ЦСКА - Левски - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

d.milanov
Контакти:

Re: ЦСКА - Левски | 15.03.2014г. / 16:15

Мнениеот d.milanov » 16 мар 2014 15:05

валкареджио написа:
d.milanov написа:А бре вие вчера бяхте ли на стадиона? Двата отбора бяха горе-долу на едно ниво. Ако трябваше да направите нещо смислено в тоя мач, то трябваше да стане първото полувреме. Тогава вятъра духаше във ваша полза и слънцето грееше срещу нас. Затова и вие не можахте да направите нищо през второто(сигурно два-три пъти минахте центъра). Ама то трябва и акъл и треньор да го осъзнае и използва. После, без Гаджев СТЕ ЗА НИКЪДЕ! Единствения ви комбинативен футболист, играещ с главата си. А само плюете по него. Пелето и той резерва, един от малко класните играчи в първенството, НО НЕ КАТО ЗАЩИТНИК. Естествено и по него плюете. Пламен Крумов - резерва, ударили го в главата, ами то Чех колко години играе с "каска". Без тия тримата сте за никъде. Да можеше да са при нас, щяхме да мачкаме, ама вие САМО ПЛЮЕТЕ. А да и Генков - с класи над Божинов(него плюехте ли го).
ПС: Вчера бях в сектор А, откъм сектор Б, няколко ракети паднаха при нас, които хвърлихте. В сектора имаше и деца, но като си олигофрен няма как да разбереш какво трябва да е поведението ти. Така, че вие най-елементарни неща не можете да проумеете(като това да не стане някоя трагедия) , а сте взели да правите разбор кой какво играе, кой трябва да си тръгва и т.н. (Естествено не всички сте такива, но за жалост тия с умствените отклонения са представителната ви извадка.)

а така щом си бил в сектор "А" ,ти вика ли
кзл?и в другата песен както се пее "смърт на Левски се мълви"
не те ли е срам от тези думи?ти си олигофрена.

Братле, аз за курове и смърт не пея и не споменавам(че не се знае какво ще дойде на главата ти). Естествено, не те карам да ми вярваш. Предполагам, а и от думите ти разбирам, че щом съм от ЦСКА, по подразбиране съм враг. Не е така и трябва да го разбереш. Ще ти повторя, от вас не ми харесват само агресивните(тези които нямат държане на нормални хора), срещу останалите нямам нищо против. Написал съм си мнението за отбора ви и за вашето отношение към него. Също и за пироманите ви.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 16 мар 2014 15:27

AN71 написа:
zlobul написа:Сега ще нагласят последното дерби за победа на Левски и така всички ще са доволни . Червените - за 3- победи , а ние с 1 такава + отстраняване за купата.

ПС: Някой пак може да ме обвини в конспиративно мислене , но последните мачове миришат отвсякъде. Само за вчерашния:

1- Странна контузия на Николери
2-Странно отиграване на Бастош ... ритна топката към публиката вместо да препарира вратаря.
3-гола на цска е меко казано подарък (първо вратаря тръгна да излиза , после се връща , а цска имат двама високи футболисти -Крачунов и Менди -ТЯХ АКО НЕ ПАЗИШ ПРИ ЦЕНТРИРАНЕ „ КОЙ ДРУГ ? )

Съгласен съм почти с всичко само да не беше тая 93 мин. Ако е имало нещо не мислиш ли, че трябваше да е в 90-те мин.

4-ма човека на първа греда (+ този , който е застанал плътно до нея), докато пред вратаря няма абсолютно никой. Туре тръгва да опазва Крачунов и в един момент спира ....Макриев си е спокоен зрител на случващото се , даже и не прави опит да помръдне. Накрая двама от цска сами срещу Блажевич . Странно но факт.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 мар 2014 16:23

Само мога да кажа: Сухия вън! Ейййй Богууу, вадиш крило за защитник, майкооо, пусни Генков, бе, под седмо място няма как да паднеш. След 60' си изкашляха дробовете, омг.. Поне след мача имаше Оставка и ку*во Батков.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 мар 2014 16:37

ralka_levskarka написа:Само мога да кажа: Сухия вън! Ейййй Богууу, вадиш крило за защитник, майкооо, пусни Генков, бе, под седмо място няма как да паднеш. След 60' си изкашляха дробовете, омг.. Поне след мача имаше Оставка и ку*во Батков.

