19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Изход от мача:

Анкетата завърши на 20 дек 2013 08:35

Победа за Левски
91
74%
Равенство
12
10%
Победа за ЦСКА
20
16%

Общо гласове: 123

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: 19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Мнениеот Stahlgewitter » 20 дек 2013 19:38

metodito написа:Странен ми е на мен този про-комсомолски оптимизъм и самозалъгваме.

Били сме ги били? Момчетата, 0-0 завърши мача.

Физически издържали. Че те и двата отбора играха по 20 мин. от всяко от полувремената. Аз и толкова няма да издържа да тичам, ма и не ми плащат за тва.

Има и други неща, дето в миналите страници не може някой да не е споменал. Хайде да не ставаме като по-голяма част от червените другари, дето виждат в Томов спасител, а в един непристоен и низък човек като Стойчо светец и най-великият им треньор, опозорил България - като национален селекционер в Чехия и като треньор на ЦСКА , загубил от турците по такъв начин...

Стига бе приятелю.Бихме нали това е важното.Как е станало,кой как се мърдосвал,кой как незнаел къде е,как нямало гол 300 мин не е важно.Победата си е победа.Както написах по-рано радвайте се.Не е малко.
П.П. Синчец,в един друг форум има много по-як клип със същата дузпа:)
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 дек 2013 19:45

metodito написа:Странен ми е на мен този про-комсомолски оптимизъм и самозалъгваме.

Физически издържали. Че те и двата отбора играха по 20 мин. от всяко от полувремената. Аз и толкова няма да издържа да тичам, ма и не ми плащат за тва.

Има и други неща, дето в миналите страници не може някой да не е споменал. Хайде да не ставаме като по-голяма част от червените другари, дето виждат в Томов спасител, а в един непристоен и низък човек като Стойчо светец и най-великият им треньор, опозорил България - като национален селекционер в Чехия и като треньор на ЦСКА , загубил от турците по такъв начин...

Първо, мачът се води така: Левски-ЦСКА 7:6(дузпи), (0-0,0-0).Ти по почина на Йешич може и да не считаш това за победа, но то си е победа по всички правила. Питай Ман Ю и Челси, дето с такава непобеда вдигнаха оная голямата купа!
Колкото до играта ни, тук последните месеци им сипахме тонове помия, в повечето случаи-основателно! Сега, когато стигнахме 3 място и елиминирахме червените , точно преди празниците да сипваме още е несериозно. А ако си беше направил труд да идеш на стадиона вчера, когато при нула градуса и пронизващата влага ти се смръзват краката въпреки термочорапите, и си духаш три часа на ръцете да ги стоплиш малко- а долу играят твоите, можеше и да е малко по-различно виждането. Както и да е. Имам чувството, че един контингент тука искаше да паднем снощи, та да им е добре... Не стана.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 20 дек 2013 19:57

Да, тези, които не са били на мача, много да не се обясняват! Егати клинча, но победата ни сгря.
Сега ще си хапнем с удоволствие свинско по празниците! :mrgreen: ;)
Изображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 20 дек 2013 20:06

Ако трябва да съм точен към 16.00 беше хубаво времето.На седалките около мен имаше малки локвички.По-късно като стана тъмно си беше чист лед.По едно време не знаех студено ли е или топло.И след спасяването на Пацо и дузпата на Дъстли студеното изчезна.Сякаш изгря слънце и някакси се затоплих та чак прегрях.Колкото и да ми говорите колко слаб бил мача за мен си беше приключение.Изживях си нещата изцяло даже в повече.На 37 съм и някои работи ми идват в повече.Изгледах всички дузпи със сърце изпълнено с вяра.Псувах Бру до девето коляно и се радвах на Пацо.Имаше страшно много хора около мен,които не смееха да погледнат към стадиона по време на дузпите.И все пак спечелихме.Победата е много по-сладка,когато си част от нея.
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 дек 2013 20:32

Stahlgewitter написа:Ако трябва да съм точен към 16.00 беше хубаво времето.На седалките около мен имаше малки локвички.По-късно като стана тъмно си беше чист лед.По едно време не знаех студено ли е или топло.И след спасяването на Пацо и дузпата на Дъстли студеното изчезна.Сякаш изгря слънце и някакси се затоплих та чак прегрях.Колкото и да ми говорите колко слаб бил мача за мен си беше приключение.Изживях си нещата изцяло даже в повече.На 37 съм и някои работи ми идват в повече.Изгледах всички дузпи със сърце изпълнено с вяра.Псувах Бру до девето коляно и се радвах на Пацо.Имаше страшно много хора около мен,които не смееха да погледнат към стадиона по време на дузпите.И все пак спечелихме.Победата е много по-сладка,когато си част от нея.

