Европейско първенство по футбол 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Европейско първенство по футбол 2012

Мнениеот Laetitia » 17 юни 2012 23:39

Добре, добре... Доволна съм за португалците. Напълно заслужено се класираха. Холандците - язък за големите имена, които се подвизават там.
Пълна скръб са. Иберийците ги разнищиха, особено по крилата.
Сега ще стискам палци Вермахтът да мине през косматите неприятни съседи. :mrgreen:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 17 юни 2012 23:49

Предпочитах Германия и Дания, за съжаление ще се примиря с преминаването на още един мангалски отбор напред (след гърчулята) . Мама ви маляшка, искам тоя път да ги смажат жестоко!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 17 юни 2012 23:52

Laetitia написа:Добре, добре... Доволна съм за португалците. Напълно заслужено се класираха. Холандците - язък за големите имена, които се подвизават там.
Сега ще стискам палци Вермахтът да мине през косматите неприятни съседи. :mrgreen:

Умно момиче си ;) Наздраве!
Честито на Германия!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 18 юни 2012 00:02

Благодаря. Наздраве и на теб!

Не знам защо някои хора толкова мразят португалците и ги сравняват с гърците. Нищо общо нямат! Да, има играчи, които и на мен са ми неприятни - Роналдо, Нани, и към Пепе не питая хубави чувства, но играят много по-добър футбол от ония мързеливци с узото, които открай време се провират през иглени уши и се класират напред, за сметка на много по-добри от тях отбори.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 18 юни 2012 00:03

MCMXIII написа:
Laetitia написа:Добре, добре... Доволна съм за португалците. Напълно заслужено се класираха. Холандците - язък за големите имена, които се подвизават там.

Умно момиче си ;) Наздраве!
Честито на Германия!

Благодаря колега. В темата за мача едни конспирации, едни чудеса... страшна работа. Очаквали сега съдиите да помагат на Германия :shock: Срещу Гърция сигурно, знам ли?

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 18 юни 2012 00:06

Laetitia написа:Благодаря. Наздраве и на теб!

Не знам защо някои хора толкова мразят португалците и ги сравняват с гърците. Нищо общо нямат! Да, има играчи, които и на мен са ми неприятни - Роналдо, Нани, и към Пепе не питая хубави чувства, но играят много по-добър футбол от ония мързеливци с узото, които открай време се провират през иглени уши и се класират напред, за сметка на много по-добри от тях отбори.

За футбола спор няма моме, но точно обликът на този отбор се гради от тези играчи. Иначе аз харесвам Моутиньо и Велосо, но те не са лицето на Португалия. На всичкото отгоре с тези цигански припадъци, симулации , ръкомахания- дразнещи са. Затова им викам цигани, покрай тея пу*ьовци, всички взеха да се лигават и симулират.
А за гърците- до един да пукнат (не само националите имам предвид!) :twisted:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 18 юни 2012 00:10

Laetitia написа:Благодаря. Наздраве и на теб!

За тези Р, Н & П и аз мисля като теб :) Онези с узото играят колкото отборът на абрамович. Пък онзи отбор спечели нещо. Дано не се повтря!
П.П. Успех в сесията ако не бъркам!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 18 юни 2012 00:15

KategorieC написа:За футбола спор няма моме, но точно обликът на този отбор се гради от тези играчи. Иначе аз харесвам Моутиньо и Велосо, но те не са лицето на Португалия. На всичкото отгоре с тези цигански припадъци, симулации , ръкомахания- дразнещи са. Затова им викам цигани, покрай тея пу*ьовци, всички взеха да се лигават и симулират.
Момко, Португалия е давала и продължава да дава страхотни футболисти, дори тия, които ние недолюбваме, са от невероятна класа.
Няма да забравя Руи Коща с какъв финес играеше - дърпаше чорапите надолу и дори не поглеждаше в краката си. Уникален футболист.
Още много имена можем да изброяваме, а гърците ги бива само в мъжката любов, мързелуването и хленченето за пари.

MCMXIII, благодаря отново. :)

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 18 юни 2012 00:18

Laetitia написа:
KategorieC написа:За футбола спор няма моме, но точно обликът на този отбор се гради от тези играчи. Иначе аз харесвам Моутиньо и Велосо, но те не са лицето на Португалия. На всичкото отгоре с тези цигански припадъци, симулации , ръкомахания- дразнещи са. Затова им викам цигани, покрай тея пу*ьовци, всички взеха да се лигават и симулират.
Момко, Португалия е давала и продължава да дава страхотни футболисти, дори тия, които ние недолюбваме, са от невероятна класа.
Няма да забравя Руи Коща с какъв финес играеше - дърпаше чорапите надолу и дори не поглеждаше в краката си. Уникален футболист.
Още много имена можем да изброяваме, а гърците ги бива само в мъжката любов, мързелуването и хленченето за пари.

MCMXIII, благодаря отново. :)

Бря, ти си гледала и Руй Коща. Похвално, не си съвсем млада :mrgreen: Какво следваш?
За гърците си права.
Колега MCMXIII, приобщаваме я тази мома в темата за Бундеслигата, поне гледа футбол. Може пък да хареса германски клубен отбор .

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 18 юни 2012 00:27

KategorieC написа:Бря, ти си гледала и Руй Коща. Похвално, не си съвсем млада :mrgreen: Какво следваш?
За гърците си права.
Колега MCMXIII, приобщаваме я тази мома в темата за Бундеслигата, поне гледа футбол. Може пък да хареса германски клубен отбор .
Ех, колега, не ме пенсионирай, на 23 съм още. :lol:
Руи Коща беше уникален играч и, за мое огромно щастие, игра в любимия ми Милан. Така че любезно отхвърлям поканата за германски клубен отбор. :Р

Върни се в “Архив”