Спокойно Рали, идва първо число и бай Тодар ща плати отново на ултрасите, тогава ще останат само феновете които да искат оставка. Тия са левскари точно колкото и волен е патриот, т.е. за пред хората. После идва лапането покрай дпс и бутка и се вижда кой какъв е. На дпс им трябва гласът на волен и той им услужи, на бутка и трябва легитимизация от феновете на Левски и ултрасите веднага са насреща

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 16 мар 2014 17:10

Само малоумник може да се зарадва на евентуално връщане на Гонзо в Левски ! Два мача некъв психологически ефект и после пак същото.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 16 мар 2014 18:55

zlobul написа:
AN71 написа:
zlobul написа:Сега ще нагласят последното дерби за победа на Левски и така всички ще са доволни . Червените - за 3- победи , а ние с 1 такава + отстраняване за купата.

ПС: Някой пак може да ме обвини в конспиративно мислене , но последните мачове миришат отвсякъде. Само за вчерашния:

2-Странно отиграване на Бастош ... ритна топката към публиката вместо да препарира вратаря.
3-гола на цска е меко казано подарък (първо вратаря тръгна да излиза , после се връща , а цска имат двама високи футболисти -Крачунов и Менди -ТЯХ АКО НЕ ПАЗИШ ПРИ ЦЕНТРИРАНЕ „ КОЙ ДРУГ ? )

Съгласен съм почти с всичко само да не беше тая 93 мин. Ако е имало нещо не мислиш ли, че трябваше да е в 90-те мин.

4-ма човека на първа греда (+ този , който е застанал плътно до нея), докато пред вратаря няма абсолютно никой. Туре тръгва да опазва Крачунов и в един момент спира ....Макриев си е спокоен зрител на случващото се , даже и не прави опит да помръдне. Накрая двама от цска сами срещу Блажевич . Странно но факт.

Стига с тези теории. Грешка + грешка на вратаря, да не кажа, че вината е основно негова. Точно, защото пред него няма никой е длъжен да вземе тази топка, а не да се връща назад. Все пак е на границата на малкото наказателно, а той е 2 метра дръгел :lol: Направи ми впечатление, че да тръгне и да се върне пък е доста често явление, което е голяма грешка. Тръгнеш ли тръгваш, ако не по-добре не тръгвай да излизаш. И Илиев има такъв проблем, но той пък почти никога не излиза. Този слаб ЦСКА да не може да бъде победен и то не в 1 мач, говори колко силен е отбора. Кондиционна подготовка е коментирана 1000 пъти. А наставления да се играе на центрирания от аута е голям стил на игра :lol: Ако бяха вкарали гол по-рано, може би отново отбора щеше да спре да спазва тактическите указания и щяха да обърнат мача :lol: Въпреки, че желание не видях за победа цял мач :(

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 16 мар 2014 18:56

zlobul написа:Само малоумник може да се зарадва на евентуално връщане на Гонзо в Левски ! Два мача некъв психологически ефект и после пак същото.

Гонзо какво ще направи като игра. Все едно не е бил толкова време начело, а играта беше мале, мале.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 16 мар 2014 19:30

trex написа:
zlobul написа:Само малоумник може да се зарадва на евентуално връщане на Гонзо в Левски ! Два мача некъв психологически ефект и после пак същото.

Гонзо какво ще направи като игра. Все едно не е бил толкова време начело, а играта беше мале, мале.

тия ще откажат и най верните фенове да ходят на мач.
леле мале

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 16 мар 2014 19:57

zlobul написа:
AN71 написа:

пич, просто сте слаби, няма конспирации. като ви бием и в следващия мач ще го проумееш.
единствената конспирация, която може да се забележи, е страното поведение на страничните съдии във всичките ви 5 пролетни мача досега да вдигат или не вдигат засади винаги в полза на левски- най-фрапнтните случаи са гола на Макриев срещу Славия (2 метра засада, само страничния не я видя), вчера спряната голова атака на Бадема и в сряда спрени две 100 %-и атаки на Ботев, но има и други примери.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 мар 2014 19:58

Не си мислете, че вие сте много силни. Не искам да се заяждам, ама за втори пореден път дербито приличаше на селски мач, ако може да се нарече дерби.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”