Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Протести против правителството на Орешарски

Мнениеот CTAHKO » 03 юни 2013 15:15

BLUE CHAMPIONS написа:
runnersa написа:Ето още едно доказателство колко чисти и неопетнени души ни управляваха тези 4 години - Както се казва дай Боже всекиму такива честни управници! 8-)
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2027438

Tова се знае от край време колега. Мутренските комунистически групировки винаги са държали наркоканалите. През същите тези канали влизат и всички безакцизни цигари в България в момента ;) Въпрос с понижена трудност: Защо едва започналото правителство преди 4 год. първото нещо, което направиха е да се захванат с Алексей Петров и да го държат под постоянен арест? :)

П.С. Абе гледам на днешните протести само в София са се събрали над 200 000 герберасти :? Става страшно... :roll:
:mrgreen:

Абе ти не виждаш ли какъв смях е цялата работа :lol: Организират се протести срещу правителство,което е само на два дни и не е започнало да работи 8-) Протестът е насрочен в Неделя и тръгват към Народното събрание,но там няма никой,защото в Неделя не работят.След това отиват пред Министерския съвет,но и там няма никой.Накрая отиват до Съдебната палата и ...о,каква изненада и там няма никой,който да ги чуе :lol: Ама иначе протестираме и имаме големи претенции :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 03 юни 2013 15:24

CTAHKO написа:Абе ти не виждаш ли какъв смях е цялата работа :lol: Организират се протести срещу правителство,което е само на два дни и не е започнало да работи 8-) Протестът е насрочен в Неделя и тръгват към Народното събрание,но там няма никой,защото в Неделя не работят.След това отиват пред Министерския съвет,но и там няма никой.Накрая отиват до Съдебната палата и ...о,каква изненада и там няма никой,който да ги чуе :lol: Ама иначе протестираме и имаме големи претенции :lol:

Смях не ами смях... Язък за зомбираните чеда, които са всъщност едни от нас, от НАРОДА. А са готови да ти избодът очите щом си против вожда :|
Пускаш им цифри колко е крал, лъгал... и автоматично те оприличават на турчин, комунст, циганин. А ако наистина им е заграбвал кървавите парички изработени по 12-16 часа на ден... аз "циганинът-комунист" ли съм им виновен??? Завършени зомбита, думи нямам.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 юни 2013 15:36

CTAHKO написа:
dunavfc написа:
CTAHKO написа:
dunavfc написа:Ама нито една друга телевизия не разкрива такива скандали,как винаги ТВ 7 са надушили далаверата ? Що техните новини не се въртят по другите медии,след като са толкова шокиращи ?

Нали ревеше,че имало цензура 8-) Сега излизат новини без цензура и пак ревеш ;)

Значи,одобряваш цензурата,когато ти е удобна нали ;) Аз съм и затова,който иска да критикува,да плюе,ако ще и да манипулира,но и от друга страна да се дава изява и на останалата страна. Защо вчера ТВ 7 не предаваха дори и 1 мин. протестите ? Нали дават право на изява на народа ? Нали са патриотична телевизия ?

В моя пост да съм писал нещо за себе си и това какво одобрявам и какво не :? :? :? Пак свободни съчинения пишеш ;)

Гадно е като ти слагат думи в устата нали ? Доколкото помня ти каза,че ТВ 7 е частна телевизия и може да си пуска,каквото си поиска и,това че не отразила протестите си е тяхна работа,нали ? По принцип си прав,те са частна телевизия,но все пак има и морална нотка тук.След като си се обявила за телевизия,която дава гласност на хората и правото да изразяват своята позиция,значи бъди такава и когато не те устройва и когато се плюе срещу теб. Лесно е да отидеш в Монтана,Русе или Плевен и да си правиш реклама на гърба на хората,които са се събрали на площада,но не заради теб,а заради личните си проблеми,а когато някъде в България някой протестира за нещо,което не е в интерес на телевизията ти,тогава нещо си затваряме очичките..

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 юни 2013 15:42

Нима забравихте , че протестите още от зимата се организират през събота и неделя?Или просто си пишете глупости колкото да сте на приказка.Правителството трябва да получи толеранс от 100 дни,но това не значи да не се протестира срещу неадекватната му кадрова политика и ретроградните му изпълнения.Никой няма нужда от такива като Калин Дюнята, а съдбата му трябва да сполети и здравната министърка.Лекар който лобира за тютюнопушенето е срам за гилдията.Тая да си подава оствката и дим да я няма.Съдебната министърка и тя-няма и един ден работено в правосъдието,но ще разчитаме на връзките и в ЕП за да ни приемат в Шенген!!!Алооо!Уж експерти,а накрая разчитаме на връзките които има тази женица и на нищо друго.Какви реформи ще прави тя в съдебнатра система не ми се мисли просто.Няма какво да се лъжем,кабинета тръгна със фалстарт и това ще доведе до големи проблеми в управлението на България.Орешарски едни ги говореше,а сега друго върши.Явно няма думата с какъв екип ще работи и това ще го провали,а не протестите на улицата.За сега те не са големи,но са нужни да държат кабинета в кондиция.
Последна промяна от GOLEADOR на 03 юни 2013 15:44, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 юни 2013 15:42

