Пълна скръб са. Иберийците ги разнищиха, особено по крилата.
Сега ще стискам палци Вермахтът да мине през косматите неприятни съседи.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Laetitia написа:Добре, добре... Доволна съм за португалците. Напълно заслужено се класираха. Холандците - язък за големите имена, които се подвизават там.
MCMXIII написа:Laetitia написа:Добре, добре... Доволна съм за португалците. Напълно заслужено се класираха. Холандците - язък за големите имена, които се подвизават там.
Умно момиче сиНаздраве!
Честито на Германия!
Laetitia написа:Благодаря. Наздраве и на теб!
Не знам защо някои хора толкова мразят португалците и ги сравняват с гърците. Нищо общо нямат! Да, има играчи, които и на мен са ми неприятни - Роналдо, Нани, и към Пепе не питая хубави чувства, но играят много по-добър футбол от ония мързеливци с узото, които открай време се провират през иглени уши и се класират напред, за сметка на много по-добри от тях отбори.
Laetitia написа:Благодаря. Наздраве и на теб!
Не знам защо някои хора толкова мразят португалците и ги сравняват с гърците. Нищо общо нямат! Да, има играчи, които и на мен са ми неприятни - Роналдо, Нани, и към Пепе не питая хубави чувства, но играят много по-добър футбол от ония мързеливци с узото, които открай време се провират през иглени уши и се класират напред, за сметка на много по-добри от тях отбори.
Момко, Португалия е давала и продължава да дава страхотни футболисти, дори тия, които ние недолюбваме, са от невероятна класа.KategorieC написа:За футбола спор няма моме, но точно обликът на този отбор се гради от тези играчи. Иначе аз харесвам Моутиньо и Велосо, но те не са лицето на Португалия. На всичкото отгоре с тези цигански припадъци, симулации , ръкомахания- дразнещи са. Затова им викам цигани, покрай тея пу*ьовци, всички взеха да се лигават и симулират.
А за гърците- до един да пукнат (не само националите имам предвид!)
Laetitia написа:Момко, Португалия е давала и продължава да дава страхотни футболисти, дори тия, които ние недолюбваме, са от невероятна класа.KategorieC написа:За футбола спор няма моме, но точно обликът на този отбор се гради от тези играчи. Иначе аз харесвам Моутиньо и Велосо, но те не са лицето на Португалия. На всичкото отгоре с тези цигански припадъци, симулации , ръкомахания- дразнещи са. Затова им викам цигани, покрай тея пу*ьовци, всички взеха да се лигават и симулират.
А за гърците- до един да пукнат (не само националите имам предвид!)
Няма да забравя Руи Коща с какъв финес играеше - дърпаше чорапите надолу и дори не поглеждаше в краката си. Уникален футболист.
Още много имена можем да изброяваме, а гърците ги бива само в мъжката любов, мързелуването и хленченето за пари.
MCMXIII, благодаря отново.
Ех, колега, не ме пенсионирай, на 23 съм още.KategorieC написа:Бря, ти си гледала и Руй Коща. Похвално, не си съвсем младаКакво следваш?
За гърците си права.
Колега MCMXIII, приобщаваме я тази мома в темата за Бундеслигата, поне гледа футбол. Може пък да хареса германски клубен отбор .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта