Напълно съм съгласен с теб .Стойчо си е кон с капаци. Трябва да си гъвкав, напараво ме уби с тия глупости за Якимов.Съвсем приличен футболист с класа над Коката и Тодор в момента, бих казал и над Присо.Щял да реже глави, ами отрежи първо Тодор Янчев за да ти повярваме.Той и Грънчов го беше изгонил заради онзи черния с ортопедичните проблеми.
Пампи е прав за словенца гледах и мачовете с Баку човека си ги беше наредил както трябва.Той що не реве ,че не е взимал заплата от зимата и няма офанзивни играчи.Работи с това което разполага. На Сараево треньора същата работа разкри ги Левски тутакси.
Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
Абсолютно. Все едно чакаме Шави, Меси и Иниеста и затова не сме били....МУРА
Както стана дума: Гърнето и Праховеца имат своя принос за провала, но Стойчо също е в кюпа и то с главна роля.
Както стана дума: Гърнето и Праховеца имат своя принос за провала, но Стойчо също е в кюпа и то с главна роля.
onegavon написа:Напълно съм съгласен с теб .Стойчо си е кон с капаци. Трябва да си гъвкав, напараво ме уби с тия глупости за Якимов.Съвсем приличен футболист с класа над Коката и Тодор в момента, бих казал и над Присо.Щял да реже глави, ами отрежи първо Тодор Янчев за да ти повярваме.Той и Грънчов го беше изгонил заради онзи черния с ортопедичните проблеми.
Пампи е прав за словенца гледах и мачовете с Баку човека си ги беше наредил както трябва.Той що не реве ,че не е взимал заплата от зимата и няма офанзивни играчи.Работи с това което разполага. На Сараево треньора същата работа разкри ги Левски тутакси.
Е стига с това реване!За това,че не е взимал пари се разбра чак след края на първенството.Явно не парите са проблем за Младенов.Пък и за българите няма угодия,ако мълчи-защо мълчи,ако говори,защо реве!Титаните да бяха казали на Стойчо , че ще окъкат селекцията и да не си прави труда да сглобява нова.Със стария състав Младенов можеше да се пребори да влезе в групите и да стане шампион .А то вместо това боклуците викаха селекционен съвет,после тоя италианец,абе направиха така,че ЦСКА да изглежда като аматьорски отбор.Та за това ми е думата,който ще да дойде начело на ЦСКА,с такова неадекватно управление е обречен на провал.
За това е време боклуците да си ходят!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
TheOnly1 написа:Абсолютно. Все едно чакаме Шави, Меси и Иниеста и затова не сме били....МУРА![]()
![]()
![]()
Пич,какъв е проблема като дойдат Шави, Меси и Иниеста?Титан пак няма да ги картотекират и ако ти си треньор , ще излезе ,че си некадърник!С това неадекватно управление сме обречени.
Вън боклуците от ЦСКА!
"Рязането на глави" в ЦСКА започна, научи Sportal.bg. След срамното отпадане от словенския НД Мура 05, "червените" ще се разделят с цели осем футболисти от състава си. Договорите на Сивард Спрокел, Нилсон Антонио, Коста Янев, Петър Стоянов, Николай Дюлгеров, Благой Макенджиев ще бъдат прекратени незабавно и те ще напуснат отбора. От чистката са засегнати и две от легендите в отбора - Тодор Янчев и Христо Янев. Първият ще влезе в щаба на Стойчо Младенов като помощник-треньор и ще се появява в игра изключително рядко, само в крайни случаи. Привлеченият през това лято от Литекс Христо Янев също ще бъде махнат от състава, като договорът му като футболист ще бъде прекратен и също ще му бъде предложена работа в клуба. ]
Ако това е вярно ще е егати и майтапа
GOLEADOR написа:Пич,какъв е проблема като дойдат Шави, Меси и Иниеста?Титан пак няма да ги картотекират и ако ти си треньор , ще излезе ,че си некадърник!С това неадекватно управление сме обречени.
Вън боклуците от ЦСКА!
Пич,
Според теб какво са виновни Титан за картотеките. Ама бъди конкретен
А Мура и с 10 човека група от юноши трябва да ги биеш. Всичко останало са глупости на търкалета.
