100 Годишнината на ПФК "Левски" София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 100 Годишнината на ПФК "Левски" София
Викаш друго си е оная куче марка Легеа 

flo написа:Викаш друго си е оная куче марка Легеа
Не,въобще не казвам това.На едно ниво са с Joma!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Айде да си говорим честно! В България нито една марка за спортна екипировка няма да спечели от това, че даден гранд се облича с нея. Количеството фланелки, които се продават, е твърде малко. Ето ще кажа, че и аз не съм си взел от тениските на ЛЕВСКИ на Пума. Последната фланелка на ЛЕВСКИ, която си купих, бе на Найк (една тренировъчна и една за официалните срещи). Като ходя на стадиона виждам повече хора с фланелки на Nike и Uhlsport, а не такива с фланелки на Puma. Ако компанията е преценила, че инвестира дадени средства в отбор, от който не печели, то логично да се оттегли. Да предположим и нещо друго: Пума са предоставяли пълна екипировка на ЛЕВСКИ и това е бил договорът. Joma настъпват на пазара и освен всичко друго (пълна екипировка за цял сезон) предлагат и някакви пари за това, че ЛЕВСКИ ги рекламира. Ето как само това, че дадена марка ти предлага всичко останало + пари може да се окаже причина да ги предпочетеш.
П.П. Не съм започнат как стоят нещата в договорите с тези марки. Може и отборите да си купуват екипировка, нямам идея. Просто давам един прост пример. ЛЕВСКИ и ЦСКА не са цъфнали и дори малка сума пари може да ги изкуши да сменят екипировката с по-неизвестна марка за спортна екипировка.

П.П. Не съм започнат как стоят нещата в договорите с тези марки. Може и отборите да си купуват екипировка, нямам идея. Просто давам един прост пример. ЛЕВСКИ и ЦСКА не са цъфнали и дори малка сума пари може да ги изкуши да сменят екипировката с по-неизвестна марка за спортна екипировка.
И Валенсия сигурно западат, щом играят с тия боклуци - Joma!
Логиката на червените просто е желязна! Екипа не играе на терена, дреме ми каква марка ще е, щом е красиво направен. Ако искат може да играят с Бургелоф даже.

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- modor
- Контакти:
niki87 написа:http://fond100.com/forum-10000lv
Супер!

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Пуснаха ли в продажба билетите за юбилея?
- modor
- Контакти:
MuFc1878 написа:Пуснаха ли в продажба билетите за юбилея?
На 15-ти

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:MuFc1878 написа:Пуснаха ли в продажба билетите за юбилея?
На 15-ти
Пак добре, 8 дена преди празника

MuFc1878 написа:Пак добре, 8 дена преди празникаОбаче си мисля, че ще има не повече от 10 000 зрители
10 000 извън стадиона? Толкова г/д билета очаквам да се изкупят... само на 15 май...

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]