за 1/8 финал в ШЛ а Марибор ако бие Шалке пък ги праща последни в групата и продължава в ЛЕ.
По принцип Моу не би ме изненадал да пусне основно резерви но дали Спортинг може да бие дори резервите на Челси в Лондон?
Сити ще са без Агуеро който е виновен на 70 %-та за възхода им последния месец, вкара невероятни голове и едва ли не сам носеше победите,
без него Сити никак не са фаворити с/у Рома!!!
Има интрига и в групата на Чесли където освен англичаните които са сигурен 1-ви, другите 3 отбора имат за какво да играят.
Спортинг и Шалке за 1/8 финал в ШЛ а Марибор ако бие Шалке пък ги праща последни в групата и продължава в ЛЕ.
По принцип Моу не би ме изненадал да пусне основно резерви но дали Спортинг може да бие дори резервите на Челси в Лондон?
- dreben23
- Контакти:
rhaegar написа:Кой говори против Арсенал, я цитирай.
Цитирайте се сами. Много добре знам кави тъмни мисли витаят в главите ви. Няма проблем, Арсенал и без тва играе в уредени мачове непрекъснато- това подобие на отбор не е моят Арсенал, плюйте заслужават си го, вчера дори спрях мача в 20 минута, никога не бях правил подобно нещо досега- ей така без да ми мигне окото им бих дузпата!
Мразя и ми писна да гледам уредени мачове, още повече с участието на моите отбори, а в Арсенал взеха да стават прекалено много напоследък! Трудно може някой да ме заблуди, бил то и мой отбор!
Първо беше Валенсия, после ЦСКА, Арсенал вече ми дойде в повече и те го отнесоха!
Омръзнаха ми и споровете, така че не се хабете- очите не ме лъжат никога!
Рамзи с два гола и асистенция, айде стига манипулации- той нито за евроквалификациите направи такова нещо, нито за първенство, ей ся изведнъж в Шампионска лига, глупости!
***САМО ЦСКА!***
Успех на Рома и Марибор днес 
dreben23 написа:rhaegar написа:Кой говори против Арсенал, я цитирай.
Цитирайте се сами. Много добре знам кави тъмни мисли витаят в главите ви. Няма проблем, Арсенал и без тва играе в уредени мачове непрекъснато- това подобие на отбор не е моят Арсенал, плюйте заслужават си го, вчера дори спрях мача в 20 минута, никога не бях правил подобно нещо досега- ей така без да ми мигне окото им бих дузпата!![]()
Мразя и ми писна да гледам уредени мачове, още повече с участието на моите отбори, а в Арсенал взеха да стават прекалено много напоследък! Трудно може някой да ме заблуди, бил то и мой отбор!![]()
![]()
Първо беше Валенсия, после ЦСКА, Арсенал вече ми дойде в повече и те го отнесоха!![]()
Омръзнаха ми и споровете, така че не се хабете- очите не ме лъжат никога!![]()
Рамзи с два гола и асистенция, айде стига манипулации- той нито за евроквалификациите направи такова нещо, нито за първенство, ей ся изведнъж в Шампионска лига, глупости!
Значи, ти или трябва да спреш да гледаш футбол, или да спреш да мислиш конспирациите, съвсем сериозно ти говоря.

- Santiago Munezz
- Контакти:
Момчето гледа по три мача едновременно,по минимум 6 мача на ден,прекалено навътре е в нещата. 
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Santiago Munezz написа:Момчето гледа по три мача едновременно,по минимум 6 мача на ден,прекалено навътре е в нещата.
Too deep into the Matrix