И аз не ги гледах. Бях с гръб. След незнам вече колко поредни отпадания с дузпи, и като знаех Пацо колко такива е хванал, хич не бях ентусиаст. От друга страна пък логиката сочеше, че щом толкова драпаме за тях, значи сме подготвени. Само поглеждах кой от нашите отива да бие. На Перез и Димов поизтръпнах, но те се справиха момчетата. На Бру очаквах големия рев, то пък изреваха ония отсреща-много кофти момент. Когато Дъстли тръгна, вече бях сигурен. Ревът беше въпрос на секунди. :)

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 20 дек 2013 20:51

Понякога не ме интересува какъв е футбола , кой играл и кой не . Вчера си направих кефа на стадиона и след това празнувах до сутринта . В момента почти не мога да говоря защото гласът ми е прегракнал , но какво от това .

ПС: С тези футболисти никой не е очаквал да разгромим цска , така че Благодарско на момчетата , че съумяха да направят така че хиляди левскари да излязат усмихнати от стадиона . Веселба имаше и докато ни пуснат ченгетата от стадиона , веселба имаше и в метрото , веселба имаше и докато разпивахме на маса .
Ония мое да си мрънкат за дузпи , за марсианците , които им отнели победата , но само ще кажа , че съдията беше безобразен в мача .Всеки допир се свиреше нарушение в полза на приятелките .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 дек 2013 20:57

zlobul написа:Понякога не ме интересува какъв е футбола , кой играл и кой не . Вчера си направих кефа на стадиона и след това празнувах до сутринта . В момента почти не мога да говоря защото гласът ми е прегракнал , но какво от това .

ПС: С тези футболисти никой не е очаквал да разгромим цска , така че Благодарско на момчетата , че съумяха да направят така че хиляди левскари да излязат усмихнати от стадиона . Веселба имаше и докато ни пуснат ченгетата от стадиона , веселба имаше и в метрото , веселба имаше и докато разпивахме на маса .
Ония мое да си мрънкат за дузпи , за марсианците , които им отнели победата , но само ще кажа , че съдията беше безобразен в мача .Всеки допир се свиреше нарушение в полза на приятелките .

Така е. Те малко ни държаха полицаите, кат ни пуснаха след 10 минути си бях вкъщи, а греяното вино го бях поръчал по телефона! И се потретвам-малко жал ми стана за ония отсреща, дето мръзнаха и те...

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 дек 2013 20:57

Виж са аз виждам нещата така: мача за купата беше срещу отбор, който в шампионатния сблъсък ни отнесе като арменец двулевка. В реванша дори 1 гол щеше да ни направи задачката почти непосилна, по мое мнение ако беше паднал второто полувреме или в продълженията - направо невъзможна (с оглед на формалното домакинство).

Въобще не отричам, че ЦСКА имаше повече положения и можеха да вкарат поне 1 гол, който да направи нещата горе-долу ясни.

Затова съм доволен, че отбора издрапа до дузпите, защото там нещата са 50 на 50 като цяло. Не звучи много добре, но това са реалностите, а във футбола го има и тоя момент. Факт е, че Левски продължава за купата а един от кандидатите напуска турнира окончателно.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 дек 2013 21:19

zlobul написа:ПС: С тези футболисти никой не е очаквал да разгромим цска

Отстранихте и продължавате напред, но как реши, че сте ги разгромили ми е много интересно.
Незабравяй, че този резултат не е плод на игра, а на наказателни удари.
В игрово отношение мача беше тотална боза и за първи път ми се случва на мач Левски и ЦСКА да спра телевизора и да изляза на кафе, за неутралния зрител гледането на този мач беше равно на мъчение.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 дек 2013 21:23

Живко6461 написа:Честита победа на всички левакари!
Победите над ЦСКА имат по-висока стойност. Особено когато сме отбелязали 7 гола.
Освен празник победата трябва да предизвика и много размисли.

Какви 7 гола бе, вие 300 минути гол нямате, че и положенията ви се броят на пръстите на едната ръка.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”