Левски - Миньор Перник|20 кръг|25 Март, Неделя|13:30ч|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Левски - Миньор Перник|20 кръг|25 Март, Неделя|13:30ч|

Мнениеот шивача » 25 мар 2012 18:01

kingofpop написа:Жалко....купихме предните 3 гостувания и си бихме ( с Монтана и Славия ако някой мисли, че мачовете не са били продадени не говори добре за него, за Враца не съм сигурен ) и сега лъсна истината.... :(

Съгласен съм, просто трябваше и като домакин да ги купувате, с оглед на това, какъв отбор сте!?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Мнениеот london_hools » 25 мар 2012 18:01

Пълни бездушници!!! За тези лекета трябват яки глоби,иначе се разхождат по терена и се подиграват с великата публика на Левски :idea: За пореден мач играеме без средна линия :!: С тази игра и с тези наемници,дори и да станеме шампиони(ще се разбере още следващия кръг,ако загубиме от Литекс,ква титла,кви пет лева),само ще береме срам в Европа :!: Няма го Левскарският дух,няма сини юноши,има само скъпоплатени чалгари,които гледат да приберат парата и да гонят силиконки в чалготеките :( (колкото чалгата е музика,толкова играят футбол нашите"любимци" :idea: )

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 25 мар 2012 18:03

blue avalanche написа:Странно срамна и бездушна игра,за която нямам обяснение!
Но не съм и длъжен да имам!Нека тези,които се осраха,да обясняват!!!
И,по-специално:
ГАДЖЕВ
ТАСЕВСКИ
ЙОВОВ
Тези хора са ВРЕДНИ за отбора!!!Аз,лично,не бих искал да ги виждам повече със синята фанелка!!!
Със Старокин и Димов щяхме да изглеждаме по-добре!
Слаб мач за Калво.
Диамант,засега,разочарова!
Не ми се коментира повече!Няма смисъл!
ПП.Заслужена победа на Миньор,за което ги поздравявам!Правилно тактически изигран мач срещу един безволев и бездушен Левски!

Много правилно няма що.

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 25 мар 2012 18:06

Разочарован съм, трябваше да бием с разгромен резултат, не съм доволен :lol:

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 25 мар 2012 18:12

ivo_gf написа:Разочарован съм, трябваше да бием с разгромен резултат, не съм доволен :lol:

Тоя па ,радвай се там ,че сте били в София. Не се знае след колко години пак ще стане ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 мар 2012 18:14

Много правилно Сантиляна го каза. С тези бездушници толкова. Не може в "Левски" да има толкова много наемници, а бедният български гражданин да получава в пъти по - малко от тях. Позорно е!
Този мач ако беше изигран с юношите, щеше да е по - добре. Но както казах, Гонзо и Борат сътвориха вкупом толкова злини за кратко време, че дълго трябва да чакаме любимият отбор да заиграе така, както ни се иска. Школата не работи, никой не иска да направи нещо там.
Много малко хора трябва да са били вярващите в титла още в първия полусезон на тима на хората от новото ръководство. Макар че "ново", "ново", то почти същото с изключение на Тонев и онзи Шишков.
Нали знаете приказката за бардака? Ето това се случва за пореден сезон в "Левски".

За мен този мач се изигра в някоя букмейкърска къща, но на наемниците хич няма да им пука затова, защото те си взимат паричките, а другите ... да си гледат работата.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 мар 2012 18:32

Абсолютни некадърници!Провалиха ми цялата седмица!Имат до края да изиграят точно 3 мача,ще ги видим какво ще направят...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 25 мар 2012 18:39

Йовов и Тасевски са идиоти
Старокин и Димов трябва да играят. Ироничното е че преди казвахме обратното
Диамутен с нищо не превъзхожда Иво Иванов
Гаджев-посредствен
Можехме да го вземем мача ако играехме поне без 1 от триото в средата. Все още не виждам отбор който може да ни се противопостави и да ни надиграе с истинска игра,но това е мое мнение. Костов е правилният треньор.
Далеч съм от идиотската мисъл че Гонзо дърпа конците. Тоя малаумник си се е уредил да си зима заплата без да прави нищо,ама тва не значи че е треньор нали ?
Припомнете си първото изказване на Костов когато дойде в Левски. Човекът може да ни донесе титла
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 25 мар 2012 18:58

siniq_fen написа:
v.r.s. написа:Не зная защо се правят трагедии от тази загуба. Това отбор който се бори за титлата да загуби от отбор в средата на таблицата, са нормални неща. Днес просто ние играхме по-дисциплинирано и си вкарахме едно от положенията, които имахме. Миньор е побеждавал в София и другите столични отбори, вярно рядко ни се отдава възможност, но се е случвало да играем успешно.
Само в България се правят такива трагедии, тъй като феновете на Левски и ЦСКА са свикнали отборите им да побеждават безпроблемнно и да стават шампиони. Само, че времената са други, като вече има и други отбори с претенции за призовите места и е нормално тези два отбора да не са шампиони, а дори и да остават без медали. Както примерно се случва с отбора Ливърпул, който вече две десетилетия не е ставал шампион.
Плюете, ръководство, треньор, играчи и търсите виновни за загубата, а примерно не приемате, че просто отбора на Миньор изигра добър мач и успя да победи и вината за загубата на Левски е добрата игра на противниковият отбор.
Аз също се дразня когато губим от отбори в долната половина на таблицата и то в Перник, но не приемам плюването, каквото има и от наши фенове по адрес на Стойчо Стоев и играчите при тези загуби.
Точно това е интересното на едно първенство, когато всеки може да победи всеки и е налице конкуренцията, за която говорим, че трябва да има, а не предрешени срещи и отбори, които са загубили още преди да излезнат на терена.

Много хубаво мнение, но всичко казано не променя факта, че Левски игра без никаква идея и желание. :)
П.п. Честита победа, успех и занапред, въпреки враждата между двата отбора аз уважавам вашия отбор, защото винаги играе здраво и феърплей.

Според мен имаше и доза на подценяване, което идва от прекалено голямото самочувствие от страна най-вече на собственика Батков и ръководството. Едва ли не победата за отбора ви е някаква даденост и само името Левски е достатъчно за нея. Така беше и с мачовете ви с Олимпия, БАТЕ Борисов, Тампере и т.н., срещи преди които имаше изказвания от страна на Батков, че вече сте ги преодоляли и дори ти наричаше с епитети като скиори, трактористи, заводски отбор и др. Както и преди този мач Костов каза, че Миньор е един средняшки отбор и по този начин въздейства на футболистите, че едва ли не ги чака една резонна и спокойна победа. Много е важно да се уважава съперника и да се подхожда към него с нужното внимание, защото подцени ли се и настройката е за една лека и безпроблемна победа, след това в хода на мача трудно се променя тази настройка.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 мар 2012 18:59

Йовов и Тасевски лятото трябва да са аут.
Дадоха доста,особено първия,но и много взеха,така че...довиждане!

Върни се в “Архив”