валкареджио написа:d.milanov написа:А бре вие вчера бяхте ли на стадиона? Двата отбора бяха горе-долу на едно ниво. Ако трябваше да направите нещо смислено в тоя мач, то трябваше да стане първото полувреме. Тогава вятъра духаше във ваша полза и слънцето грееше срещу нас. Затова и вие не можахте да направите нищо през второто(сигурно два-три пъти минахте центъра). Ама то трябва и акъл и треньор да го осъзнае и използва. После, без Гаджев СТЕ ЗА НИКЪДЕ! Единствения ви комбинативен футболист, играещ с главата си. А само плюете по него. Пелето и той резерва, един от малко класните играчи в първенството, НО НЕ КАТО ЗАЩИТНИК. Естествено и по него плюете. Пламен Крумов - резерва, ударили го в главата, ами то Чех колко години играе с "каска". Без тия тримата сте за никъде. Да можеше да са при нас, щяхме да мачкаме, ама вие САМО ПЛЮЕТЕ. А да и Генков - с класи над Божинов(него плюехте ли го).
ПС: Вчера бях в сектор А, откъм сектор Б, няколко ракети паднаха при нас, които хвърлихте. В сектора имаше и деца, но като си олигофрен няма как да разбереш какво трябва да е поведението ти. Така, че вие най-елементарни неща не можете да проумеете(като това да не стане някоя трагедия) , а сте взели да правите разбор кой какво играе, кой трябва да си тръгва и т.н. (Естествено не всички сте такива, но за жалост тия с умствените отклонения са представителната ви извадка.)
а така щом си бил в сектор "А" ,ти вика ли
кзл?и в другата песен както се пее "смърт на Левски се мълви"
не те ли е срам от тези думи?ти си олигофрена.
Братле, аз за курове и смърт не пея и не споменавам(че не се знае какво ще дойде на главата ти). Естествено, не те карам да ми вярваш. Предполагам, а и от думите ти разбирам, че щом съм от ЦСКА, по подразбиране съм враг. Не е така и трябва да го разбереш. Ще ти повторя, от вас не ми харесват само агресивните(тези които нямат държане на нормални хора), срещу останалите нямам нищо против. Написал съм си мнението за отбора ви и за вашето отношение към него. Също и за пироманите ви.