TheOnly1 написа:GOLEADOR написа:Пич,какъв е проблема като дойдат Шави, Меси и Иниеста?Титан пак няма да ги картотекират и ако ти си треньор , ще излезе ,че си некадърник!С това неадекватно управление сме обречени.
Вън боклуците от ЦСКА!
Пич,
Според теб какво са виновни Титан за картотеките. Ама бъди конкретенИзлиза, че Гърнето лично е забранил картотекирането на играчи за ЛЕ, за да издъни Стойчо
![]()
![]()
![]()
А Мура и с 10 човека група от юноши трябва да ги биеш. Всичко останало са глупости на търкалета.
Е кой назначава хората от техническия щаб?Живков да си ходи!Вместо да си гледа работата,нашия се шляе в отпуска!За Мура съм съгласен ,но и юношите ако играят без нападател и те ще бъдат ялови в атака!Виж,че създаваме положения,а няма кой да ги вкара!Рибата се вмирисва откъм главата , а тази на титан направо смърди!Да си ходят.
TheOnly1 написа:"Рязането на глави" в ЦСКА започна, научи Sportal.bg. След срамното отпадане от словенския НД Мура 05, "червените" ще се разделят с цели осем футболисти от състава си. Договорите на Сивард Спрокел, Нилсон Антонио, Коста Янев, Петър Стоянов, Николай Дюлгеров, Благой Макенджиев ще бъдат прекратени незабавно и те ще напуснат отбора. От чистката са засегнати и две от легендите в отбора - Тодор Янчев и Христо Янев. Първият ще влезе в щаба на Стойчо Младенов като помощник-треньор и ще се появява в игра изключително рядко, само в крайни случаи. Привлеченият през това лято от Литекс Христо Янев също ще бъде махнат от състава, като договорът му като футболист ще бъде прекратен и също ще му бъде предложена работа в клуба. ]
Ако това е вярно ще е егати и майтапаБолднатите от мен не си спомням да са играли с Мура, но за сметка на това явно са виновни
П.Стоянов и Дюлгеров дори не бяха в групата да мачовете, но явно те са отговорни за гафа
Тия са нарочените от Стойчо плюс неговите хора Нилсон и Спрокел. Войната продължава за сметка на ЦСКА.Това за Тошко , ако е вярно ще е най- добрата новина.Сега пак почваме да търсим ляв бек. Въобще нямаме грешка.
GOLEADOR написа:TheOnly1 написа:GOLEADOR написа:Пич,какъв е проблема като дойдат Шави, Меси и Иниеста?Титан пак няма да ги картотекират и ако ти си треньор , ще излезе ,че си некадърник!С това неадекватно управление сме обречени.
Вън боклуците от ЦСКА!
Пич,
Според теб какво са виновни Титан за картотеките. Ама бъди конкретенИзлиза, че Гърнето лично е забранил картотекирането на играчи за ЛЕ, за да издъни Стойчо
![]()
![]()
![]()
Е кой назначава хората от техническия щаб?Живков да си ходи!Вместо да си гледа работата,нашия се шляе в отпуска!За Мура съм съгласен ,но и юношите ако играят без нападател и те ще бъдат ялови в атака!Виж,че създаваме положения,а няма кой да ги вкара!Рибата се вмирисва откъм главата , а тази на титан направо смърди!Да си ходят.
А ти ми кажи на мен, кой изгони Костов да играе на баба си у хвърчилото?? Сигурно пак Живков го е изгонил..... или Кристиянчо (тва русото момче че не се сещам как му е фамилията). Стойчо иска да има 25 играча и всичките да са класни. И той направи своите грешки, хайде стига.....както каза едно момче тук "само със червено сърце не става, трябват и умения". Стойчо разполага с психическа нагласа, но като тактик в игрови план, не мисля че е добър.Обаче след тази пародия снощи, мисля че ще се активизират всички в България и това ще е новото начало.
Последна промяна от biser4o на 27 юли 2012 15:29, променено общо 1 път.
Ха дано е НОВО НАЧАЛО, а не НАЧАЛОТО НА КРАЯ