BLUE CHAMPIONS написа:П.С. Абе гледам на днешните протести само в София са се събрали над 200 000 герберасти :? Става страшно... :roll:
:mrgreen:

Ти наистина ли не усещаш,че се превръщатш в един безмозъчен хейтър,който се подиграва с енергията и ентусиазма на толкова много хора,които за разлика от теб,имат някакви принципи и възгледи и излизат на улицата и я показват,а не се правят на компетентни по форумите ?
Смей се,че хората са 1000,утре като бъдат 20-30 хил. пак ще се подиграваш на хората ? Всеки един протест,заслужава уважение,а не глупави и безмислени иронични забележки от хора като теб,защото в крайна сметка всичко се прави в името на общото благо и най-малкото някой заслужава подигравки...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 юни 2013 15:46

BLUE CHAMPIONS написа:
CTAHKO написа:Абе ти не виждаш ли какъв смях е цялата работа :lol: Организират се протести срещу правителство,което е само на два дни и не е започнало да работи 8-) Протестът е насрочен в Неделя и тръгват към Народното събрание,но там няма никой,защото в Неделя не работят.След това отиват пред Министерския съвет,но и там няма никой.Накрая отиват до Съдебната палата и ...о,каква изненада и там няма никой,който да ги чуе :lol: Ама иначе протестираме и имаме големи претенции :lol:

Смях не ами смях... Язък за зомбираните чеда, които са всъщност едни от нас, от НАРОДА. А са готови да ти избодът очите щом си против вожда :|
Пускаш им цифри колко е крал, лъгал... и автоматично те оприличават на турчин, комунст, циганин. А ако наистина им е заграбвал кървавите парички изработени по 12-16 часа на ден... аз "циганинът-комунист" ли съм им виновен??? Завършени зомбита, думи нямам.

Я посочи източник,който да доказва,че ББ е крал и лъгал ? И ти говориш за зомбирани хора ? По-добре зомбиран,отколкото манипулатор...
Със същата тежест,аз мога да кажа,че си ******** примерно и,всеки който не ми вярва е зомбиран...

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 03 юни 2013 15:52

Няма никакво благо и народна енергия в този псевдо протест. Тук имаме използване на енергия от манипулираните зомбита. Дори не е платен. Накаран си да вярваш в лъжа. И ти го правиш!
НАРОДЪТ САМ ЩЕ РЕШИ КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАВЪН :!: Личните ми очаквания че ще е скоро...искренно се надявам да греша (но надали)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 юни 2013 15:54

dunavfc написа:Гадно е като ти слагат думи в устата нали ? Доколкото помня ти каза,че ТВ 7 е частна телевизия и може да си пуска,каквото си поиска и,това че не отразила протестите си е тяхна работа,нали ? По принцип си прав,те са частна телевизия,но все пак има и морална нотка тук.След като си се обявила за телевизия,която дава гласност на хората и правото да изразяват своята позиция,значи бъди такава и когато не те устройва и когато се плюе срещу теб. Лесно е да отидеш в Монтана,Русе или Плевен и да си правиш реклама на гърба на хората,които са се събрали на площада,но не заради теб,а заради личните си проблеми,а когато някъде в България някой протестира за нещо,което не е в интерес на телевизията ти,тогава нещо си затваряме очичките..

Не само това,ами нещата относно медийните изяви и отразявания ще стават и по-зле 8-) Говори се,че групировката на Пеевски и Василев са се докопали и закупили конторлният пакет акции и на БТВ груп.Но това за сега са само слухове и няма как да бъдат кометирани.Ако се окаже истина,тогава смятай за какво иде реч ;)Толкова много медийна власт в ръцете на толкова малко хора означава само едно.Ще си назначават и ще си свалят,който си решат и който им е удобен 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 03 юни 2013 15:57

dunavfc написа:Я посочи източник,който да доказва,че ББ е крал и лъгал ? И ти говориш за зомбирани хора ?

Къв източник бе момче? :) През 90-те когато се образуваха силовите групировки ти си вървял прав под масата, а аз съм ги гледал с очите си.
Източника е в преживяванията ми, а не в сайтчета и вестници :)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 юни 2013 15:59

BLUE CHAMPIONS написа:Няма никакво благо и народна енергия в този псевдо протест. Тук имаме използване на енергия от манипулираните зомбита. Дори не е платен. Накаран си да вярваш в лъжа. И ти го правиш!
НАРОДЪТ САМ ЩЕ РЕШИ КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАВЪН :!: Личните ми очаквания че ще е скоро...искренно се надявам да греша (но надали)

След като не си бил на протеста,как разбра,че е псевдо платен протест ? На Мая Манолова ли се доверяваш ? Гледа ли поне Канал 3 и чули отзивите на хората ? Те не искат ГЕРБ,нито БСП,но трудно може да се промени мнението на някой,който има предрасъдаци,иначе аз съм вярвал в лъжа...
Утре тези протести ще бъдат многохилядни,пак ли ще се повтаря тази манипулация,че са платени ?

Върни се в “Архив”