Ботев Враца - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GGMU_forever

Re: Ботев Враца - Левски

Мнениеот GGMU_forever » 10 май 2013 20:47

Честита ви победа! :)
Офтопик:

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 10 май 2013 20:48

Честита победа Левскари ! Идва седмицата на сезона за нас. Трябва да вземем купата и на Герена да смачкаме лудите ! :)

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 10 май 2013 20:50

Важни 3 точки,въпреки че не играхме добре даже напротив много слаб мач за нас,но мен ме интересуват единствено трите точки.Сега ни предстоят 2 финала,всичко е в нашите ръце !!!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 10 май 2013 20:50

kent1914 написа:наречете ме какъвто искате- но за 40 години- не съм гледал мач, в който дори съперника ти дава да му вкараш, а да не можеш даже вратата да уцелиш (визирам Силва). Да не можеш да "вдигнеш" топката от корнер (визирам Михелич и Йорданов), да нямаш никакви играчи, а да искаш шампион да ставаш. За чий *** ти е тая титла, бе Тонев и Батков?! А дузпата?- Какво като топката удря ръката на защитника? Не искам повече да коментирам...Ние сме трагедия, братче...

Какво за ДУСПАТА викаш......?????? Ей ПИПИИИИ ,я да си вземеш хапчетата или вземи прочети правилника-съдийския !!![/quote]
аре да не се обиждаме, кво ше кажеш?! И стига с тия клиширани изрази за хапчета и не знам си още какво. Нито се познаваме, че да даваме квалификации и съвети един на друг, нито има смисъл от нападки. Коментирам ситуации, които са ме издразнили, както и играчите на отбора ни. Дреме ми за шибаната титла, не виждаш ли, че сме бъкани с безумно калпави играчи?! ОК, дузпата е дузпа, но дали щяхме да мислим по този начин, ако подобна ситуация беше в нашето поле? Като сме тръгнали да се борим за 1-вото място, нека си го заслужим с майсторски отигравания на положенията. Силва ще си строши оная работа от топката, то бива дърво, ама такова не сме имали...Ами оня Михелич? И тия ще ги величаем ли? Един Стефан Велев е стойностен играч от днешните ни титуляри и донякъде Гари...Другото просто е за изхвърляне...[/quote]
Ако съм те обидил - ИЗВИНЯВАЙ ! Но и ти,като пишеш нещо поне да имаш доводи. За това ти обърнах внимание за дуспата. Да прав си,че още много има да се работи по играта на отбора,НО останалите отборчета в А-група,са много по зле от нас,така че мисля,че ние най много заслужаваме титлата ! :)[/quote]

и двамата сме левскари, от една "болест" сме ;) . Разбрахме се. Но ме ядосват наш`те като нарисувана ситуация не знаят как да оттиграят като хората. А взимат няколко хиляди евро...Просто предпочитах Силва да беше вкарал положенията, отколкото да ни се дава дузпа (ако ще и 100%-ова да е). От дете мразя дузпите...
Последна промяна от santiliana на 10 май 2013 20:58, променено общо 1 път.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 10 май 2013 20:50

Teo написа:Това да гледам как тоя съдийски отбор ще стане шампион, няма да мога да го преживея :evil:

R.I.P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
crazyforest74
Контакти:

Мнениеот crazyforest74 » 10 май 2013 20:54

Santiago Munezz написа:Сега ни предстоят 2 финала,всичко е в нашите ръце !!!

Също и в нашите ръце . Да видим кой-кого ! 8-)
Само се надявам да не се намесват съдиите !!!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 10 май 2013 20:55

Казва се "дузпа". Защо пишете тази думата толкова често погрешно?
douze pas - дванадесет крачки - така се превежда от френски език. Нарушението обаче се бие от единадесет метра, защото се предполага, че нормалната човешка крачка няма сто сантиметра.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 10 май 2013 20:55

crazyforest74 написа:
Santiago Munezz написа:Сега ни предстоят 2 финала,всичко е в нашите ръце !!!

Също и в нашите ръце . Да видим кой-кого ! 8-)
Само се надявам да не се намесват съдиите !!!

Важното е по-малко слабият отбор да стане шампион, пък тва дали е зелен или син - има само статистическо значение. И двата отбора няма да прокопсат от тая титла.

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 10 май 2013 20:57

santiliana написа:
kent1914 написа:наречете ме какъвто искате- но за 40 години- не съм гледал мач, в който дори съперника ти дава да му вкараш, а да не можеш даже вратата да уцелиш (визирам Силва). Да не можеш да "вдигнеш" топката от корнер (визирам Михелич и Йорданов), да нямаш никакви играчи, а да

и двамата сме левскари, от една "болест" сме ;) . Разбрахме се. Но ме ядосват наш`те като нарисувана ситуация не знаят как да оттиграят като хората. А взимат няколко хиляди евро...Просто предпочитах Силва да беше вкарал положенията, отколкото да ни се дава дузпа (ако ще и 100%-това да е). От дете мразя дузпите...

Ясно разбрахте ;) Ай ,ако имаш възможност на 18-ти на Герена 8-)

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 10 май 2013 21:00

kent1914 написа:
santiliana написа:
kent1914 написа:наречете ме какъвто искате- но за 40 години- не съм гледал мач, в който дори съперника ти дава да му вкараш, а да не можеш даже вратата да уцелиш (визирам Силва). Да не можеш да "вдигнеш" топката от корнер (визирам Михелич и Йорданов), да нямаш никакви играчи, а да

и двамата сме левскари, от една "болест" сме ;) . Разбрахме се. Но ме ядосват наш`те като нарисувана ситуация не знаят как да оттиграят като хората. А взимат няколко хиляди евро...Просто предпочитах Силва да беше вкарал положенията, отколкото да ни се дава дузпа (ако ще и 100%-това да е). От дете мразя дузпите...

Ясно разбрахте ;) Ай ,ако имаш възможност на 18-ти на Герена 8-)

и в Ловеч, и на Герена ще съм. От понеделник съм в отпуск заради тези мачове...

п.п. И днес щях да съм, но заради тая отпуска, ми се еба мамата днес от бачкане. А шефовете са армейци ...Прави сметка за кво говоря ;)
Последна промяна от santiliana на 10 май 2013 21:02, променено общо 1 път.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Архив”