kingofpop написа:Еми явно Челси са си клетници, не вярвах, че може 2 пъти поред да паднат на дузпи :D
Това е трети път поред. Бихме ги и за Суперкупата на Европа с дузпи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kingofpop написа:Еми явно Челси са си клетници, не вярвах, че може 2 пъти поред да паднат на дузпи :D
miro_rz написа:slash1912 написа:Тухел ще вкара ли Кепа за дузпите?
Вади касата с бЕра!
Пууля скача за требъл!!!
miro_rz написа:Тез да вземат да бият и Реал на дузпи!
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
pomiqrat написа:Видяхте ли феновете на Ливърпул на стъпалата как са опънали ръце с нацистки поздрав :D
wolf написа:Това е трети път поред. Бихме ги и за Суперкупата на Европа с дузпи
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:wolf написа:Това е трети път поред. Бихме ги и за Суперкупата на Европа с дузпи
Един или два пъти още в ранните години на Абрамович в ШЛ също.
wolf написа:rhaegar написа:wolf написа:Това е трети път поред. Бихме ги и за Суперкупата на Европа с дузпи
Един или два пъти още в ранните години на Абрамович в ШЛ също.
Да, 2007г на 1/2 финала на ШЛ
Смучка статистика защо не коментира такива интересни факти?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:wolf написа:Да, 2007г на 1/2 финала на ШЛ
Смучка статистика защо не коментира такива интересни факти?
Кво искаш, да ти каже че сте късметлии ли? :D То и на мен не ми се коментират, ама се опитвам да съм над нещата вече след подобни мачове, иначе ще се пропия.
insaneboy1 написа:kingofpop написа:Който иска да изкара някой лев да слага Челси да спечелят с дузпи. 3.20 е коефициентът в момента, нереално висок спрямо обстоятелствата :D
Добре, че не сложих пари. Ама ще сложа на финала за Реал, ясно е, че Ливърпул вече едвам ходят и им се контузиха важните играчи.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта