Спукаха топката от ритане, но градските явно бяха дошли за 0:0, както винаги.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sandi74 на 19 Юли 2013 20:44
Слаб мач.Много брак и от двата отбора.Черно море ще бере много ядове и през този шампионат.Отново ще се борят за оставане в групата
Не живея там, но не изключвам възможността това да се случи. Както вече казах, някои хора имате крайно дебилна представа за това какъв град е Стара Загора.helemong написа:Варненка преместила се да живее в Ст.Загора??? Каква е тази гавра която е направил живота? Предполагам е отмъщение затова,че си от Левски.Успех срещу Лудогорец.
Laetitia написа:Покрай мача се присетих за на Гацо Бацов лафчето: "Първото полувреме отблъскваме атаките на съперника, през второто тръгваме в атака, а головете са грижа на другия отбор".![]()
Спукаха топката от ритане, но градските явно бяха дошли за 0:0, както винаги.
Ти си доста злобно човече. Ще пиша там, където аз реша, а освен това далеч не си ти човекът който ще ми казва дали съм далеч от футбола, който е важна част от живота ми от 11-годишна.зеления написа:С това си изказване доказа за сетен път, че си много далеч от футбола. Между другото теб ще те запомним с "великата" ти любовна история. Що не пишеш в бг мамата или какъвто и да е друг любовен сайт? Все пак това е футболен форум!
Ако си поне малко в час нямаше да ръсиш глупост след глупост! Как да играем за нещо повече от равен при положение, че и двамата ни супер офанзивни футболисти са контузени - капитана Жоро Илиев и Стенли Окоро? Все пак не сме Барса, че да разполагаме с 44 елитни заместника.
Черно море играе грозен футбол, акомпаниран от катърски ритници и як бетон отзад. При това тенденцията не е отсега. Ти продължавай да си лаеш, ама на стадиона тая вечер феновете ви можеха да се съберат в двуместен пикап.
То вие на мачовете във Варна не ходите, как съм очаквала и аз до Зарата да се занесете.helemong написа:Ако си варненка наистина знаеш че сме баровци и не ходим на мачове из дълбоката провинция.
Moriak написа:acmilan написа:Moriak написа:Точно за жалки публики дай да не си говорим, а ? Не знам други настрани каменомети от храсталаците като вас
Личи си, че си филмиран яко на ултрас тема. Нито съм хвърлял някога нещо по някого, нито пък ходя да се правя на мъж. Винаги си подкрепям отбора докрай, а вие сте винаги гости и у дома. Че те Левски и ЦСКА имат повече фенове от вас на мачовете на нивата, това сериозно ли е? Днес бяхте ДВАМА тук. Много се бъзикат всички с Локо София и Славия, може да са малко, но са навсякъде и си подкрепят докрай отбора винаги. То вас ви няма на картата, а си избивате цяла седмица комплексите тук.
Личи си че не си в час с много неща ама се изказваш смело.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост