Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Вячеслав Грозни поема Левски?

Мнениеот delpi » 09 окт 2009 22:00

THE G.A.M.E написа:...
Помня също, и мача с датският Копенхаген .....тогава рано - рано нашите останаха с 10 човека ( това май беше при 0:1 ).....а след това и 9......и въпреки това, Левски нападаше като луд.....и досега са ми пред очите, невероятните положения които изспунахме ! Е загубихме с 0:2 този мач.....ама то оставаше и да е различно с 2-ма човека по малко.... :lol:
Въобще съм абсолютно > ЗА > Вячеслав да ни е новият треньор.....но май е, прекалено хубаво за да е истина....... ;)

С Копенхаген си беше резил колкото и да сме нападали :-) Помня, че играхме на почти разрушения национален стадион, като за да отговаря на изискванията му бяха сложили временно някакви клатещи се сини седалки само в А сектор и бяха ни лепнали билети по 10 лева(доста пари за онова време, поне за мен като студент).
Иначе преди Копенхаген май бихме някакви с 8:1 за 3 гола на Георги Борисов.
Иначе няма спор, че в БГ мачкахме яко, нищо ново и очудващо.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 09 окт 2009 22:57

Бихте Локомотив от Беларус.На реванша ви изравниха за 1:1 в последната минута.Наистина тогава играехте страхотен футбол,с мисъл само за атаката.Дано да си го върнете.
Само Черно море.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 09 окт 2009 22:58

Преди Копенхаген май играхте с някакво Локо от Беларус и тука ги бихте с много (сигурно 8:1, не съм сигурен), ама там завършихте 1:1, макар че Грозни каза, че ще играете за победа, щото ви трябва за коефициента и не беше много доволен след мача. А с Копенхаген беше голяма простотия, излязохте с трима защитници, които изнемогваха, и набързо останахте с 9 души. Резултата беше 2:0 за Копенхаген тука и 4:1 там, ако това е добро представяне... А и не знам какво толкова е направил Грозни, като остана половин година, време колкото да опознае футболистите и да им разясни какво точно мисли да прави. Тогава имахте Иванков, М. Станков, З. Сираков, Топчо, Мъри, Кайзера, Кривия, Гонзо, Д. Донев, Г. Бачев, и де да знам още кой. Силни футболисти, които в българското първенство нямаха конкуренция.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 09 окт 2009 23:38

Пропуснал съм и Ил. Илиев, Вл. Йонков, Игълс... Ако се замисля още, колко ли още имена ще изскочат? По онова време и резервите на Левски можеха да бият безстопанствения ЦСКА. И без треньор. Макар че, де да знам, то за половин година не можеш да прецениш какво е свършил един треньор и какво е наследил. Ама със сигурност, ако е добър, Батков няма да има пари за него. :)
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 окт 2009 09:56

Помня мача с беларуското локо - мачът си отиваше тихо и кротко към 6-1,когато беларусите си вкараха автогол и стана 7-1.А пък Левски вкарва СЕДМИЦА само на чорбата - та като пощуряха тия сини футболисти и докато не вкараха за 8-1 не се кротнаха...

Потребителски аватар
gedsby
Контакти:

Мнениеот gedsby » 10 окт 2009 10:48

защо написа:Пропуснал съм и Ил. Илиев, Вл. Йонков, Игълс... Ако се замисля още, колко ли още имена ще изскочат? По онова време и резервите на Левски можеха да бият безстопанствения ЦСКА. И без треньор. Макар че, де да знам, то за половин година не можеш да прецениш какво е свършил един треньор и какво е наследил. Ама със сигурност, ако е добър, Батков няма да има пари за него. :)

Забравихте Мариян Христов!Аз съм за!Той държи на дисциплината!А на Левски им липсва.
Завинаги оставам аз левскар,
верен на отбора си докрай

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 10 окт 2009 14:23

NOMER14 написа:Помня мача с беларуското локо - мачът си отиваше тихо и кротко към 6-1,когато беларусите си вкараха автогол и стана 7-1.А пък Левски вкарва СЕДМИЦА само на чорбата - та като пощуряха тия сини футболисти и докато не вкараха за 8-1 не се кротнаха...

Малко извън темата.
Този резултат показва, как се развиват другите държави, и как ние седим на едно място или леко вървим назад.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 10 окт 2009 16:14

В интерес на истината Левски играеше най нападателния футбол при Грони.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 12 окт 2009 19:13

защо написа: Ама със сигурност, ако е добър, Батков няма да има пари за него. :)

Колко си проницателен само!!! :o Как стигна до този гениален извод? Ти сигурно си финансов гений, от онези в Лондонското сити! :)
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
radi1990
Контакти:

Левски-Отбор на ветерани!

Мнениеот radi1990 » 13 окт 2009 16:50

1.Петков
3.Миланов
11.Топузаков
5.Рабех
25.Вагнер
27.Бардон
70.Симонович
..Александров
21.Телкийски
10.Йовов
9.Гонзо
Ако отбора изгледжда така след зимната пауза аз не съм оптимист за бъдещето!

Върни се в “Архив”